• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarımm cumanız mübarek olsun...hepimiz için 707 ya varis 707 tanede ya mütekebbir okudum..Allah kabul etsinn aminnn

Sağolsun kocam herkesi yemeğe çağırıyo..bu sefer kimsede yoktu yardima gelen..bi şekilde yaptım valla ama anca bu saatte uyandım işte bugün çok yorulmuşum..bacağma kramp girecekken son anda silkeledim bacağımida kendime geldim. .

Erkekler iste hamilelikten yogunluktan bi haberler sen yinede uyar canim rahat bıraksın seni birazda dinlen yahu..

canlarımm cumanız mübarek olsun...hepimiz için 707 ya varis 707 tanede ya mütekebbir okudum..Allah kabul etsinn aminnn

Ağzına sağlık bitanem...

Erkekler iste hamilelikten yogunluktan bi haberler sen yinede uyar canim rahat bıraksın seni birazda dinlen yahu..

Ağzına sağlık bitanem...

kaç kere konuştuk kuzum yaa..o an tamam diyo sonra yine aynı..
herkesi yemeğe çağırıyosun se mi yapıyosun yemekleri yoruluyorum neden beni anlamıyosun diyorum ama :S

kaç kere konuştuk kuzum yaa..o an tamam diyo sonra yine aynı..
herkesi yemeğe çağırıyosun se mi yapıyosun yemekleri yoruluyorum neden beni anlamıyosun diyorum ama :S

oyy kuzum yaa senin bu kocana çok sinirleniyorum...
sana acımıyor bari evladını düşünsünn yani..
ama işte napsan boş anlamayan adam anlamaz...

oyy kuzum yaa senin bu kocana çok sinirleniyorum...
sana acımıyor bari evladını düşünsünn yani..
ama işte napsan boş anlamayan adam anlamaz...

aslında evde bana çok yardımcı..nevresimimizi falan hep birlikte değiştiriyoruz..
ama bu misafir geldiği zaaman çayın yanına bişilerde olsa ona boş geliyo sanırım :S

Allah razıolsun rabbimkabul etsin inşallah.bende bi kaç gün sonra rahimfilmi çekinecem kıslarrr çok tırsıyorummm :1:

kızlar haftasonu sınavım var dualarınızı esirgemeyin olur mu:34::34::34: hepinizi öpüyorum:16::16::16::16::16:

kızlar haftasonu sınavım var dualarınızı esirgemeyin olur mu:34::34::34: hepinizi öpüyorum:16::16::16::16::16:

Allah zihin açıklığı versin kuzum başarılar..

Allah razıolsun rabbimkabul etsin inşallah.bende bi kaç gün sonra rahimfilmi çekinecem kıslarrr çok tırsıyorummm :1:

Korkma canım çok zor değil bende çektirdim kolay geçti seninde kolay olur ins Allah yardımcın olsun..

slm kızlar ne yapıyosunuz?
ben sınavdan geldim ama öğleden sonra yine gideceğim

selam hatunlarr.. nabersinizz?
dünden beri bu baş ağrısı öldürdü beni yaa.. 2 parol aldım enseme buz koydum başımı bağladım yattım ama banamısın demedi..
bu arada pazartesi günü ayrıntılı usg miz var inşallah güzel haberlerle gelirizz teyzelerii..
bakalım büyümüş mü bizim cimcime :)

Back