• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynısını bende yapıyorum canım peki nasıl hesaplama yaptın mesela ben 30 gün arayla adet oluyorum ve son adetim 27 kasım ne zamn oluoyr yumurtlamam ? benim hesabıma göre dün başladı

ben anlıyorum yumutlama günlerimi, akıntı ve kasık ağrısından. ama adet bitiminden 1 hafta 10 gün sonra başlayıp adete bir hafta kalaya kadar düzenli çalıştık :) belli olmaz yani. senin bugünler evet. hadi bakalım inşallah olur :)

slm kızlarrrr... rüyamda hamiş oldğmu gördüm bu kadr erkenden sonuç yüksekse kesn ikiz flan diye dşündüm ama halimi görmeniz lazım. öyle bi mutluydm ki.. zaten gerçek gbiydi. bunu sabah alarmım çaldı kapattım bdha uyumş kalmşım 10dk sonra kalktm o arada gördüm. btün gece korktum ama kötu rüyalar gördüm hep:18: bilinçaltım benle resmen oyun oynuyo ya.. nolurdu bebiş gerçek olsa.. bide ikiz olsaaa birde kız olsaaa :emir_bebek: Amaann sağlıklı olsunda...

ben anlıyorum yumutlama günlerimi, akıntı ve kasık ağrısından. ama adet bitiminden 1 hafta 10 gün sonra başlayıp adete bir hafta kalaya kadar düzenli çalıştık :) belli olmaz yani. senin bugünler evet. hadi bakalım inşallah olur :)

kasık ağrısı tek tarfalı bendede var canım bende oradan anlıyorum inşlhh:)) tüm isteyenlere aminn cuma gününün hayırına allahımmm :)

canım kaç gün sonra test yaptın en az 5 6 gün sonra çıkar dediler bana onun için bekliyorum

ya benim o günler çok düzensizdi sürekli kanamalarım var gibiydi. ben o zaman son adet tarihim olarak 2 temmuzu dikkate aldım ama onun öncesi de lekenmelerim oldu. o gün kanamam arttı adet diye onu saydım. 2 temmuz sat desek, 1 ağustos ta test yaptım çıktı. sabah ilk idrarla

slm kızlarrrr... rüyamda hamiş oldğmu gördüm bu kadr erkenden sonuç yüksekse kesn ikiz flan diye dşündüm ama halimi görmeniz lazım. öyle bi mutluydm ki.. zaten gerçek gbiydi. bunu sabah alarmım çaldı kapattım bdha uyumş kalmşım 10dk sonra kalktm o arada gördüm. btün gece korktum ama kötu rüyalar gördüm hep:18: bilinçaltım benle resmen oyun oynuyo ya.. nolurdu bebiş gerçek olsa.. bide ikiz olsaaa birde kız olsaaa :emir_bebek: Amaann sağlıklı olsunda...

hayır olsun canm, malum olmuştur belki. bat ne zaman

hayırlara vesile olur inşallah bebeğim ya:34: sen çok fazla düşünüyosun o yüzden böyle rüyalar görmen normal canım inşallah gerçeği olur da bol bol seviniriz:52::52::52::52::52:

hayra çıksın canım gerçeğide olur inş tez zamanda :55::55::55::55:

selam kızlar
ne yemek yapıyosunuz akşama fikir verin bana :56::56::56::56:

selam kızlar
ne yemek yapıyosunuz akşama fikir verin bana :56::56::56::56:

Her zaman olduğu gibi yine bende yemekli misafir vardi dün kuzum..
Tarhana çorbası etli kuru fasulye fırında tavuk patates pilav semizotu salatası normal salata vardı dünkü menüde. .
Bende ne çorbası yapsam diye düşünüyorum. .:18::18::18:

hayır olsun canm, malum olmuştur belki. bat ne zaman

2aralıkta çatlatma iğnesni yaptırdm canmmm 15 gün bekle gelmezse kırmızılar 16.gün test yaptır kesn hamişsn dedi dr :)
hayırlara vesile olur inşallah bebeğim ya:34: sen çok fazla düşünüyosun o yüzden böyle rüyalar görmen normal canım inşallah gerçeği olur da bol bol seviniriz:52::52::52::52::52:
ahhh ahhh inşallahhhhhhhhhh :43:
:5:
hayra çıksın canım gerçeğide olur inş tez zamanda :55::55::55::55:

amin canım bekleyen, uman herkese nasıp olur inşallahhhhhh

o hemde nasıl cnm 10 gun kaldı bakalım duracakmı yerınde darıs ısze olsun ınsallah

amin canım ağzından bal damlıyo valla :9::9::9:

Her zaman olduğu gibi yine bende yemekli misafir vardi dün kuzum..
Tarhana çorbası etli kuru fasulye fırında tavuk patates pilav semizotu salatası normal salata vardı dünkü menüde. .
Bende ne çorbası yapsam diye düşünüyorum. .:18::18::18:

amannn sinem sende canının kıymetini hiç bilmiyosun valla ne misafiri bu halde iki canlısın :20::20::20:
hadi geliyolar bari çaya gelsinler yemekle uğraş dur miden bulanıyodu senin nasıl yaptın onca yemeği :56::56:

2aralıkta çatlatma iğnesni yaptırdm canmmm 15 gün bekle gelmezse kırmızılar 16.gün test yaptır kesn hamişsn dedi dr :)

ahhh ahhh inşallahhhhhhhhhh :43:
:5:

amin canım bekleyen, uman herkese nasıp olur inşallahhhhhh
olacak allahın izniyle tatlım sen içini ferah tut:29::29::29::29:
ıyım cnm bebegın esyaları tmm ben kendım ıcın bıse yapmadım 10 gun kaldı heyecen ve korku var

hmm anladım canım kendine neden bişey hazırlamadın ki:44: bi avazda kucağına alırsın inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

amin canım ağzından bal damlıyo valla :9::9::9:

amannn sinem sende canının kıymetini hiç bilmiyosun valla ne misafiri bu halde iki canlısın :20::20::20:
hadi geliyolar bari çaya gelsinler yemekle uğraş dur miden bulanıyodu senin nasıl yaptın onca yemeği :56::56:

Sağolsun kocam herkesi yemeğe çağırıyo..bu sefer kimsede yoktu yardima gelen..bi şekilde yaptım valla ama anca bu saatte uyandım işte bugün çok yorulmuşum..bacağma kramp girecekken son anda silkeledim bacağımida kendime geldim. .

Back