- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.181
Kızlar moralim çok bozuk.
Renkli usgye gireyim dedim başka dr da.
ve neler dedi neler
SAT ile uyumlu değil. Bacakları 32 haftalık fakat bpd yani kafası 27 haftalık. SAT a göre 35 haftalık olmam gerekiyordu. eminmisin 32 haftalık hamile oldugundan dedi
Mikrosefali olabilir dedi.
Dogum tarihide kasım sonu aralığın ilk haftası olmalı dedi. Aralığın son haftası çok geç dedi. Yoksa bebek anne karnında ölür dedi.
Ben napıcam şimdi.
Yarın kendi doktoruma tekrar gidicem.
Nolur Allahh rızası için dua edin
Ne çayı ne kahvesi Dilekİlk gün moralimi çok bozdu ama bundan sonra böyle canım. yemeğe kabul etmek yok. gelirse çaya,kahveye baş üstüne.
bebeğim için kendimi üzememem lazım. sinirlerim ona lazım demi ama ?
Kaynınvaliden dururken ablasıne nı dert gelmiş müdahele ediyor...
Allah korusun meleklerimizi...
Canım acaba biran boğazınamı kaçtı ?
Yada herdaim tükrüğü çokmu salgılanıor ?
Sadaka ver sen. başında bişeyler dolanıyor senin.
Mümkünse büyükbir sadaka.
Kızın akikasını kestinizmi ?
Görünüş olarak casual daha kaliteli gibi ama ben özelliklerini karşılaştır derim.Fisher daha ağır yük kapasiteli.Üstelik kullanıcı yorumları gayet güzel.O zamanki aklım olsa bende fisher alırdım.Araba tipi anakucağında bebeğinizi çok oturtmayın diyorlar.Kaburga kemikleri batar derler bizde.Yatar pozisyonda olması lazım.canlarım biliyorsunuz ev tipi ana kucağı aen ucuz Casual Activity Rocker Ana Kuca fiyat akakce.com'dalmaya karar verdik. abimler kendi araba tipi anakucağını yollamışlar ama ben yinede ev tipi istiyorum çünkü çok rahat görünüyor ?
Şimdi iki model var sizce hangisi daha kullanışlı ?
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye - ebebek.com
Aklımda olsun bende yapayım.İnşallah bir daha olmaz.Annem de yapar senin yaptığını da dün aklım uçtu gitti napacağımı şaşırdım bi anda.canım geçmiş olsun. korkma bebişlerimiz yeni yeni öğreniyorlar yutkunmayı.canım ben genzine süt kaçtığı zaman sağ elimin baş parmagıyla iki kaşının arasını alnına doğru masaj yapıyorum hemen düzeliyor nefes alması. hemen doğrultmuyoorum hefes dzelince pozisyon değistıiyoruz bir dene
Hemen aldım tarifi.Bunun içine incir de atsak olmazmıki?İncir çok süt yapıyormuş,her yerde okuyorum.Dr da demişti.Bieşy daha
Lohusa şerbetine benzer bir şerbet yaptım bugün harika oldu.
Emdiren anneler sütü arttıyormuş deneyin derim
2 elma 1 ayva 1 büyük tatlı nar.
Bunları hoşaf gibi suda kaynattım. kaynayınca 1 buçuk çay b.şeker ekledim çubuk tarçın ekledim. soğuyunca suyunu süzdüm. sadece nar tanelerini bıraktim içinde. tadi çok lezzetli oldu.
Artıl bu tür şeyler içeceğim sütümün gelmesi zaman almazın diye.inş doğurduğum gün sütümde gelir hemencikkk.
Hemde nasıl rahat anlatamam.Alışır alışır merak etme.İnatlaş biraz.Evet bugün 58 günlük olduk.Babamızın doğum gününde 2 ay bitmiş olacak.Ohh ne güzel rahat ediyorsundur birazcık hiç olmazsa. 2 aylık olduk neredeyse. Ben daha yeni veriyorum acaba bu saatten sonra alışmazmı. ilk olarak wee aldım onu beğenmedi demekki. Babacığın parasını emziklere yatırıcaz gibi gözüküyor anlaşılan..
Ic canim bol bol sivi tuket. Zeytin bebek ac kalmasin. Insallah hemencik gelir sutun. Ben sezeryan olmama ragmen ertesi gun geldi sutum. Ilk gun bebek de yorgun oldugundan zaten ememedi. Bir de benim deuyusuklugum gecmemisti. Ertesi emmeyi basarmistik
Digeri de guzel.
Cevremde hic gormedim canim. Bizim ana kucagi daha basit birsey daha ucuz.oyle tentesi oyuncakli kismi filanyok.
Portbebede dur,uyor bizim cadi. Uyurken iyi de uyaninca basiyor yaygarayi. Ben aten istwmiyordum kayinvalidm almis. Cok dar mezar gibi tovbe yarabbim..
Pişik kremin ne?Belki o iyi korumuyordur.Ben 3.değişik bezi kullanıyorum pişik olmadık.Bimin bezinde 1 paket kullandım ben.Pişik falan yapmadı ama cırtları çok sert bi malzeme bez kayınca bacağa dokunduğu yeri kızartıyor.Bir de çok sızdırıyor.Tamam primanın yarısı kadar ucuzlukta ama çamaşır yıkama masrafı bezi geçti desem yalan olmaz.Primayı 2 saate bi değiştiriyordum,bunu saatte bire indirmek zorunda kaldım.Şu an huggies kullanıyorum.Primadan daha yumuşak ve pamuksu.İdrar göstergesi de var,bezi açmadan dolumu görebiliyorsun.Pişik de yapmadı.Yalnız şişman olmadığımız halde 3-5kg aralığı küçük geliyor sanki.Beli düşük donlar gibi kalıyor,sıkı bağlayıncada kızarıklık oluyor.Ya ben bağlama işini bilemiyorum ya doğru bezi bulamadık.Kızlar bir de bez sıkıntımız var. Doğduğu günden beri hep prima kullandım ama hemen değiştirmeme rağmen çok hafif pişik yapıyor. Başka marka ne deneyim bilmiyorum. İlk olarak aklımda canbebe var. Ayşecim sen bir de bim in bezini kullandım demiştin öyle hatırlıyorum. Nasıl memnun kaldın mı ya da şikayetin ne oldu. Fiyat olarak diğer bezlere göre baya bir uygun gibi ama ucuz et tencere dibi yakar hesabı olmasın bizimkisi :) özlem sen huggies kullanıyordun aklımda kaldığı kadarıyla. hamiş arkadaşlarda bizim gibi sırayla denerler artık bebişlerini kucaklarına alınca.
İnci bana neler neler dediler hatılıyormusun?Beyninde su toplaması var,kafası bedenine ve haftasına göre çok büyük zeka özürlü olabilir vs vs.Ne çok ağladım hatırlarmısın?Başka drlara git.Proflara özellikle.Drlar hata yapabiliyorlar.Çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış.Rabbim istedimi hiçbir şey olmaz.Bak benim topkeke.Maşallah fazlası var eksiği yok zeka konusunda.Kafası falan da büyük değil.Sadece biraz oval.Eşimde bebekken öyleymiş bende.Herşey yolundadır inşallah.Dualarım seninle canım.Kızlar moralim çok bozuk.
ve neler dedi neler
SAT ile uyumlu değil. Bacakları 32 haftalık fakat bpd yani kafası 27 haftalık. SAT a göre 35 haftalık olmam gerekiyordu. eminmisin 32 haftalık hamile oldugundan dedi
Dogum tarihide kasım sonu aralığın ilk haftası olmalı dedi. Aralığın son haftası çok geç dedi. Yoksa bebek anne karnında ölür dedi.
Ben napıcam şimdi.
O son günlerde hiç foto çekmemişim ona üzülüyorum ben.Sizinle de paylaşırdım valla.3lü koltukta sırtımda belimde yastık.Dizlerimin üstünde yastıkla beraber laptop.Sağ tarafta koltuğun sırtlığında su şişesi,cep tlf,tv kumandası.Solda sehpada kurabiye tabağı,meyveler,meyve suyu şişesi.Ne komiktim yaaaynen öyle ayşe, çok fenayım ha geçti ha geçecek diyorum ama bunlar geçici yorgunluklar değil onu anladım,ben sizi düşünüyorumda son haftaya hatta son güne kadar geldiniz ya buralara maşallah gerçekten, bende eşimle daha konuşamadan uyuyakalıyorum çok gülüyo bana,hatta en rahat ettiğim pozisyon oturarak uyumak ve eşim tekli koltuklardan birini yatak odasına taşıdı, gece her uyandığımda bi yerde buluyorum kendimi :))) dediğin gibii çok çekti yağmur bebek, Raabbim kalanlara sağlık versin bidaha yaşatmasın aynı acıları...gelirim canım tabiki bende özlüyorum sizleri...
İkinizde gerginsiniz.O da şoktadır eminim.Hiçbişeyin farkında değil daha.Biraz zamana bırakın.Üstüne gittikçe daha da kötü olur bazı sorunlar.Allah yardımcınız olsun.Dualarım seninle ve minik meleğinle..Ne ben ne bebegim umrunda degil. 2, 5 haftalik hamileymisim bu arada kizlar. Tek yasama sebebim bebegim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin ins. Bebegime birsey olmaz ins en korktugum bu. Elimden gelenin fazlasini yapip onu yetistiricem ins Rabbimin izniyle. Küçük mucizem annesinin dert ortagi icin dua edin. Hepinizin Rabbim yar ve yardimcisi olsun
ayşecim çok geçmiş olsun benim kızımda tükrüğünü genzine kaçırıyor mamasınıda emerken aynı şekilde deliriyorum kızarıyoo bozarıyoo yavrum öle bişi olunca hemen dizine yatır bas aşağı sırtına vur topuğunu sık faydasını görürsün allahım acılarını göstermesin bende hep yan yatırıyorum bişi olma ihtimali bile canımdan can alıyor allahım göstermesin kimseye evlat acısı vermesin canım
Günaydın kuşlar...
Bugün misafirim var.Kvalidem de gelecek,annemde pansumanından sonra gelecek.Teyzem de gelecek.
Temizlik işini bitirmiştim dün.Bi toz alma kaldı bir de tatlı yapacağım.Annem gelsin yaparım 5 dk da onu da.
Kuzucuğumu yatağımıza almıştım sabah namazında.Hiç uyumayacak gibiydi yarım saatte gitti,horul horul uyuyor hala.Annenin ve babanın kokusu anasondan daha çok etkili bilginize
Dizlerimin ve bacaklarımın ve ayaklarımın tamamının ağrısı hat safhaya ulaştı artık.Dün yatmadan önce 2 parol içmiştim.Hiç içmemiş gibi ağrı çekmeye devam ettim.Bugün bi bitseydi.İnşallah misafirin yanında topallamam.
Biz de emerken kusuyoruz,burnumuzdan süt geliyor bazen.Ama yatarken olunca çok korktum.Bir de ben odasında yatırıyorum ya.Ya duymazsam korkusu sardı bugün.Belki de odasında yatırmam bugün:18:
Hiç yastık koymadım ben.Dün annem söyledi artık yatabilir düşük bi yastıkta diye.Söylediklerini yapıyorum bende hep.Ama inan bu sefer çok farklı oldu.Hem kendim zıpladım hem ağladım hem Allahım yardım et diye yalvardım.Sonradan yere çöküverdim kucağıma bastırıp.Düşeyazdım dizlerimin bağı çözüldü yemin ederim.
İnan yanında da olsalar bitmiyor sorularİnsanları bıktırmamak için sormuyorsun bazen:)) İyiki burası var.İnternet var.Araştır bol bol.Çıtçıtlı badileri iyiki çıkarmışlar diyorum ben.Bu kadar mı rahat olur bi giysi ya
Ne ben ne bebegim umrunda degil. 2, 5 haftalik hamileymisim bu arada kizlar. Tek yasama sebebim bebegim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin ins. Bebegime birsey olmaz ins en korktugum bu. Elimden gelenin fazlasini yapip onu yetistiricem ins Rabbimin izniyle. Küçük mucizem annesinin dert ortagi icin dua edin. Hepinizin Rabbim yar ve yardimcisi olsun
canlarım biliyorsunuz ev tipi ana kucağı aen ucuz Casual Activity Rocker Ana Kuca fiyat akakce.com'dalmaya karar verdik. abimler kendi araba tipi anakucağını yollamışlar ama ben yinede ev tipi istiyorum çünkü çok rahat görünüyor ?
Şimdi iki model var sizce hangisi daha kullanışlı ?
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye - ebebek.com
İnsan lar fesat insanlar. cehennemde onlar ın hürmetine yaratıldı boşuna değil yani.Ne çayı ne kahvesi DilekZor nefes alan birine hizmet ettirmek hangi kitapta yazar?Onlar sana yapsın getirsin o kadar seviyorlarsa Sinirlenme canım.Ben senin yerine sinirlenirim
Kvalidemden Allah razı olsun ne laf sokar ne bişeyime karışır.Ama işte herkese bi kaynanalık yapan denk geliyor.
Tükürüğü o kadar çokki köpük köpük ağzı hep.Bugün drunu arayıp sorcam normalmi diye.Dün unutmuşum aramayı.Sadaka konusunda haklısın.Vereyim bişeyler hemen.
Akika adamadık biz.O yüzden de kesmedik.
Görünüş olarak casual daha kaliteli gibi ama ben özelliklerini karşılaştır derim.Fisher daha ağır yük kapasiteli.Üstelik kullanıcı yorumları gayet güzel.O zamanki aklım olsa bende fisher alırdım.Araba tipi anakucağında bebeğinizi çok oturtmayın diyorlar.Kaburga kemikleri batar derler bizde.Yatar pozisyonda olması lazım.
Aklımda olsun bende yapayım.İnşallah bir daha olmaz.Annem de yapar senin yaptığını da dün aklım uçtu gitti napacağımı şaşırdım bi anda.
Hemen aldım tarifi.Bunun içine incir de atsak olmazmıki?İncir çok süt yapıyormuş,her yerde okuyorum.Dr da demişti.
Hemde nasıl rahat anlatamam.Alışır alışır merak etme.İnatlaş biraz.Evet bugün 58 günlük olduk.Babamızın doğum gününde 2 ay bitmiş olacak.
Allah iyiliğini versin emi.Ne güldüm sabah sabah.Mezar gibi dediğine
Pişik kremin ne?Belki o iyi korumuyordur.Ben 3.değişik bezi kullanıyorum pişik olmadık.Bimin bezinde 1 paket kullandım ben.Pişik falan yapmadı ama cırtları çok sert bi malzeme bez kayınca bacağa dokunduğu yeri kızartıyor.Bir de çok sızdırıyor.Tamam primanın yarısı kadar ucuzlukta ama çamaşır yıkama masrafı bezi geçti desem yalan olmaz.Primayı 2 saate bi değiştiriyordum,bunu saatte bire indirmek zorunda kaldım.Şu an huggies kullanıyorum.Primadan daha yumuşak ve pamuksu.İdrar göstergesi de var,bezi açmadan dolumu görebiliyorsun.Pişik de yapmadı.Yalnız şişman olmadığımız halde 3-5kg aralığı küçük geliyor sanki.Beli düşük donlar gibi kalıyor,sıkı bağlayıncada kızarıklık oluyor.Ya ben bağlama işini bilemiyorum ya doğru bezi bulamadık.
İnci bana neler neler dediler hatılıyormusun?Beyninde su toplaması var,kafası bedenine ve haftasına göre çok büyük zeka özürlü olabilir vs vs.Ne çok ağladım hatırlarmısın?Başka drlara git.Proflara özellikle.Drlar hata yapabiliyorlar.Çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış.Rabbim istedimi hiçbir şey olmaz.Bak benim topkeke.Maşallah fazlası var eksiği yok zeka konusunda.Kafası falan da büyük değil.Sadece biraz oval.Eşimde bebekken öyleymiş bende.Herşey yolundadır inşallah.Dualarım seninle canım.Haber ver bizede gelişmeleri.
O son günlerde hiç foto çekmemişim ona üzülüyorum ben.Sizinle de paylaşırdım valla.3lü koltukta sırtımda belimde yastık.Dizlerimin üstünde yastıkla beraber laptop.Sağ tarafta koltuğun sırtlığında su şişesi,cep tlf,tv kumandası.Solda sehpada kurabiye tabağı,meyveler,meyve suyu şişesi.Ne komiktim yaaFoto çek kendini.Hatta videoya al kendini.Konuş bebeğinle kamerada.Ben hiç yapmamışım çok üzülüyorum bunlara.
İkinizde gerginsiniz.O da şoktadır eminim.Hiçbişeyin farkında değil daha.Biraz zamana bırakın.Üstüne gittikçe daha da kötü olur bazı sorunlar.Allah yardımcınız olsun.Dualarım seninle ve minik meleğinle..
Valla o kadar kötüydümki kucağıma alıp ayağa fırladım zıpladım olduğum yerde,sırtına pışpış yaparak.Allahım yardım et diyerek ağladığımı hatırlıyorum.10-15 sn falan tıkandı.Olduğum yere yığılıverdim en sonunda.Nefesi düzelince.Çok ağladım ayağa kalkamadım resmen.Dün yanımda yatırsammı diye çok düşündüm.Amiin cnaım.Düşünmesi bile ağlatıyor beni
İyiyim canım.evet iyiki internet var arada bir bakıyorum
artık zamanla eksiklerimi tamamlarım inşallah...
canım Rabbim yüreğine inşirah serinliği versin
inşallah hakkınızda ne hayırlı ise o olur
allah yardımcın olsun...
canım ne haber nasılsın?
abinlerin gönderdiğini evde de kullanamıyormusun*
buarada ben ilkini beğendim daha kaliteli
duruyor netten mi sipariş vereceksin?
buarada bebeişin nasıl?
Incim bozma moralini. Sen kendi doktoruna git yine. Her doktora guvenme. Ayse neler yasadi hatirlasana. Sarisekerin hicbir seyi yoktur inşallah Allahin izniyle. Saglikli bir sekilde kucagina alacaksin.
Karapissom gule gule iyi gunlerde kullanin insallah. Merakla bekliyorum fotografini.
Aysem bugun yogun birgun olacak senin icin. Insallah fazla yormazlar seni.
Mezar gibi ama daracik. Cocuk nasil dursun icinse ben olsam ben de duramam. O yuzden portbebe almayi hic istemedim.hep gul inşallah..
Bez konusunda sana katiliyorum bizdede oyle duruyor. Canbebeyi deneyeyim diyorum. Bunun kalibi kucuk sanki. Biz daha 4 kilo olmadik sıkıyor bacagimizi. Gevsek bağlıyorum bu sefer de sizinti oluyor.
Duygucum Allah yardimcin olsun. Rabbim melegini sana bağışlasın.
Kızlar aylar sonra bebıs haberını vermek bana kısmet oldu. HAMİLEYİMMMMMM. Sevıncım bır buruk sabah test yaptım çıft çızgıyı gorunce kan verdım pozıtıf. Baska merkeze yolladılar yarın kac haftalık olacagı bellı olacak
Oyy sunlara bak ya biri sari biri esmer Rabbim ne guzel yaratmis.. yerim ben sizi.
O kadaroguk muydu orasi? Biz yandik bugun ezgi bile terledi.
oyy maşallah istanbulda olmanın avantajları diyelim
ne güzel arkadaşlıklar kurmak Rabbim muhabbetiniz artırsın
oğlununda maşallahı var her geçen gün daha yakışıklı oluyor
maşallah diyorum canım..
((((((((((((
Kızlar az önce yaşadığımı kelimelere nasıl dökeceğim bilmiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda.Kızım çok fazla tükürük salgılıyor.Fazlasını yutamıyor genzine kaçıyor.Yanımda yatıyordu,nefesi kesiliverdi bi anda mosmor oldu,kıpkırmızı oldu,ağlayamadı.Hemen kaldırdım dik tuttum hopladım falan 10 sn kadar sesi çıkmadı.Elimden ayağımdan kan çekildi.Yığıldım olduğum yere.Bağıra bağıra ağladım.Bi avuç tükürük çıktı ağzından.Kalın değilde çook ince yastık koyuyorum dünden beri.Hatta yastık değil battaniyeyi katlayıp yükseltiyorum belden yukarısını.Sürekli de yan yatıyor.Hiç yüzüstü yatırmıyorum artık.Ne yapabilirim bi akıl verin.Öldüm öldüm dirildim az önce.Çok ağladım ona bişey oldu diye.
ALLAHIM BÜTÜN BEBEKLERİ KORU,HEPSİNİ ANNE BABALARINA BAĞIŞLA YARABBİİİ
Kızlar bebişlerinizi emziğe alıştırdınızmı ya da düşüneniniz varmı. Ben biraz olsun oyalayabilmek adına alıştırmak istiyorum ama mümkün değil emmiyor. Gündüzleri hiç iş yapamıyorum hep başında bekletiyor beni yaramaz. Başkalarının bebişlerini görüyorum hepsi emiyor benimki inatçı çıktı attırıveriyor ağzından. Değişik emzikler dene diye öneriler aldım, şekerli birşeye bandır ver dediler ama hiç faydası yok.
Kızlar moralim çok bozuk.
ve neler dedi neler
Ben napıcam şimdi.
Kızlar merhaba.
Kendi doktoruma gittim.
Anlattık herşeyi eşimle.
En son 2 hafta önce gitmiştim kontrole.
2 haftada hiç gelişmemiş. Ama korkulacak bişi yok diyo. KAlp atışlarını burdan bile duyuyorum dedi.
SEni ilk kez gören bir doktorun bunları söylemesi normal dedi.
Seni iyi korkuttmuş. Zaten korktugunu biliyorum. Vücudu büyüse kafası büyümese problem olurdu. Fakat 2 haftadaki ölçümlerle aynı.
Stress yaşamıssın. ONdanda kilo almaya biliyor. Bazı kadınlar vardır ne kadar yesede içsede 2,500 den yukarı bebek doguramayabilir. Kmisi 4 kilo dogurur diyor.
Aradaki fark açılmıyor dedi. KAn akımıda gayet normal güzel dedi.
10 gün sonra gel dedi.
Ve bizi başka bir doktora yönlendirdi. PErinatoloji uzmanı. Numarasını verdi. Allah razı olsun çok ilgili bir doktorum var.
Onada görün istersen dedi
Hemen mikrosefali tanısı konulur mu dedi. Dogduktan sonra bile anlayamıyoruz çogu bebeğin hastalıgını.
Anne karnında tüm bebeklerin ölme riski var. Allah korusun kordon dolanabilir vs vs..
Çok uzun konuştuk.
Tavsiye ettiği doktoru aradık. İStanbulda kongredeymiş. Pazartesi günü gelecekmiş. Pazartesi gidebilirsek eşim çalıştıgı için gidicez bakalım.
Haftaya perşembe veya cuma kendi doktorumuzla randevumuz var zaten. Gelişimine bakıcak.
Eğer gelişmiyorsa; alacakmış bebeğimi.Erken dogacak yavrum benim. Dışarda daha iyi büyür dedi.
Dua edinde bebeğim gelişsin.
incim sakın moralini bozma.
keşke hiç girmeseydin renkli usg ye.
hiçbirşey olmucak RABBİMİN izniyle.
çok kişiye birçok şey söyledikleri halde bebişleri sağlıklı bir şekilde doğuyor sende biliyorsundur.
RAbbime tevekkül edicez ve beklicez.başka ne gelir elden?
ama kötü düşünme sakın.
sarı şekerin sağ salim ve zamanında doğucak inşallah...
canım sakın stres yapma. bak dr un da demiş.
herşeyin hayırlısını nasip eylesin Rabbim.
inşallah gelişimine anne karnında devam eder. yok gelişmezse vardır bunda da bir hayır kuzum.
yeterki sağ salim doğsun prenses.
şimdi bol bol bebişini beslicek şeyler ye ve istirahat et. kafanı saçma sapan şeylere takma.
gör bak 10 gün sonra prensesin nekadar gelişmiş olucak
Tubisim pek erken cikariyorsunuz ya disi. Bir an once ckar da yusuf pasa iyi olur insallah.
Bizim kiz buyuyor sorma tulumlar kucuk gelmeye basladi. Bana ayni gibi geliyor ama...
Incim pekmez ye keciboynuzu pekmezi. Benim kiz da ufak tefekti malum o kilo aldirmisti.
Olumlu dusun olumlu olsun canim. Stres yapmamaya calis olur mu? Herseyden etkileniyorlar bak dogduktan sonra bile benim kiz benim stresimden gaz sancii cekti iki gun.
İnsan lar fesat insanlar. cehennemde onlar ın hürmetine yaratıldı boşuna değil yani.
Merhemet yok Allah korkusu hiç yok.
ben 4.yılımdayım ve evlendiğimden beri bir eltimin 2.kez doğumuna şahit oldum.
Ama hiç kıyamadım nerde olursak olalım. oda şimdi bana kıyamaz.
Aman duman dikkat et diye.
Hamileyken daha duygusal oluyorsun ve istiyorsunki insanlar seni düşünsün.
Aman neyse artık akıllandım ablacım sen hiç merak etme.
Yaş 25 ama insanlar benim gözümü açtırdı.
Kuzum bende incir koymayı düşündümmm.
Tarçın çok yakışıyor,sen inciride ekle 7-8 tane.
Süt olsun yarasın Hifamaaa
Sankida fısher prıce daha kullanışlı gibi.
Bakalım kısmette ne varsa o gelcek.
Allah ayağınada acil şifalar versin...
İyiyim canım.
Sen nasılsın.
Gittikçe ağırlaştım ben ya huuuuuuuuu
Hayrılısyla biteydi bu şeker günler.
Ball oluma kavuşaydımmm.
Canım araba tipi pusetlerde bebişler rahat etmiyorlar.
Senin beğendiğin casual.
Ama diğeride kaliteli.
Netten alınacak canım. indirimi takip ediyoruz nede olsa daha vaktimiz var.
Senin bal oğlan tekmelemiyormu seni ?
Ayy canım bembeyaz örtüsü var diye doğuma yakın ütüleyip örteceğim üstünü kirlenmesin toz olmasın diye.
İnş göndereceğim teyzesineee
canım benim hayırlı olsun.
Rabbim yardımcın olsun inşallah zamanla herşey düzelir ve aile huzurunuz yeniden yerine gelir.
Hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip eylesin Rabbim inşallah
Allah razı olsun özim.
çok soğuk degildi de tepe biryerdeydik.esiyordu.ondan sıkı giydirmiştim.
bikaç gündür hava güzel gidiyor hamd olsun.
senin prenses nasıl bakalım?
hızla büyyodur dimi annesii
Allah razı olsun şulem.
evet aynı şehirde olunca iyi oluyor.
yüz yüze görüşme imkanımız da olabiliyor hamd olsun.
oğluşum gün gün değişmeye devam ediyor. bakalım daha nasıl değişicek.
Allah razı olsun darısı başına inşallah.
ayşecim geçmiş olsun.panik olmuşsun haklı olarak.
en güzelini yapmışsın başının altını yükselterek.
ben şu aralar bebek yastıgıyla yatırıyorum.
çok yüksek değil ama.burnu çabuk tıkanıyor.açık kalsın diye.
böyle böyle büyücek kuzularımız. biraz daha soğuk kanlı olmamız lazım ama dimi tatlım
canım ben veriyorum emzik. çocuk sakince kendi kendine uykuya dalabiliyor.
bazen istemiyor. öğürüyor.ama uykusu olunca hemen alıyor.
kimi zaman sakinleşsin diye şekerli bişeylere batırıp veriyorum severek emiyor.
bence ver derim. zaten ilerde kendileri bırakıyorlar.
incim sakın moralini bozma.
keşke hiç girmeseydin renkli usg ye.
hiçbirşey olmucak RABBİMİN izniyle.
çok kişiye birçok şey söyledikleri halde bebişleri sağlıklı bir şekilde doğuyor sende biliyorsundur.
RAbbime tevekkül edicez ve beklicez.başka ne gelir elden?
ama kötü düşünme sakın.
sarı şekerin sağ salim ve zamanında doğucak inşallah...
selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
bizim gayet hareketli günlerimiz devam ediyor.
eee bir bebişin 40 ı şehir şehir gezerek çıkarsa, sürekli gezmelerde olması da normaldir diye düşünüyorum
şu sıralar yusufcuk azıcık mızmız. çünki diş çıkarıyoruz.
hemde köpek dişi :26:
ucu çıkmış azıcık ve diğerleri de acaip şekilde şişmiş. birkaç güne onlar da çıkar diye düşünüyorum.
sürekli elleri ağzında. diş kaşıyıcısını ısırmıyor.adeta yiyor
uyurken bile inliyor. ah kuzum yaa erken başladı diş çıkartmaya.
Hayırlısı bakalım.inşallah kısa zamanda çıkarır da rahatlar kuzumm
Kızlar merhaba.
Kendi doktoruma gittim.
Anlattık herşeyi eşimle.
En son 2 hafta önce gitmiştim kontrole.
2 haftada hiç gelişmemiş. Ama korkulacak bişi yok diyo. KAlp atışlarını burdan bile duyuyorum dedi.
SEni ilk kez gören bir doktorun bunları söylemesi normal dedi.
Seni iyi korkuttmuş. Zaten korktugunu biliyorum. Vücudu büyüse kafası büyümese problem olurdu. Fakat 2 haftadaki ölçümlerle aynı.
Stress yaşamıssın. ONdanda kilo almaya biliyor. Bazı kadınlar vardır ne kadar yesede içsede 2,500 den yukarı bebek doguramayabilir. Kmisi 4 kilo dogurur diyor.
Aradaki fark açılmıyor dedi. KAn akımıda gayet normal güzel dedi.
10 gün sonra gel dedi.
Ve bizi başka bir doktora yönlendirdi. PErinatoloji uzmanı. Numarasını verdi. Allah razı olsun çok ilgili bir doktorum var.
Onada görün istersen dedi
Hemen mikrosefali tanısı konulur mu dedi. Dogduktan sonra bile anlayamıyoruz çogu bebeğin hastalıgını.
Anne karnında tüm bebeklerin ölme riski var. Allah korusun kordon dolanabilir vs vs..
Çok uzun konuştuk.
Tavsiye ettiği doktoru aradık. İStanbulda kongredeymiş. Pazartesi günü gelecekmiş. Pazartesi gidebilirsek eşim çalıştıgı için gidicez bakalım.
Haftaya perşembe veya cuma kendi doktorumuzla randevumuz var zaten. Gelişimine bakıcak.
Eğer gelişmiyorsa; alacakmış bebeğimi.Erken dogacak yavrum benim. Dışarda daha iyi büyür dedi.
Dua edinde bebeğim gelişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?