• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum şu tarçon+bal ve çörek otunu dene...yumurtlamaya bire bir..yani pko ya bire bir..
bence gel beraber deneyekk..
zaten bir ikimiz kaldık hamiş olmayan..heee birde caydinn varrr :31::31:

valla dediğin gibi bi bizler kaldık :1: :1: :1:
canım benim yumurtlama tarihim geçti ama belki diğer ay düşünebilirim :31:

valla dediğin gibi bi bizler kaldık :1: :1: :1:
canım benim yumurtlama tarihim geçti ama belki diğer ay düşünebilirim :31:

tamam o zaman adet oluosun 2.günü başlıosun
10 boyunca sabah 1 kaşık yiyosunn hepsi bu kadarrr

hee bu ay birde tarçın+bal+çörek otu karışımı yapıcammm...
amaninnn ben şu maydonozdan vazgeçemm bariii :18::18:

canım öyle okudum ben süt maydonoz kürü yaptım tüpümün tekini tıkadım kendim ettim kendim buldum diye yazmış canım sen iyice bir araştır. Tarçın Bal çörekotunu yaptım ben 1 aycık toz çörek otu bulmak lazım :32:

neyse ben kaçtım canlarım görüşürüz :79: :79: :79: :79: :79:

İsyan senin ne kadar oldu?

Ben dr giittim bana kızdıniye bu kadar acele ediyorsun dedi. 1 yıl olmaması normalmiş 11 ayda hamileyim die gelenler varmış :15::15:

İsyan senin ne kadar oldu?

Ben dr giittim bana kızdıniye bu kadar acele ediyorsun dedi. 1 yıl olmaması normalmiş 11 ayda hamileyim die gelenler varmış :15::15:

benim 7 ay oldu canım..
muayene oldum..eşimde sperm testi yaptırdı..doktor bizede kızdı 6 ay daha gözüme görünmeyinn dedi..
bende içimden kolaydı dedimmm:19::19:

senin kaç ay oldu kuzum

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar.bende yarın gidecem dr a ama bilmiyorum genemi hap verirki ya.direk aşılamamı yaptırsamki yoksa rahim filmimi çektirsem :26:

hayırlı akşamlar kızlar.bende yarın gidecem dr a ama bilmiyorum genemi hap verirki ya.direk aşılamamı yaptırsamki yoksa rahim filmimi çektirsem :26:

canım bence önce rahim filmini çektir..
doktor bize 6 ay süre verdi..olmaza gel rahim filmii çekelim dedi..

benim 7 ay oldu canım..
muayene oldum..eşimde sperm testi yaptırdı..doktor bizede kızdı 6 ay daha gözüme görünmeyinn dedi..
bende içimden kolaydı dedimmm:19::19:

senin kaç ay oldu kuzum

Benimde Bu 7. Ayım canım mayısta başlamıştık çalışmalara... 3-4 ay daha gelme dedi eşim spoş testi yaptırmadı yaptıracak ocakta birşey çıkmazsa önce rahim filmi çekeriz dedi sonra ya hafif ilaç tedavisi uygularız ya da yumuş takibi yapalım dedi.. Ama acele yok diyede üstüne basa basa söyledi... :8::8:

İyi akşamlar canım hormon testlerin yapıldı mı? Eğer yapıldıysa rahim filmi çektir bence

Allahım etrafımdaki insanların bu kadar kolay hamile kalmasına şaşıyorum ya biz ne zaman anne olacağız.hiç olmayacam gibi geliyor.Allahım bizede kendi yavrumuzu sevdir :5:

Back