- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
evettt tesekkur ederımmm hepbirlikte nice yıllarımız olsun kuzucummm :)) sağlıklı bebişli mutlu huzurlu paralı aşklı meşkli aminn :))))
Doğum günün kutlu olsun nice senelere canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt tesekkur ederımmm hepbirlikte nice yıllarımız olsun kuzucummm :)) sağlıklı bebişli mutlu huzurlu paralı aşklı meşkli aminn :))))
Doğum günün kutlu olsun nice senelere canım
bende pazartesi gidip kayıt yaptırcagım bak ıı olmus gittiğin canım :) inşallah agrımaz merak etme sen :)
sagol bitanemm hepimize mutluluk getirsin bu yıl inşallah benimde doğumgünümde sizin için dileğim bu :)) rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin aminnn :)
Gözün korkmasin fındığım ama gece uyuyamadim kolumdan..bide eşim hasta grip olmuş..Aynı zamanda dişi ağrıyo ama hangi disi olduğu bulunamıyo pazartesi tekrar gidicez bakalım..
İyiki doğdun aryael
Sinemcim geçmiş olsun sana da eşine de
kızlar ılıskıden kac gun sonra hamıle oldugunuzu ogrendınız.mesela ılıskıden bes altı gun sonra hamılelık belırtısı olurmu yasayan oldumu peki.lutfen cevap beklıyorum hamıle arkadaslar
kızlar ılıskıden kac gun sonra hamıle oldugunuzu ogrendınız.mesela ılıskıden bes altı gun sonra hamılelık belırtısı olurmu yasayan oldumu peki.lutfen cevap beklıyorum hamıle arkadaslar
Merhaba hanımlar, aranızda normal adet görüp (üstüne görme de diyebiliriz) hamiş kalmış olan var mı acaba? Benim adetim pembe renk ile başlardı normalde her zaman... bu defa kahve akıntı ile başladı direk.... Bir güne yakın bişey gelmedi,sonra ilk gün çok az kırmızı geldi, ikinci gün çok yoğun ... Üçüncü gün yok denecek kadar az . 4-5-6 hiç bişey yok (normalde 6 gün sürer) kafam karıştı, ilk defa böyle bişey yaşıyorum :S
Buna benzer bir şekilde hamiş kalan var mı acaba aramızda :)
canım acıkcası ben sadece agır bır ılac kullanınca bu şekilde oldum o da 1 kere
onun harici böyle bir durum yaşamadım kendi adıma
üstüne görme de adet şeklinde normal olanda var 1 gün görende var
anca test ile anlarsın adet dönemine yakın zamanda birde belirtin olursa
inşallah olur :)
canım acıkcası ben sadece agır bır ılac kullanınca bu şekilde oldum o da 1 kere
onun harici böyle bir durum yaşamadım kendi adıma
üstüne görme de adet şeklinde normal olanda var 1 gün görende var
anca test ile anlarsın adet dönemine yakın zamanda birde belirtin olursa
inşallah olur :)
bugun canım cok sıkkındı kızlar bebek hıssettı resmen
bildiğiniz tekme atıyor ya vuruyor
sonra birdaha üzüldüm onu da üzdüm diye genelde pozitifimdir ne bileyim hamilelik şeysi oldu ama küçük prensim rahatsız oldu duygusal olma dedi galiba :))
slm nasılsınız kızlar