Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarımm cumanız mübarek olsun...hepimiz için 707 ya varis 707 tanede ya mütekebbir okudum..Allah kabul etsinn aminnn
canlarımm cumanız mübarek olsun...hepimiz için 707 ya varis 707 tanede ya mütekebbir okudum..Allah kabul etsinn aminnn
Sağolsun kocam herkesi yemeğe çağırıyo..bu sefer kimsede yoktu yardima gelen..bi şekilde yaptım valla ama anca bu saatte uyandım işte bugün çok yorulmuşum..bacağma kramp girecekken son anda silkeledim bacağımida kendime geldim. .
Erkekler iste hamilelikten yogunluktan bi haberler sen yinede uyar canim rahat bıraksın seni birazda dinlen yahu..
Ağzına sağlık bitanem...
kaç kere konuştuk kuzum yaa..o an tamam diyo sonra yine aynı..
herkesi yemeğe çağırıyosun se mi yapıyosun yemekleri yoruluyorum neden beni anlamıyosun diyorum ama :S
oyy kuzum yaa senin bu kocana çok sinirleniyorum...
sana acımıyor bari evladını düşünsünn yani..
ama işte napsan boş anlamayan adam anlamaz...
ayy benim eşimde gircekkk...kızlar haftasonu sınavım var dualarınızı esirgemeyin olur mu hepinizi öpüyorum
kızlar haftasonu sınavım var dualarınızı esirgemeyin olur mu hepinizi öpüyorum
Allah razıolsun rabbimkabul etsin inşallah.bende bi kaç gün sonra rahimfilmi çekinecem kıslarrr çok tırsıyorummm
slm kızlar ne yapıyosunuz?
ben sınavdan geldim ama öğleden sonra yine gideceğim
dun ev ısı yaptım canm bugunde bıraz ıslerım var bu arada gun sayıyorum 9 gun kaldı ıste Allah sanada kolaylk versın
zaten bacaklarım tutuldu okadar ısten sonra ama doguma gıtmeden yıne yaparım sonkez
ayy benim eşimde gircekkk...
başarılarr kzuucummmmm
Nasil gecti kuzumslm kızlar ne yapıyosunuz?
ben sınavdan geldim ama öğleden sonra yine gideceğim