Bol bebiş topiği

Tatlım esıme bı doktora gıdelım senın ıcın dıyemıyorum acıkcası hanı yanlıs anlar dıye korkuyorum sen hıc dedın mı esıne doktora gıdelım senın ıcınde dıye ? nasıl soyleyebılırım kı :44::44::44:

Çok korkuyorum hmde çok

incim tatlım korkma bak ben senın bebıs gbıydı aynı durumları bızınkılerde yasamıs ben 7,5 aylık dunyayıa geldım ve sadece 2 kg olarak dogmusum sen dusun yanı kuvezde kalmısın 1 ay falan ve hıc bır sorunum yok annem ıkıncı dogumunda ıse gununde dogurdu ve kardesım 4,5 kg olarak dunyaya geldı sana anlatmak ıstedıgım ben 2 kg dogmusum herkez amcam teyzem herkez olur bu cocuk yasamaz demısler seker paketi bıle cocuktan buyuk demısler sen dusun yanı ama allah koruyor demek ıstedıgım bu sen ıcını ferah tut allah o canı korur korma bak sen korkarsan bebekte huzursuz olur hadı uzulme bebegınde sende cok ıyı olucaksınız alırsa bıle bı sey olmaz allahın ızınıyle canı veren allah unutma o kac kılo oldugnun onemı yok tatlım.

Kizlar hepinize tesekkur ediyorum.
Dualarim sizinle ve bebeklerinizle. Esim sorumluluk alamadi evcilik sandi evliliği. Benim ailemde cok yumusak birsey demediler, demiyorlarda yüz buldu. Ama bu arada kimse beni ve minigimi dusunmuyor cok üzülüyorum. Kasiklarima belime agri giriyor. Babaevinde bu durumda olmak apayri bir psikoloji zaten Allah kimseye yasatmasin. Kimse hissettiklerimi yasadiklarimi anlayip, anlayisli davranmiyorda. Bir taraftan bebegimin kalp atsini duymak saglikla kucagima almak icin dua ediyorum, bir taraftan Rabbimin emanetine sahip cikamicam diye korkuyorum. Rabbim boyle bir aciyla imtihan etmesin gücüm yok. Ailesi beni hic istememis hemde hic. Abisi 2 kere dedi hepimizi karsisina aldi evlendi diye hemde hamile oldugumu bile bile dedi. Babasida bizi uzmeyin biticekse bitsin diyor. Laftafa bizlik bir sorun yok biz senden memnunuz diyorlar ama oğullarına bir laf ettikleri yok. Benim bebegimin yuzune nasil bakacaklar? Dogmamis bebegimin yüzüne nasil bakcaklar? Doktora gidicem baba parasi harcamaktan utaniyorum ailem tek laf etmesede. Evliyken bile ailem aldi uc bes kiyafet simdide bebegimin yükünü de mi onlar odeyecekler? Hersey cok zoruma gidiyor sanki bu bebegi ikimiz istememisiz gibi

Canım moralini yüksek tut.
İnşaallah büyüyecek minik meleğiniz.
Keçi boynuzu pekmesi aç karnına ye 2 yemek kaşığı.
Kahvaltını düzgün yap kahvaltıdada tahin pekmez ye.
Sakın ihmal etme.
Şimdi seni anlıyorum çok zor üzülüyorsun ama üzülürsen herşeyi berbat edersin. bebeğinde koca kız oldu anlıyor herşeyi oda üzülür yediğin içtiğinde boşa gider Allah korusun.
Dua et.
İnşaallah 2 kilo olmadan doğmasın en azından küveze girmez minik meleğine erkenen kavuşursun. 2 kilonun altındakiler giriyormuş küveze. hiç korkma erken gelecek diye.
Korkmazsan başına gelmez çok korkarsan Allah o korku ile seni imtihan eder.
Şimdi yiğenimizin kilo alması için dinlen üzülme olurmu?
canım şimdiye kadar 11 kiloya yakın aldım 35.haftadayım. çtesi gideceğiz bakalım paşa nasıl?
doğum şeklimiz belli olur belki ?
Kuzum bizim bebeğimiz oldu. korunmadığımız zaman 3.veya 4.ayda gebe kaldım.ama 3 kez düşük oldu o yüzden doktor genetiklerinize bakmak lazım dedi ve bizi yönlendirdi.
Öyle oluncada benim eşime gidelim gibi birşey söylememe gerek kalmadı.
Bence sen gidelim de gidin. doktor illaki eşinden sperm sonucu istyecektir.

Neeeeee kuzum sen evliyken ailenmi alıyordu kıyafetlerini
EŞin nasıl gururuna yediriyordu kendi dururken ailenin almasını.
Kuzummmm Allah hayırlısını versin.
Ailesi biliyorsa hamile olduğunu korumaları kollamaları lazım sizi.
Boşanın demek dilde kolay sonra ne olacak. hadi seni geçtim ama bebek için bişeyler yapmaları lazım.
Sende ailene içini dök nasıl zorda olduğunu anlat bilsinler...
Ailen ne diyor sana nasıl yaklaşıyorlar ???
Allahım en kısa zmanda yoluna açsın arkadaşım.

Ailem biliyor annem gidip dusuk yapmamdan korkuyor. Kendide benim icin bitti diyor. Ne ailesi ne kendi umursamiyor bebegimi. Ailesi oglumuz bilir diyip cikiyor isin icinden

duygucum durumunuza çok üzüldüm..arada bahsediyordun ama bu boyuta geleceğini düşünmemiştik..hiç kimse sizin aranızdaki sorunu ve duygusal bağı bilemez..arada aşılamayacak sorun yoksa bence eşinle başbaşa kalıp adam akıllı konuşup birbirinize tekrar şans verebilirsiniz..lütfen gururla ve öfkeyle hareket edip pişman olmayın..bebeğiniz için 3 kez 5 kez düşünün..kimin ne olduğunu anladınız eşinle bir araya gelip birbirinize dört elle sarılın..her evlilikte sorunlar olur..hepimizde yaşamışızdır ama önemli olan zor kurulan bu yuvamızı dimdik ayakta tutabilmektir..

Beni istemiyor ne yapabilirim ki bilmiyorum anlayamadim. Rabbim merhamet ve sorumluluk versin.

canım o bence ailesinden etkilenmiş..istemiyorsa bile al karşına konuş..artık bizim kendimizden önce düşünmemiz gereken bir bebeğimiz var..eğer sen bu yuvayı bitirmekten yanaysan ilerde bunun hesabını sen çocuğuna verirsin de..en azından sen vicdan azabı duymazsın..bence eşinle konuş ilerde bitecekse de kafanda acabaların olmasın..sen mücadeleni ver..kafan ve vicdanın rahat olsun..

tabi bu benim fikrim..tercih yine senindir..

Biraz zaman gecsin kalp atisini duyayim konusucam. Stress oluyorum minigime birsey olucak diye korkuyorum. Üzüyor, kiziyor belki dusuk yapayim diye mi bilmiyorum

Odasına 40ı içinde ayırdım ben biliyorsun.Bebek telsizi aldığım gün ayırdım.Onu bir başına koca odada bırakmak çok içimi acıtıyor.Hele uyanıksa da ardımdan melül melül bakıyorsa burnumun direği sızlıyor resmen.Ama yatağıma almam.Koynumda uyutuyorum uyuyunca yatağına bırakıyorum.Yastığa yatırıyorum.Telsizi burnunun dibine koyuyorum.Allahım korusun yavrumu.O'na emanet (((

Gördünmü?Seni takip eden drun bile hata yapabiliyorken sen başka drun yüzünden acı çektin İnşallah büyüyecek kuzucuğun karnında gerek kalmayacak erkenden gelmesine.

Maşallah erkenden diş çıkarıyorsunuz.Allah yardımcınız olsun Tubişim.Benim kız da çok fazla tükürük çıkarıyor,annemde bugün diş kemerleri çok beyazlaşmış bunun dedi.Ne dersin bizde mi erkenciyiz diş konusunda:26::26::26::26::26:

Aç karnına 2 kaşık mı yiyordun canım ?

Ben çok kötüyüm kızlar. Çok yalnızım NE yapacagımı bilmiyorum.
Ben her sabah aç karnına 1 kaşık harnup pekmezi içtim.10 günde belli etti kendini.Haftasına göre uyumlu gidiyorken 10 gün sonra 2 hafta ilerden gidiyor dedi dr.Çok kilo almış dedi.Günde 2 kaşık içebilirsin pekmezi.Bi sabah bi akşam iç mesela.Süt,peynir,yoğurt,çay falan yeme pekmezden önce yada sonra.Bütün vitaminini alıyormuş pekmezin.Tosuncuk gibi olsun inşallah kuzucuğun.Bebeğe kilo aldıran şeyler diye yazarsan nette daha çok şey bulursun.Bir de yemeklerden sonra yarım saat kadar sol yanına yat.Bütün yediklerin kuzuya gidermiş o zaman.
Ne yalnızlığı Bizi nasıl es geçersin bakıyım sen Biz varız ya burada. Benim sorunlarımda sizler nasıl hep destek olduysanız bende hep yanınızda olacağım.Bundan emin ol.Dualarımla,dilimin döndüğünce tavsiyelerimle yanındayım senin..Lütfen bırakma kendini.Gözlerini kapat ve kuzucuğunun tombik tombik olduğunu düşün.Hiç birşey olmayacak inşallah.

Hemde ne yorgunluk oldu bilemezsin kuzum.Daha bitmiş de değil daha.Akşama da amcasıgil gelecek eşimin.Bayramda da gelemediler bebeğe.Sabahki misafirle 2 tane bebe de vardı.Biri 1,5 diğeri 2,5 yaşında ellerinde gevrekler evde tur attılar.Onlar gidince evi süpürdüm yeniden.Yemek yaptım.Eşim gelsin yemek yiyelim de gelirler biraz sonra.Öğlen bişey yemeyince de sütüm gelmedi mama yaptım kuzuma İnşallah akşam yemeği bari yiyebilirim. Kızın bezi de bitmişti.Misafir gelmeseydi markete gidelim diyecektim eşime.O da kaldı.Erken kalkar inşallah gider bez alırız.5 tane kalmış sabahı zor edeceğiz

Bence de eşinle başbaşa sakin bi şekilde konuşmanız lazım.Aileler girmemeli aranıza.İnşallah sorununuzu halleder daha sağlam şekilde devam edersiniz hayatınıza.Dualarım seninle canım.

Biraz zaman gecsin kalp atisini duyayim konusucam. Stress oluyorum minigime birsey olucak diye korkuyorum. Üzüyor, kiziyor belki dusuk yapayim diye mi bilmiyorum
Allah izin vermediği sürece hiçbişey olmaz merak etme.Korkma sen
Duygu sana bişey söyleyeceğim.İnan bana çok çabuk göreceksin faydasını.Hergün 1 tane Fetih Suresi oku.ELini açıp dua et sonra.Sayısının önemi yok.Ama hergün 1 tane.

Bende yenyım dogum tarıhımız inş 25mayıs 2014

Hoşgeldin canım..Allah kucağına da aldırsın yavrunu.Kızmı oğlanmı?

Ailem biliyor annem gidip dusuk yapmamdan korkuyor. Kendide benim icin bitti diyor. Ne ailesi ne kendi umursamiyor bebegimi. Ailesi oglumuz bilir diyip cikiyor isin icinden

Canımmm dinlenmene bak sen eşin anlayacaktır sen onunla iyice bir konuşşş.
Kendide derken annen eşin içinmi bitti benim için diyor.
Her anne evledına yanar kuzu annende üzülüyordur du duruma.

sen resmen beni anlatıyosun ayşem hakkaten tıpkısının aynısıyım şuan :) ama tek farkla sen bunları yaparken aktiftin ama ben kucağımda bilgisayar ve yaşlılar gibi şekerleme yapıyorum, yani pasifim :)) olsun bakalım ,ama resim işini iyi dedin bende çekiniym bari hatıra kalsın :)) canım bu arada geçmiş olsun hifayada sana da,korkmazmı insan tabi, Rabbim korusun onları bidaha yaşamazsın umarım, zamanla tecrübe edicez bizlerde kimi zaman korkarak ne yapacağımızı bilmeden. onlara bişey olmasında ...

canım çok geçmiş olsun, bak doktorunda demiş hemenn karar vermek zor tanı koymak zor diye, Rabbim şifanızı versin inşallah,hem bak üzülme beslenmene dikkat et,iyi düşün bu hafta kızın toparlayıversin canım, etkilenmesin yavrucak. pazartesi ola hayrola, güzel haberlerlr dön inşallah ...

slm kızlar bnde bi kız bebiş bekliyom inşallah:)2. gebeliğim ilk düşük olmuştu, nihayet zorlu geçen süre bitti hazırlıklarımız başladı:)
sayfa çok olduğu için sonu ve başını okudum epey hamile arkadaş var bebeği olnda var umarım yanlış gelmedim.
hazırlık hakkında fikire ihtiyacım var.

Yok annem degil esim diyor benim icin bitti bu evlilik diye
Allah eşinin gözündeki perdeyi indirsin canım.
Neden istemiyor acaba. neden bir şans daha vermiyor...?

Öncelikle hayırlı olsun meşeğiniz.
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun cümlemize.
Hazırlıklarımızı sağlıkla kullanmak nasip olsun hayırlısıyla.
Benim bebeğim erkek teyzesi.
Benimde 4.gebeliğim öncekiler düşük oldu herşeyde vardır bir hayır.
35.haftamadayım hemen hemen herşeyim hazır.
4 hastane çıkışı aldım 5 parça olanlardan.
tam tkım almdım hiç, battaniyesini kombin yaptım. daha uyguna geldi
çıtçıtlı badilerden 10 taneye yakın var belki daha fazla.
oğlişim kış bebeği olduğu için uzun kollular 5 taneye yakın. sayılarını tam bilmiyorum ama yarım kolluda var 5 taneye yakın.
içten giydirilen düz zıbından 3 tane yeterliymiş. ağız bezide baya var en lazımlıları onlar.
alt üst takımları yeni doğandan büyük aldım. 5 takımda ondan var. ilk zmanlarda h.çıkışlarını giyer sonrasında birz byük olsada takımları giyer dediler. tulumda aldım ben ilk aylarda giymesi için. hem kirletmesine gerek yok hergün değişik giydirmek istiyorummm.
okadartatlılarki. hele sizinki kız neler neler var
beşiği park beşik alacağım ben. pusetide evtipi beğendik. casusel ve fisher pırace arasındayız karar veremedik.
bbek bakım setine cansıns aldım. bebek bezi prıma yeni doğan ama birçok arkadaşımızda pişik yaptı inş bizde olmaz.
ıslak mendlide prima yeni doğan.
kendime lohusa takımı 2 tane ve birde sabahlıkla gecelik,2 tane emdirme südyeni.
hastane çantam bile hazır çok heyecanlıyımmmm
bebek şekerimiz kapı süsümüzde hazır.
aklıma başka bişey gelmiyor tatlım. aklına takılan soru olursa cevaplarız.
Diğer arkadaşlarda yardımcı olurla. kolay gelsin

Son düzenleme:

öncelikle çok tşk ederim cnm aminnnnn...
bnm 1 düşüğüm oldu ve kızımız çok bekletmedi bizi
ohhhhh hazırlıklar bitmiş çantalar hazır ne güzel cnm allahım yardımcın olsun sana ve bizlere
bizimde kıyafet işimiz tmm gibi aldıklarım şöyle
3 adet hastane çıkışı sanırım senin gibi az parçalı
5 adet alt üst pijama takımı
5 adet tulum
8 tane askılı kollu zıbın
7 tane örgü yelek
epey çorabı ve patiği
2 ince battaniye 1 kalın 1 de örme battaniyesi var
şimdilik aldıklarımız bunlar yeterlimi acaba?
hmmm cnm bnde bakım ürünlerini johnsons baby almayı düşünüyodum fakat bizim buralar küçük bi yer genelde dalin var o yüzden dalin aldık
kendime sadece 2 takım pijama aldık o kadar iç çamaşır vesayre sonraki günlr inşallah:)
bez konusunda karasızım hangi markayı alsak diye...

Kızımın hareketleri iyi. Kıpır kıpır maşallahhh. İnşallah toparlar. AMa içim içimi yiyor. Düşünmemeye çalışıyorum. Herşey güzel olacak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…