Bol bebiş topiği

Allah razı olsun canım...
benden çok o gergin neyin gerginliğini yaşıyorsa:)

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almıştır..
gelmediğine göre doğum yapmış olmalı..
doğum hikayesini bende merak ediyorum:)

Tatlı olmazmı hiiç O benim çilekli topkekim Totosuna vura vura seviyorum artık.Çok gülüyor hırpalanınca.Öyleki an geliyor ısırasım geliyor Az kaldı yiyeceğim fıstığımı.
Allahım herkese nasip etsin bu güzellikleri.Analı babalı büyütsün herkes yavrusunu.Anam tosun gibiymiş bu şeker,ne ara doğurdum hiç hissetmedim tadında bi doğum yaşasın inşallah herkes
Evet canım.Adı HİFA..Peygamber efendimiz zamanında yaşamış bir sahabenin adı.İnternetten okursan çok güzel bir hikayesi var.

Canım battanielerimizde çok. çok kullanılıyor al dediler. 3 penye bir 2 bazen birde kadife va 2 katlı olandan.
alt açma setide aldım ayılı kadife.
kendine %/90 pamuk olan emdirme südyeni al derim..
Kızımın hareketleri iyi. Kıpır kıpır maşallahhh. İnşallah toparlar. AMa içim içimi yiyor. Düşünmemeye çalışıyorum. Herşey güzel olacak inşallahh
Oy maşaallah yerim onun hareketlerini.
Maşaallah canım tabiki kilo alacak zmanında gelecek...
Bugün bir haber aldım yakın bir ablamın teyze kızı hamile 8 aylık. %/1 kişide görülen bir hastalık çıkmış onda.
Plasentanın damarları bütün rahmini sarmış. bebeği boğma ihtimali var alacaklar bebeği.
onuda geçtik damarlar kadınının idrar kesesinide sarmış amliyat olunca belli olacakmış son durumu. ve demişlerki idrar kesenide alabiliriz. gerisini sen düşün anneninde sağlığı tehlikede.
Bizde bu ablamız için 70.000 besmele başladık.
Allah rızası için.
Bende sana niyet ettim.
Adınıda söyledim inci diye bir kardeşimizin bebeği içinde okuyorum dedim...
Bir hafta içinde bitmesi lazım. hiç merak etme okunaca ve bebeğine şifa getirecek Allahın mübarek isimleri...
Sen allahına sığın o korusun bebeğini...
Ve üzülme ne yenmesi gerekiyorsa ye.
Yedikten 30dk sonra soluna yat dinlen...
Kendini hiç yorma tamammmı tatlımmm.
Bu 70.000 besmele kim eokunmuşsa dermanı verilmiştir içini ferah tut...
Kimin bacısıyım kuzuummmmm
Eki Görüntüle 854402

Annemin koynu dünyanın en güzel yeri teyzoşlar...Allahım sizin kuzularınıza da yaşatsın bu duyguyu....

Aişem kızından ziyade seni görmeye çalıştımmmmmmm
allah bizede nasip etsinnnnnnnn

Canlarımmm bugün arkadaşımız incinin ve sıkıntıda olan başka bir Anne ve bebeği için 70.000 besmele başladık.
haftaya cuma ezan vaktine kadar mühleti var mümkünse okuyup dağıtabilirmisiniz ?
Birbirimiz için dua etmenin en feyizli faideli durumlarından biride hiçbir menfaatimiz olmadan sadece Rıza-i ilahi için dua ve zikirlere birer halka olmamızdır...
Arkadaşlar sayıyı ben tutuyorum bilginize.
İnci kuzum senin okuman çok etkili olur elinden geldiğince zikrmatiğini bırakma gece gündüz besmalayi oku.
İnşaallah doktora gittiğinde melğin gayet iyi gelişmiş kilo almış olacak.
Allah onu sağlıla kucağınıza verecek bunu unutma

cnm ne güzel öle içten yazmışınki anlatamam ayyy sen anlattıkça sabrım kalmıyo gibi
hmm hifa adını inan ilk defa duyuyom ismi kadar anlamıda güzel hmmmm.

Son düzenleme:

tavsiyen için çok sağol cnm yaşıtlardan fikir almak daha iyi oluyo bunu şimdi daha iyi anlıyom.
büyükler her zmn masraf olmasın diye eksik sölüyolar,yada bu işlerden pek anlamıyolar yani bnmkiler
ben aldıklarımı saydığım zmn( aaaaa oda neymiş hay allahım bizim zamanımızda böle şeyler yoktu neler çıkaracını şaşırmış bunlar)
diyolar.
bide cnm bu bnm 2.gebeliğim sanırım bahsetmiştim, gebeliğimin 5.ayına girdiğimiz zmn büyüklerden fikir almak için oda takımını sordum sizce nasıl olmalı?diye sanki 1. gebeliğim düşük oldu buda olur diye abuk sapuk konuşmalar nasıl alındım bi ben bilirim:26:
amma dolmuşum yani.
eksiklerimi alırken tavsiyene mutlaka uyucam

Hahhhh tam damarıma bastın canım.
bu büyükler dışında bekarlar içide geçerli bişey bildiklerinden değil konuşmaları,o yüzden boşver salla gitsin.
Banada dediler ne alıyorsun çok erken falan ama ben dayanamıyordum 15.haftamada başladım ufaktan almaya.
Ondan sonra hiçkimseye kendi bacılarım dahil aldıklarımı söylemedim. bi hevesle gösteriyorum çok almışsınları duyuyorum o yüzden anladımki sen içinde yaşayacaksın mutluluğunu
Sen ve eşin tadını çıkarın eğer eşin benimki gibi değilse
bana alma alma diyen adam enson ufak tefek eksikleri alırken iyiki almışsın çoğunu diye itiraf etti hatasını.
Benda senin gibi çok hevesliyim Allah sağlıkla kucağımıza almayi salih saliha şekilde yetiştirmeyi nasip etsin.
O yüzden hergün farklı giyidirmek istiyorum illa ihtşyaç olmasımı lazım?
ama şu varki el kadar hastane çıkışlarından almadım.
İnşaallah doy adoya giydiririz.

ayyy cnm sorma kafaya takmamak eldemi?bide en hassas dönemdeyiz.
ne heveslerim boğazımda kaldı sayelerinde
bnde dediğin gibi yapıyom cnm pek takmıyom.
benm eşim çok iyidir bu konularda kıyamaz bana hep moral veren o olur.
heveslendiğim bişey olunca yada almak istediğim bişey heleki son
zamanlarda bebe giyim olunca 1 deil 2 al der biz genelde karı koca beraber çıkarız
bütün alışverişe belki inanmıcaksınız pazara bile

Uyyy maşaallah size. en önemliside bu zaten.inanırmısın benim kocişte aynı pazarada beraber gideriz ama her nedense bebeğimiz için alışverişlerde hep üzde beni. dedimya bişey alacağım zman alma alma dedi hep. hatta eminönüne bile arkadaşımla gittim okadar sıkıldım lafından
benim eişimin en çok yaptığı hata en unutulmaz zamanlara damga vurması
Bakalım bebeğimiz doğunca ne yapacak

Canım kuzun ne kadar huzurlu bakmış gerçekten. Çokta tatlı maşallahh yavrum..

Kizlar dunden beri cok frna kasik ve bel agrim var. Beyefendi dun annemi aramis anlasmali mi yoksa mahkemeyle mi bosanicaz ben dava acicam ona gore demis. Annemde acelen ne bebeginiz dogsun bi demis. Bu stresle o bebek dogmaz duser zaten demis. Doguncada alicam demis. Annesi vermez sana demis annemde. Kayinvalidem sadece merhametli o aradi 1 kere biz kizinizdan memnunuz dedi. Onun haberi yok sanirim dun aradik ulasamadik. Kadindan sakliyorlar.

Telefondan girdim ama mobil gorunumden cikmis boyle girmek zor oluyor web gorunumundeyken. Mobil gorunume nasil donebilirim bilen var mi?

sağol cnm:)
belki eşininde kötü niyeti yoktur zaten hamilelik çok hassas bi dönem bizim için, çok alıngan oluyoz , eşin seni üzmek istememiştir.
emin ol bebeğiniz olunca daha duyarlı ve dikkatli olur bu konularda
bizimki şimdiden başladı kızımda kızım demeye anlaşıldı beni unuttu gibi
cnm bu arada daha önceden konuşmadık heralde bu konuyu, bebişiniin cinsiyetini merak ettim ve karar verdiyseniz isim ne olucaktı?
özel deilse eğer duymak isterim:)

Son düzenleme:

cnm merhaba...ben bu topkte çok yeniyim sanırım özel sebeplerden dolayı büyük bi sıkıntı yaşıyosun,geç kaldım ama öğrenebilirmiyim?eee tabi yazmak istersen:)

oncekı sayfalarda detaylı var canım kusura bakma tekrar tekrar yazmak ıstemıyorum canım acıyor

:))) Belki birgün görürsünüz tamamen

Canım ben sayı söz vermeyimde okudukça yazayım sana.Özel mesaj atarım sana okuduğum sayıyı.

cnm ne güzel öle içten yazmışınki anlatamam ayyy sen anlattıkça sabrım kalmıyo gibi
hmm hifa adını inan ilk defa duyuyom ismi kadar anlamıda güzel hmmmm.

Aman YARABBİM bu ne güzellik bunlar hifa bebeğe gelsin annesi.
esmer bi kız ondan top kekim diyo olmalısın peki annesi bu tatlı kız kime benziyo.
Teşekkür ederiz teyzesi. Ultrason fotolarında yanakları tombik tombikti hep.Hala da öyle :) Ben topkeki çok severim ona benzettim bi an.Öyle kaldı :))
Canım kuzun ne kadar huzurlu bakmış gerçekten. Çokta tatlı maşallahh yavrum..
Teşekküreler teyzesi
Kuzum sıkıntınız gitgide artıyor,aydınlığa yaklaşıyorsunuz gibi geldi bana..Allah bu karanlığın aydınlığını verecektir eminim.4444 tane salatı tefriciye okusanız çok iyi olur.Hem seni çok rahatlatır dua,hem sonunu çabuklaştırır bu sıkıntının.Yuvana huzuruna kavuşursun inşallah.Huzurlu bi evde büyümesi lazım o çocuğun.Rabbim en hayırlısı ne ise onu yazmıştır alnınıza zaten ama biz de sebebini işleyelim elimizden geldiğince.Sen niyetini al başla.Bizlerde yardım ederiz okumana.Bi sürü hamiş var burada.Onların duası kabul olur.Hatta bende etrafıma dağıtırım duayı kısa zmanda bitiririz.İnan çok etkili bi dua bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…