Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38s ben yeni batımı demedim sana yaw
20 aralık
selam kızlar..
aşı vurundum ben bugünnnnnnnnn..şimdi iyiyim umarım gece ve yarında bi sıkıntımız olmaz :)
kesınlıkle haklısın .. sana nasıl ıyı gelecekse oyle ol.. ben de senın gııbyım hıc sorun yok fakat tek sorunum streslı ve takıntılı olmam %90 olur dedı kendılıgınden ama olmuyorr taam unutuyorsun bırı gelıp bebek yok mu dıyor tamam hersey basa donuyor Allah ım herkese sabrını versın..ben de yenımahalle lına kadın saglıgın da şükran çakmak yaptırdım ama tutmadı iştecnm bnm özel doktorum kendi muaynanesnde yaptı ama ben ara vercem pişman olcğmı sanmıyorum çnkü bu bunalımla bu yorgunlukla bu çocuğn olcağı varsada olmıcak bu yüzden zorlamamnn bi anlamı yok biraz ferahlamak istedim bn sıkıntıdan çocuğn olmadğnı düşünyorum beyin rahat olmadıkça istedğn hiç bişi olmyo çnkü
Ne aşısı bu bizide bilgilendir sineeeem sağlık Ocağı'na mı gittin bn daha gidip haberde vermedim ya
kesınlıkle haklısın .. sana nasıl ıyı gelecekse oyle ol.. ben de senın gııbyım hıc sorun yok fakat tek sorunum streslı ve takıntılı olmam %90 olur dedı kendılıgınden ama olmuyorr taam unutuyorsun bırı gelıp bebek yok mu dıyor tamam hersey basa donuyor Allah ım herkese sabrını versın..ben de yenımahalle lına kadın saglıgın da şükran çakmak yaptırdım ama tutmadı işte
Dün gideyim de artık hamile kaydımı yaptirayim dedim ordaki hemşire de yapıştırdı hemen koluma tetanoz aşısını..1ay sonra yine gidicem 2.dozunu vuracaklar..
slm canlarım naberrrr yaaa neler yapıyosunuz bakalım benim güzel annelerim ve anne adaylarım
iyidir kuzucumm senden naber valla forumda dolaşıyorumda hiç bi başlığa yazasım gelmiyor arkadaş anlamadım nedendir
zaten bugunde doğum günüm haydi halaya liliilili
bende iyiyim kuzum beniim sağol oyyyy teşekkür ederim canım burası hepimizin kendi topiğin gibi kullan
neyyyyyyy valla mı doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.. :124: :124: :124: :124:
evettt tesekkur ederımmm hepbirlikte nice yıllarımız olsun kuzucummm :)) sağlıklı bebişli mutlu huzurlu paralı aşklı meşkli aminn :))))
inşallahhhhhh kuzum aminnnnnnn
bayana yaş sorulmaz ama ben sorarımmmmmmmm kaç oldun
hehhehehe bencede hiç göstermiyosun kuzum o kadar oldun mu sen diyesim geldi
bak sana pasta da aldım yanında değilim ama temsili olarak kabul et
Eki Görüntüle 886446