• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba perşembe günü 22 çıkan bhcg cumartesi 99 çıktı ve doktorum kesin dedi ama tabi daha göremeyiz dedi çok mutlu oldum inşallah sonuda hayırlı olur.

bu arada ben grip oldum sanırım ama ne yapacağımı bilmiyorum ilaç kullanamayacağım ama tecrübeli olanlarınız bana yol gösterebilir mi?

tamda tahmin ettiğim gibi :))) ck sevındım haydı hayırlısı olsun
ilaç alma ilk dönemlerde hiç hiç alma
bitki çaylarından malesef uzak duruyoruz cunku cogu zararlı olabiliyor
ama bol bol portakal mandalina yiyebilirsin c vitamini acısından ballı ılık sut ıcebilirsin bogaz yumusatması acısından
limon suyu elma suyu öksürüğü azaltır canım tecrube ile sabit :)
ama atesin falan cıkarsa ilk işin doktora gitmek olsun olurmu hafife alma gribi yani özellikte gebelikte

evet dimi inş.öledir zaten karın ve gögüs şişmesi sonraki haftalarda da olabiliomuş,ama bn aşırı agrıya dayanamdım kırmızı geldigine göre olmuşumdur die agrı kesici doralex içtim inş.bişi olmaz ya:(

ilk etapta 1 taneden birşey olmaz cokta üzme kendini ama sen yinede dikkat et temkinli ol canım

Yani hamişken aynısını yaşadın mı canım? Bugün 6. Günüm ve dediğim gibi 6 gün süren adetim resmen 1,5-2 gün sürdü ve başlangıçta hep pembe başlayan reglim ilk defa direk kahverengi ile başladı. 1 seneye yakındır deniyoruz, doktorada gittim sorun yok :( bu ay adet olmadan önce 10 güne yakın kasık ağrılarım ve azda olsa bulantım vardı. Şimdide bulantı ve bel ağrısı ile devam ediyor. Kafam karıştı açıkçası :( yine psikolojik bir hüsran bu sanırım :(

hamileyken değildi ondan daha önce yaşamıştım genellikle düzenlidir adetim
cok hasta olup antıbıyotık almıstım ozaman olmustu ztn bebek düşünmüyordum o zamanlar :)
cnm kasık agrısının psikolojisi olmaz ama bulantının olabilir o yuzden suanda bisey dıyemıyorum
sen yinede üşütmemeye bak
doktora da gidip bir sıkıntı yok dediyse hamiş kalabilirsin tabiii :)) dgum kontrol hapı kullanmısmıydın

kızlar merhaba perşembe günü 22 çıkan bhcg cumartesi 99 çıktı ve doktorum kesin dedi ama tabi daha göremeyiz dedi çok mutlu oldum inşallah sonuda hayırlı olur.

bu arada ben grip oldum sanırım ama ne yapacağımı bilmiyorum ilaç kullanamayacağım ama tecrübeli olanlarınız bana yol gösterebilir mi?

Nane limon kaynat ic sanada bebisede faydali sicak sicak ohh miss.

bugun canım cok sıkkındı kızlar bebek hıssettı resmen
bildiğiniz tekme atıyor ya vuruyor
sonra birdaha üzüldüm onu da üzdüm diye genelde pozitifimdir ne bileyim hamilelik şeysi oldu ama küçük prensim rahatsız oldu duygusal olma dedi galiba :))

Ayy kurban olurum bende uzulsem hemen tas gibi yapio kendini direk hissediyor oglusum :)

hamileyken değildi ondan daha önce yaşamıştım genellikle düzenlidir adetim
cok hasta olup antıbıyotık almıstım ozaman olmustu ztn bebek düşünmüyordum o zamanlar :)
cnm kasık agrısının psikolojisi olmaz ama bulantının olabilir o yuzden suanda bisey dıyemıyorum
sen yinede üşütmemeye bak
doktora da gidip bir sıkıntı yok dediyse hamiş kalabilirsin tabiii :)) dgum kontrol hapı kullanmısmıydın

Hayır hayatımda hiç kullanmadım doğum kontrol hapı. Bu reglimi yaşarkende hiç antibiyotik vs ilaç kullanmadım canım senin gibi ;)

Ayy kurban olurum bende uzulsem hemen tas gibi yapio kendini direk hissediyor oglusum :)

aynen toplanıyo hemen bi yere minnakım benim :)) sonra baslıo pıt pıt kıyamadım dün valla sayesinde üzülemedim bile :) nazcım inşallah doğumlarını da sağlıkla görelim inşallahhh :) amin

Kızlar KK da bişey konuşuluyor, hani Gebeliğin 7-8-9 haftalarındaki ultrason çıktısında bebeğin kese içindeki yeri cinsiyetiyle alakalıymış.. hamiş olanlar, eğer bu dediğim haftalardaki ultrason çıktınız varsa bi bakarmısınız, karşılaştıralım bebişinizin cinsiyetiyle uyumlu mu? :17: Babası çok merak ediyor bizim bebişin :26:

Kızlar KK da bişey konuşuluyor, hani Gebeliğin 7-8-9 haftalarındaki ultrason çıktısında bebeğin kese içindeki yeri cinsiyetiyle alakalıymış.. hamiş olanlar, eğer bu dediğim haftalardaki ultrason çıktınız varsa bi bakarmısınız, karşılaştıralım bebişinizin cinsiyetiyle uyumlu mu? :17: Babası çok merak ediyor bizim bebişin :26:

evet benimki doğru çıktı canım..usg fotosunu karnıma tuttuğumda bebişim sol da görünüyordu..sol demek kız demek zaten :)
bizimki doğru çıktı valla :)

Son düzenleme:

soldaydı benımki erkek :)) o tez tutmuyor canım ya
ama hissettiğin neyse o cıkıyor ben erkek hıssetmıstım oyle cıktı
sinemde kız kız diyordu kız oldu :)
bence sen iç güdülerine güven :)

Kesinlikle haklısın bitanem..
Ben en başından beri kız dedim :32::32::32:

Kesinlikle haklısın bitanem..
Ben en başından beri kız dedim :32::32::32:

Benim ultrason çıktısında sağda, karnıma göre solda oluyor da; İlk günden beri aklımdan geçen tek şey Oğlum :9: Eşim öyle kız istiyor ki, ben hani olabilir diye alıştırmaya çalışıyorum ama böyle bişey olamaz, adaklar adadı kız olursa diye :1: erkek olursa da artık maçlara gideriz napalım diyor Allahımm oğlumuzu sevmicek bu saf ya :9:

Benim ultrason çıktısında sağda, karnıma göre solda oluyor da; İlk günden beri aklımdan geçen tek şey Oğlum :9: Eşim öyle kız istiyor ki, ben hani olabilir diye alıştırmaya çalışıyorum ama böyle bişey olamaz, adaklar adadı kız olursa diye :1: erkek olursa da artık maçlara gideriz napalım diyor Allahımm oğlumuzu sevmicek bu saf ya :9:

merak etme zaman geçip testlera başladıkca tek istediğin saglıklal gelsin diyorsun o kadar derin konuları yaşayınca eşinle emin ol o da kızmış erkekmiş demeyecek :)))) her doktora gidişimizde allahım sağlıklı olsun diyorsun başka da birsey demiyorsun valla benim gözüm cinsiyet hiç görmemişti ikili ve üçlü testlerde :) ama insan cok merakta ediyor tabi ama
ne hissedersen o çıkıyor ben buna inanıyorum :)

merak etme zaman geçip testlera başladıkca tek istediğin saglıklal gelsin diyorsun o kadar derin konuları yaşayınca eşinle emin ol o da kızmış erkekmiş demeyecek :)))) her doktora gidişimizde allahım sağlıklı olsun diyorsun başka da birsey demiyorsun valla benim gözüm cinsiyet hiç görmemişti ikili ve üçlü testlerde :) ama insan cok merakta ediyor tabi ama
ne hissedersen o çıkıyor ben buna inanıyorum :)

evet sağlıklı olsun sadece, benim tek isteğim bu; eşim de sağlıklı olsun kız olsun diyor :9: Allah gönlüne göre versin ne diyeyim, kendimden çok onu düşünüyorum

Back