• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynennnnnn doktorum iğneden 15 gün sonra adetin gelmezse 16. gün test yap kesn hamilesindir dedi :1::1: bende gelmeee diyorum adetimm gelmeeeeee:55::55:

aynen ya gelmesin pisler :1: yinede 4*5 gün geçsin canım moralini bozmayımda ben bi ara iğneden sonra 16. günde adet oldum.sen bekle öyle yap testi

amin kuzum çok sağol:16::16::16: valla eşimin sürpriziydi bu ehliyet işi ya ben istiyorum die yazdırmış beni:34:

düşünceliymiş eşin maşallah:) zaten kolay oluyor benim eşim tek seferde geçti.sende geçersin

slm kızlar iki gündür inanılmaz batmalar var göbegimde iki büklüm duruorum resmen sağ tarafından bıcak saplanması gibi bir his cok acı Allah yardımcımız olsun ... Siz nasılsınız inş. :26::26:

Napıyosunuz hatunlaarr :16: Bat sayanları görüyorum, hadi inş. mutlu haberler verin kızlar :16: :16: :16: ama beklemek zor iş yahuu :24: :24: :24:

aynen ya gelmesin pisler :1: yinede 4*5 gün geçsin canım moralini bozmayımda ben bi ara iğneden sonra 16. günde adet oldum.sen bekle öyle yap testi

canım bende asılamadan sonra 16. gun oldumm hatta 14 gun cokaz kanamam oldu sonra kesıldı 16 gun devam ettı bekledıkce umıt artıyorr ben oyle oldum artık 2asılamada 14 gun test yapacamm hayırlısıyla

sılacım nbr nerelerdesınn batına ne kadar cok varmıs ben sen den once olmustum benımkı 16 aralık az kaldı banasen kac gunde oluyorsunn kıı.sınavlarad basarılar .ehlıyet sınavıda cok kolayyy ben2009 aldımm kursa hıc gıtmedım sadece evde cıkmıs soruları cozdumm ve bır seferde gectımm vee 1 yıldır trfıkteyım cok sukur sende hıc bekleme benım gebı hemen cık trafigee sonra zor oluyorr...

canım bende asılamadan sonra 16. gun oldumm hatta 14 gun cokaz kanamam oldu sonra kesıldı 16 gun devam ettı bekledıkce umıt artıyorr ben oyle oldum artık 2asılamada 14 gun test yapacamm hayırlısıyla

bu ay mıoldu aşılaman

sılacım nbr nerelerdesınn batına ne kadar cok varmıs ben sen den once olmustum benımkı 16 aralık az kaldı banasen kac gunde oluyorsunn kıı.sınavlarad basarılar .ehlıyet sınavıda cok kolayyy ben2009 aldımm kursa hıc gıtmedım sadece evde cıkmıs soruları cozdumm ve bır seferde gectımm vee 1 yıldır trfıkteyım cok sukur sende hıc bekleme benım gebı hemen cık trafigee sonra zor oluyorr...

iyid,r kuzum buralardayım asıl sen nerelrdesin görüşemedik hiç:26:
he ya benim döngüm 30 gün sürüyor en az o yüzden geç oluyorum böyle:31:
sağol kuzum inşallah hemen alırım ya çok büyütmüyorum gözümde.. arabamız var çok şükür ehliyetten sonra trafikteyim allahın izniyle:8::8::8::8:

iyid,r kuzum buralardayım asıl sen nerelrdesin görüşemedik hiç:26:
he ya benim döngüm 30 gün sürüyor en az o yüzden geç oluyorum böyle:31:
sağol kuzum inşallah hemen alırım ya çok büyütmüyorum gözümde.. arabamız var çok şükür ehliyetten sonra trafikteyim allahın izniyle:8::8::8::8:

anladım canımmben 25 gunde bır oldugumdan bende gıryorum yazıları okuyorum yazacack bısey bulamıyorummm evdeyım ıste hava felaket tıkıldım eve beklemedeyımm ısteee sen naptınnn bakalımmm baska

anladım canımmben 25 gunde bır oldugumdan bende gıryorum yazıları okuyorum yazacack bısey bulamıyorummm evdeyım ıste hava felaket tıkıldım eve beklemedeyımm ısteee sen naptınnn bakalımmm baska

senin döngün kısaymış:34:
he ya hava acayip kötü oldu birden :15: valla bende aynı ne olsun değişen bişey yok :54:
sen girince haber et bana burda olursam:13:

1 ay ara verdık canımmm buay 16 batım 17 dr gıtcem kıst olusmustu gıtmıstır umarım sonra tekrar baslıycamm ıste sen tedevıdemısın

inşallah gitmiştir kistin.benimde korkulu rüyam o. 2 kereklomen kullandımkist yaptı.bu ay serophen kullandım. 7si günümdü bekliyorum hala.olmazsa bi kaç gün sonra hastaneye yolu görünüyor bana :16:

inşallah gitmiştir kistin.benimde korkulu rüyam o. 2 kereklomen kullandımkist yaptı.bu ay serophen kullandım. 7si günümdü bekliyorum hala.olmazsa bi kaç gün sonra hastaneye yolu görünüyor bana :16:

bende gonol f kulladım o yaptı ıste ama bana ılac vermedı 5cm olmus bılmıyorum vallahaa adetle atar dedı senınkı kac cm dı

bende gonol f kulladım o yaptı ıste ama bana ılac vermedı 5cm olmus bılmıyorum vallahaa adetle atar dedı senınkı kac cm dı

ilki 4 cm kadar olmuştu 2. si 3.5 cm di.ilkini soğan suyuyla atmıştım.yada o vesile oldu.öbürünüdeilaçsız 2 ayda attım canım.inşallah bunda oluşmaz.arada ağrım oluyo ama

senin döngün kısaymış:34:
he ya hava acayip kötü oldu birden :15: valla bende aynı ne olsun değişen bişey yok :54:
sen girince haber et bana burda olursam:13:

olur tatlım ewet benımkı baya kısa bızım o zaman araba yoktu sonrada cıkmak oldu ıste kursata trafıkte calıstırıyorlar ya ıyı oluyor hemen cıkarsınn ınsallahh

ilki 4 cm kadar olmuştu 2. si 3.5 cm di.ilkini soğan suyuyla atmıştım.yada o vesile oldu.öbürünüdeilaçsız 2 ayda attım canım.inşallah bunda oluşmaz.arada ağrım oluyo ama

bende ıctım sagan suyu ama 15 gun degıl 8-9gun bıraktım sonra daha 6 gunum var ıcsemmı acaba atar ınsallah bır ay daha beklemek ıstemem

Back