• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraba kızlarrrr.dün akşam benden az leke geldi kasıklarıma iğneler battı sanki.ama bida leke gelmedi.baya üzüldüm ama acaba sevinsemmi :52: Sat 7 kasım

canım normalde 4*5 gün geç olur ama serophen içtim bu ay bilemiyorum ya kız bana sevindirici bişeyler söyleee :52:

kız sen zaten sevindirik olmuşsun ben sana ne deyim:32::32::32::32::32:
bikaç gün daha bekle ve kan testi yaptır tatlım :29: ama her iki ihtimale de hazırlıklı ol tamam mı sonradan üzülmeni istemem ama inşallah hamilesindir yaaaa:49::49::49::49::49:

kız sen zaten sevindirik olmuşsun ben sana ne deyim:32::32::32::32::32:
Bikaç gün daha bekle ve kan testi yaptır tatlım :29: Ama her iki ihtimale de hazırlıklı ol tamam mı sonradan üzülmeni istemem ama inşallah hamilesindir yaaaa:49::49::49::49::49:

inşallah tatlım ya zaten ne zaman umutlansam hep sonu hüsran.yaklaşık 2.5 yıldır bu böyle.dediğin gibi bi kaç gün sonra kan testi yaptırayım aslında evde test var ama yapmaya cesaret yok :5: Senin günün ne zaman şekerimm

inşallah tatlım ya zaten ne zaman umutlansam hep sonu hüsran.yaklaşık 2.5 yıldır bu böyle.dediğin gibi bi kaç gün sonra kan testi yaptırayım aslında evde test var ama yapmaya cesaret yok :5: Senin günün ne zaman şekerimm

ahh canım ya bilmez miyim o hüsranları:14: beklemek en iyi çare aslında evde yapma ya o zaman daha kötü bi psikoloji oluyor.. negatif olsa bile belki çıkmamıştır die ümit ediyosun.. o yüzden kan testi en iyisi:34: benim şafak karanlık bacım 21 i gibi batım gecikmezsem:51:

ahh canım ya bilmez miyim o hüsranları:14: Beklemek en iyi çare aslında evde yapma ya o zaman daha kötü bi psikoloji oluyor.. Negatif olsa bile belki çıkmamıştır die ümit ediyosun.. O yüzden kan testi en iyisi:34: Benim şafak karanlık bacım 21 i gibi batım gecikmezsem:51:

ah canımm beni ne iyi anlıyosun.bide senin o zaman çalışkan öğreci olman lazım :1: Daha varmış gününe

kızlarrrrrrrrrrrr :3::3::3::3: nasılsınız bakalımmmm.... çatlatma iğnemden sonra 9. gün bu gün bi ağrım sızım yok kendmi de süperrr hissediyorummmmmmmm :16::16:

ah canımm beni ne iyi anlıyosun.bide senin o zaman çalışkan öğreci olman lazım :1: Daha varmış gününe

valla aynı şeyleri yaşayınca insan anlamsı zor olmuyor be kuzum:29:
evet daha çok var yaa:27::27: çalışkan demişken benim haftasonu sınavımda var canım hiç çalışmak istemiyor ya:31:

kızlarrrrrrrrrrrr :3::3::3::3: nasılsınız bakalımmmm.... çatlatma iğnemden sonra 9. gün bu gün bi ağrım sızım yok kendmi de süperrr hissediyorummmmmmmm :16::16:

kalp kalbe karşıymış bende diğer taraftan soracaktım durumlar ne die:70:
ohhh iyi iyi hadi bakalım gelsin bana yeğenlerrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52:

valla aynı şeyleri yaşayınca insan anlamsı zor olmuyor be kuzum:29:
Evet daha çok var yaa:27::27: çalışkan demişken benim haftasonu sınavımda var canım hiç çalışmak istemiyor ya:31:

aynen canım ya o yüzden rabbim kimseyi çok bekletmesin.bunu biz tattık.etrafımızdaki arkadaşlarımızın bebeklerini içimiz yana yana sevmeyi.duyduğumuz kinayeli lafları duymamazlıktan gelmeyi.çok zor şeyler gerçekten.bide ne sınavı canım hayırdır açıköğretimmi okuyon.

leke geldiyse bi test yap sen derim :):) normalde regl bu sekıldemı baslardı

yani kahverengi leke gelirdi ardından en geç sabaha olurdum canım ya olmadı ama.sen hamilesi galiba geldimi başına böyle bişey.bide göğüslerin ağrımışmıydı.

kalp kalbe karşıymış bende diğer taraftan soracaktım durumlar ne die:70:
ohhh iyi iyi hadi bakalım gelsin bana yeğenlerrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52:
dur bakalm dha wakit war. ama olumlu dşünelim ki olumlu olsn. zaten gnümde süper geciyor. aslnda yaşadklarmı başkası yaşasa şuan sinirden ölürdü herhalde ama ben nden bilmiyorum çok mutluyummmmmmm :55::119::119::119::119::119:

aynen canım ya o yüzden rabbim kimseyi çok bekletmesin.bunu biz tattık.etrafımızdaki arkadaşlarımızın bebeklerini içimiz yana yana sevmeyi.duyduğumuz kinayeli lafları duymamazlıktan gelmeyi.çok zor şeyler gerçekten.bide ne sınavı canım hayırdır açıköğretimmi okuyon.

amin canım benim ne güzel söyledin ya daha ne denir ki rabbim bu sabrımızın mükafatını verir inşallah en kısa zamanda:49: ben aöfte okuyorum ya tatlım o yüzden haftasonu da sınavım var:34: bide ehliyete yazıldım

dur bakalm dha wakit war. ama olumlu dşünelim ki olumlu olsn. zaten gnümde süper geciyor. aslnda yaşadklarmı başkası yaşasa şuan sinirden ölürdü herhalde ama ben nden bilmiyorum çok mutluyummmmmmm :55::119::119::119::119::119:

aynen olumlu düşünelim bebeğim ya bu ay bende çok mutluyum tarifi yok nedense:52::52::52::52:

bu bi işaret mi acaba yaa:31: inşallah hamilesindir tatlım yaaa:emir_bebek::nazar:

amin canım benim ne güzel söyledin ya daha ne denir ki rabbim bu sabrımızın mükafatını verir inşallah en kısa zamanda:49: ben aöfte okuyorum ya tatlım o yüzden haftasonu da sınavım var:34: bide ehliyete yazıldım

AMİNNN İNŞALLAH CANIM. BU ARADA Allah yardımcın olsun canım.maşallah bi sınavdan bi sınava:)

Back