Bol bebiş topiği

kimseciklerin sesi çok çıkmamış buaralar bakıyorumda ben ennn son cts dr gidiyorum yazmıştım ya almanyadan gelmiş kadın dr avrupada gebelik boyunca toplam 3 kez giriliyo ultrasona dedi sepetledi beni bide özel hastane kocişşş çıldırdı işten zor izin almıştı kendi dr mada bi türlü randevuda alamadım yarın sabah erkenden gidicez bakalım buarada şimdiden çok agarlaştım allah sonumuzu hayır etsin

Hepinizi çok özlüyorum arada gizlice okuyorum yazdıklarını ama dayanamadığım zamanlar gelip yazıp kaçıyorum.
Hamile kaldığımın 3.ayı burda olucam :)
ondan önce girmek istemiyorum dayanamıyorum.
Hepiniz öpüldünüz bebişleriniz çok güzel bu arada allah sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin by

Cevo hele dur kocana yeni kavuştun hayırlısıyla regl ol. bu tempoyla aşkla birdahaki aya gelir bebişiniz hiç üzülme herşayde var bir hayır tamammı kuzummmm.
Sakın neden hamile kalamıyorum deme Allah veririr canımmmm....
Bak ben 4.yılımdayımm.
Tubish 5 yıl istemiş ama olmamış daha neler neler var [/QUOTE]

Tatlım haftaya geri donucem yurt dışına ben gene biraz ayrı kalcaz ondan keske olsaydıda bebeısımle gıtseydık babamızda gelırdı dıyordum ondan yanı, haklısın canım vardır bundada bır hayır haftaya da adet olmasam gıtmeden bı kan testı yaptırcam. Evet sızde uzun sure beklemısınız bız 2 yıllık evlıyız daha yenı doldu ama 6-7 ay ayrı kaldık bız yanı 1,5sene oldu streestenden yenı yenı kurtuluyorum bıde kılo vermeye basladım bıraz ınsallah daha fazla verırım de esım yanıma gelene kadar ve bebıs yaparız ınsallah

Cevo bozma canim nmoralini hayirlisi olsun. Doktora gidersin belki cok asit bir ilacla bebisin geliverir.[/QUOTE]

Haklı olabılrısın tatlım ama doktora ıkımızınde gıtmesı gerek cunku ben yurt dısındada gıtım kac kere bı seyın yok dedıler altan ultason muayene oldum da bakalım hayırlısı olsun ne dıyım ınsallah sızın gbı benımde bı kuzum olur.

canım bende yeni doğan takımlar çok küçük kullanmama diye
çok almadım artık 3-6-9 aylıklardan bir kaç takım alayım diyordum ama
tabi siz tecrübelisiniz dediklerinde haklısın günde 4-5 tane değiştirirsem benim biraz daha almam lazım
ayaklı tulum daha almadım onlarıda hafta sonu alırım
artık elimden geldiğince tamamlamaya çalışıcağım cevap için canım teşekkür ederim..

Tebrikler canım.Allahım kucağına almayı ve huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Dualarım hep seninle.Bebeğin evinize huzur ve mutluluk getirsin,sorunlarınızı alsın götürsün inşallah

8.ayımda kayınvalidemin evinde çay hizmeti yapmadım diye kayınvalidemin ablasından laf yiyen de ben oluyorum Dilekcim.Üstelik bekar görümcem,1,5 yaşında kızı olan sağlıklı bir eltim varken.O koca göbeğimle 5-6 tencere tava yıkadığım halde laf soktular.Dış kapının dış mandalları nolcak

canım geçmiş Rabbim şifa göndersin annene..
sen nasılsın hifa hanım nasıl sanırım uykusu düzene girdi
kocaman öpüyor teyzesi..
Çok şükür Şulecim.Az çok düzene giriyor.Bazen 6-7 saat uyutamıyorum,bazen 6 saat uyuyor.Ne gün ne olacağını kestiremiyorum daha.

Hehe benimki de öyleydi hala öyle Sırt ağrıları genelde duruş bozukluğundan olurmuş hamilelikte.Kambur durmamaya özen göster.
Benim kızım 3400gr-50cm doğdu.56cmlik takımlar tam oluyordu doğduğunda.Kırkı çıkıncaya kadar tam oluyor hastane çıkışları.Sonra bilekler açık kalmaya başlıyor.Elciklerle sıkıştırıyordum kolları açılmasın diye.Kırkı çıktığında 4300gr-55 cm oldu.62cmlikler az büyük oluyor ama rahat ediyor çocuk.Tüm tulumlar çok çok rahat fakat boy uzaması hızlı olduğundan paçadan,ağ kısımdan asılıyor maalesef.Alırsan boy boy al tüm tulumları.En kullanışlıları iç çıtçıtlı badiler ve alt-üst takımlar.İç-dış zıbın muhabbetine girme pek.Bende 2 tane hastane çıkışı takımlarından çıkan iç zıbın 2 de ayrıca iç-dış zıbın aldım 1 takıma hiç dokunmadım bile.1 hafta kullanabildik.Göbeği 10 gün içinde düşüyor,sonra da çıtçıtlı giydiriyorsun zaten.Beli göbeği açılmıyor.Tokoyay'ın dediği çok doğru çok batırıyorlar giysileri.Süt damlıyor,mama dökülüyor,kusuyor,işiyor vs vs.6-7 takım olsa yeter yenidoğan.Külotlu çorap muhteşem bişey.Erkek diye giydirmem dermisin bilmiyorum ama bence 4-5 tane almalısın ondanda.Mini çoraplar durmuyor minnacık ayaklarda.Bir de benim tavsiyem en az 12 tane ağız mendili al.Kusma,terleme,ağız-burun temizleme derken günde 3-5 tane batıyor.
Bi ayrıntı daha var.Giysi olarak ne alırsan al yaka kısımlarının V şeklinde olmamasına dikkat et.Özellikle iç çıtçıtlı badilerde.En miniği bile olsa yakalar açık kalıyor mendil sokup kapatıyorum maalesef ben. Sıfır yakalar tam kapatıyor boyunlarını kuzuların.En açık kalan yerleri de boyunları.Allah muhafaza üşütmeye ramak kalır.Ne güzel telaşlar bunlar.Yeniden heyecanlandım valla.O günlerim aklıma geldi,herşeyi alasım geliyordu kuzucuğuma.

Aa ne saçma şey.Burası avrupa değilki manyak dr. Allahım daha neler göreceğiz bakalım

Canımsın benim.İnşallah en kısa zamanda geleceksiniz aramıza.Dualarımız siz bekleyen hamiş adaylarıyla hep

Cevo bozma canim nmoralini hayirlisi olsun. Doktora gidersin belki cok asit bir ilacla bebisin geliverir.

Haklı olabılrısın tatlım ama doktora ıkımızınde gıtmesı gerek cunku ben yurt dısındada gıtım kac kere bı seyın yok dedıler altan ultason muayene oldum da bakalım hayırlısı olsun ne dıyım ınsallah sızın gbı benımde bı kuzum olur.[/QUOTE]

Olacak tabi niye olmasin canim benim. Rabbim ol dediğinde olacak bozma moralini.stres en buyuk engel biliyorsun.

Birkac gun duzene giren uykumuz pzt gunu doktorkontrolunden sonra yine bir saate dustu. Asidan dolayi mi oldu anlamadim. Farkli seyler de yiyip icmiyorum. Asinin intikamini mi aliyor acaba? Nedir b cocugun derdi...

Birkac gun duzene giren uykumuz pzt gunu doktorkontrolunden sonra yine bir saate dustu. Asidan dolayi mi oldu anlamadim. Farkli seyler de yiyip icmiyorum. Asinin intikamini mi aliyor acaba? Nedir b cocugun derdi...

Senin dik saçlı kuzun inatçılık yapıyor bence:)
Belli olmuyor gerçekten gün içinde bana gelen giden olduğu zaman bile gece uykusunu etkileyebiliyor. Neyin intikamını aldığını kestirmek biraz zor :)

ayyyyy kızlarrrr pek mutluyum yaaaaa bu sabah kızımı ultrasonda gördüm yavrum benim nasıll tatlı :) artık rahattt rahattt kızım diyorum çünkü dr bana bile gösterdi kuşunu 21 haftadayız hayırlısıyla inş yanılma payı olmazz sigortada ama dr kapısı yıgılı olmasına ragmen heryerini gösterdi kuzumun bana Allah razı olsun

Allah Allah gergin tosbaa niye üzermiş annesini bu kadar Totosuna totosuna vururum ben onun.Hınzır seni.Sen gerginsen ondan da olabiliyor Özlemcim.Ben sinirliyken Hifa inanılmaz ağlıyor.Babasına veriyorum hemen.Gidip duş,el yıkama,bulaşık gibi bişeyle ilgilenip sula elektriğimi atıyorum.Sakinleşmeme yardımcı oluyor.Belki seninki de böyle bi sakinlik istiyordur.Bi dene istersen.

Yerim ben onun pırlantasını.Kuzum benim.Had tekrar tekrar gözünaydın.Gözünle de görmüşsün.Rabbim kucağınıza da aldırsın inşallah.

canım nerelerdesın kac gundur pek gozukmuyorsun ?
Aaah aah bi dokun bin ah işit benim halimAnnem cuma günü ameliyat oldu.O gün akşam yemeğinden beri anneme hizmet ediyorum.Kardeşlerim çalışıyor evde yalnız.Sabah 7de eşim bırakıyor.Akşam 9da eve dönüyoruz.Kızı uyut evi topla vs derken 11de yat.Gece kıza kalk sabah annem derken koşturmaktan ayak ağrılarım azdı.Dra da gidemedim kızımı bırakacak birini bulamadığım için.2.kutu parola başladım bir haftada.Bazen basamıyorum üstüne ayaklarımın.Ökçelerim falan zonkluyor artık.Ne var bilemedim bu bacaklarımdaBugün teyzem gidecek annemin yanına.Yarın misafirim var çünkü benim.Evi topladım,dolapları düzenledim,kızın odasını topladım,kirlileri yıka,kuruyanları dür derken bu saat oldu.Daha mutfak öylece duruyor.Bişeyler yedim de şimdi biraz uzandım.Ayaklarım zonkluyor,yeni ameliyattan çıkmışım da uyuşukluk açılıyormuş gibi zonkluyor.Uyuyamam da dinleneyim biraz.Daha tatlı yapcam,tabakları falan hazırlayım.Evi de süpürmedim silmedim sadece toplayabildim,toz oldu cumadan beri elim varmadı hiçbir yere.Kız uyursa tabi bunları yapabilirim.Daha dışarı çıkmam lazım.10kasım eşimin doğumgünü.Babasına hediye alsın kuzucum.Mutlu olsun adamcağız şu dr koşturmacasında

((((((((((((
Kızlar az önce yaşadığımı kelimelere nasıl dökeceğim bilmiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda.Kızım çok fazla tükürük salgılıyor.Fazlasını yutamıyor genzine kaçıyor.Yanımda yatıyordu,nefesi kesiliverdi bi anda mosmor oldu,kıpkırmızı oldu,ağlayamadı.Hemen kaldırdım dik tuttum hopladım falan 10 sn kadar sesi çıkmadı.Elimden ayağımdan kan çekildi.Yığıldım olduğum yere.Bağıra bağıra ağladım.Bi avuç tükürük çıktı ağzından.Kalın değilde çook ince yastık koyuyorum dünden beri.Hatta yastık değil battaniyeyi katlayıp yükseltiyorum belden yukarısını.Sürekli de yan yatıyor.Hiç yüzüstü yatırmıyorum artık.Ne yapabilirim bi akıl verin.Öldüm öldüm dirildim az önce.Çok ağladım ona bişey oldu diye.
ALLAHIM BÜTÜN BEBEKLERİ KORU,HEPSİNİ ANNE BABALARINA BAĞIŞLA YARABBİİİ

Aminn canım. Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Benim kızımda emerken sütüm çok fazla geliyor birden nefesi kesilip mosmor çıkıyor. Aklım gidiyor nefes alamayacak diye. Sonra ağzından sütü fışkırtınca kendini toparlıyor. Yan yatırmak dışında başka ne yapabileceğini bilemiyorum. Sen zaten yapılması gerekeni yapmışsın canım. Bende senden fazla tecrübeli değilim aynı durumdayız anlayacağın

Masallah prensese Allah nazarlardan korusun sizi.
Kesinlikle olabilir. Bir iki gundur gerginim. Ben de deniyeyim bu aaklima hic gelmemsti.t

Aminn Aysem. Ben de emerken korkuyorum bazen sutum fazla geliyor nefes alamiyor kizim hemen diklestirip sirtina vuruyorum. Eger acilmaza bbegi ters evir. Sirtina vur. Tecrubeli degilim a,ma okulda oyle ogrettiler...
. Biz hep yastikta yatiyoruz alt acmanin yastigi ince bir yastik korkuyorum kusup aspire etmesinden.

Son düzenleme:

canım benim tavsiyelerin için teşekkür ederim..ben sadece
1 takım hastane çıkışı 1 takım 5 li zıbın takımı aldım
ayrıca 3 takım patikli alt üst zıbın takımı var sence bunlar yeterli mi?
çıtçıtlı badide 2 tane kısa 2 tanede uzun kol aldım yakalarına dikkat etmeden aldım
ama tesadüf hep sıfır yaka almışım yine uyarman ii oldu
şimdi artık tulum alıcam çıtçıtlı badilerden ay gruplarına göre bir kaç takım alayım diyorum
insan tecrübesiz olunca ne alacağını bilemiyor(
annem ablam telefonda anlatıyorlar ama keşke yakınımda biri olsaydı diyorum
ben külotlu çorap almayı düşünüyorum erkek olsada bir süre giysin diyorum
canım çok sağol aldıklarım oldukça size söylerim eksiklerimide bu şekilde öğrenmiş olurum..
sırt ağrımda dediğin gibi yanlış pozisyonda otururyorum tabi farkına varmıyorum
hep koltukta c şeklide oturyrm ne zaman farkına varınca l şeklide dönüyrm ama
olan olmuş oluyor:) rabbim şifa göndersin cümlemize...

canım artık derdinin ne olduğunu konuştuğunda sorarsın:))
gergin hanım neden yine düzeni bozuldu
dışarı çıkarırken dualar oku canım Allah muhafaza çocuk bu nazara gelir
sen nasılsın annelik nasıl gidiyor?

canım geçmiş olsun şimdi ne çok korkmuşsundur
hemen kaldırmakla ii etmişsin yan yatırmaya özen göster çocuk işte
ufacık bir şeyde hemen telaşlanman normal anlık olan bir şey geçen bende uyurken bir anda nefes alamadım
ayağa hemen kalktım aynı şekilde nefes alamayınca eşim panikledi sonrasında baya bi öksürdüm anlık tükütüğüm
genzime kaçmış Bebbeğin Allaha emanet olsun canım şimdilik arada bir kontrol et derim
tekrar geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz..

Kızlar bebişlerinizi emziğe alıştırdınızmı ya da düşüneniniz varmı. Ben biraz olsun oyalayabilmek adına alıştırmak istiyorum ama mümkün değil emmiyor. Gündüzleri hiç iş yapamıyorum hep başında bekletiyor beni yaramaz. Başkalarının bebişlerini görüyorum hepsi emiyor benimki inatçı çıktı attırıveriyor ağzından. Değişik emzikler dene diye öneriler aldım, şekerli birşeye bandır ver dediler ama hiç faydası yok.

Biz de emerken kusuyoruz,burnumuzdan süt geliyor bazen.Ama yatarken olunca çok korktum.Bir de ben odasında yatırıyorum ya.Ya duymazsam korkusu sardı bugün.Belki de odasında yatırmam bugün:18:

Hiç yastık koymadım ben.Dün annem söyledi artık yatabilir düşük bi yastıkta diye.Söylediklerini yapıyorum bende hep.Ama inan bu sefer çok farklı oldu.Hem kendim zıpladım hem ağladım hem Allahım yardım et diye yalvardım.Sonradan yere çöküverdim kucağıma bastırıp.Düşeyazdım dizlerimin bağı çözüldü yemin ederim.

İnan yanında da olsalar bitmiyor sorular İnsanları bıktırmamak için sormuyorsun bazen:)) İyiki burası var.İnternet var.Araştır bol bol.Çıtçıtlı badileri iyiki çıkarmışlar diyorum ben.Bu kadar mı rahat olur bi giysi ya

Benimki aldı canım.Hemde ilk günden verdim.Acıkınca atıyor ağzından.Kiraz uçlu,damaklı hepsini dene.Hatta marka bile farkediyormuş.Benimki nuk kullanıyor.Ben bişeylere bandırıyorum hala.Hoşuna gidiyor.İnşallah alır seninkide..

İlk gün moralimi çok bozdu ama bundan sonra böyle canım. yemeğe kabul etmek yok. gelirse çaya,kahveye baş üstüne.
bebeğim için kendimi üzememem lazım. sinirlerim ona lazım demi ama ?

Tatlım haftaya geri donucem yurt dışına ben gene biraz ayrı kalcaz ondan keske olsaydıda bebeısımle gıtseydık babamızda gelırdı dıyordum ondan yanı, haklısın canım vardır bundada bır hayır haftaya da adet olmasam gıtmeden bı kan testı yaptırcam. Evet sızde uzun sure beklemısınız bız 2 yıllık evlıyız daha yenı doldu ama 6-7 ay ayrı kaldık bız yanı 1,5sene oldu streestenden yenı yenı kurtuluyorum bıde kılo vermeye basladım bıraz ınsallah daha fazla verırım de esım yanıma gelene kadar ve bebıs yaparız ınsallah [/QUOTE]
İnşaallah hayırlı zamanda olur bebeğiniz. sende bişey çıkmamış eşininde gitmesi lazım.
Bence sen dönmeden bir baktırın değerlerine.
Kaynınvaliden dururken ablasıne nı dert gelmiş müdahele ediyor...
Allah korusun meleklerimizi...
Canım acaba biran boğazınamı kaçtı ?
Yada herdaim tükrüğü çokmu salgılanıor ?
Sadaka ver sen. başında bişeyler dolanıyor senin.
Mümkünse büyükbir sadaka.
Kızın akikasını kestinizmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…