• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kuzum valla öyle ya bu aralar keyfim gıcır :9::9::9::9: allah herkesi mutlu ve huzurlu yapsın inşallahhhh evlerimizden de çocuk sesini eksik etmesin aminnnn:16::16::16::16::16::16:

günaydınnn kuzummm nasılsın:34::34::34::34::34:

iyiyim bebekim sendeki ne mutlulukmus Allah daim etsin mutlu birini görünce banada bulaşıyo :-)

Günaydın canımm :16:

Nasilsin kuzum bebis nasil

Cano ve canesra, kızlar buraya girip çıkıyoruz ama ben girdiğimde de kimse olmuyor, yani denk gelemiyoruz, saatlerimiz uymuyor sanırım :ssz:

herkesciklere günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar :16::16:

Cano ve canesra, kızlar buraya girip çıkıyoruz ama ben girdiğimde de kimse olmuyor, yani denk gelemiyoruz, saatlerimiz uymuyor sanırım :ssz:

mandalililililiiii nammmm :)
günaydın kuzum nasılsınn:16: bebeiş napıyor büyüyormu:46::46:

herkesciklere günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar :16::16:

mandalililililiiii nammmm :)
günaydın kuzum nasılsınn:16: bebeiş napıyor büyüyormu:46::46:

Günaydın kuşummm :54: Bu alıntı bildirimleri gelmiyor artık, ondan nerde ne yazılmış beğenilmeden göremiyorum ya, herneyse; bebiş bu hafta annesini de babasınıda ne çok korkutuyor, düşük tehlikem var hala, ilaç kullanıyorum işte, değişik bir durum, hormonlar altüst oluyor, şimdiden 2 kilo verdim iştahsızlıktan, bi de bir tembelim ki sorma; evde eşim yapıyor her işi :31:

sen nasılsın bakim :54:

Günaydın kuşummm :54: Bu alıntı bildirimleri gelmiyor artık, ondan nerde ne yazılmış beğenilmeden göremiyorum ya, herneyse; bebiş bu hafta annesini de babasınıda ne çok korkutuyor, düşük tehlikem var hala, ilaç kullanıyorum işte, değişik bir durum, hormonlar altüst oluyor, şimdiden 2 kilo verdim iştahsızlıktan, bi de bir tembelim ki sorma; evde eşim yapıyor her işi :31:

sen nasılsın bakim :54:

evet evet bnde ondan begendim seni:31:

ne düşükmü:53: yapma canım ya dikkat et kendine rapor falan al bir süre işe gitme istersen:50:
eşinede maşALLAH:nazar::nazar: rabbim huzurunuzu mutlulugunuz kaçırmasın. çok yakışıyosunuz birbirinize:16:

evet evet bnde ondan begendim seni:31:

ne düşükmü:53: yapma canım ya dikkat et kendine rapor falan al bir süre işe gitme istersen:50:
eşinede maşALLAH:nazar::nazar: rabbim huzurunuzu mutlulugunuz kaçırmasın. çok yakışıyosunuz birbirinize:16:

maalesef daha yeni raporum bitti ya, evde dinlendim diye biraz iyiyim şimdi, inşallah bi daha bu kadar endişelendirmez :31: özledim seni :25: artık çok görüşemiyoz face den de :5:

maalesef daha yeni raporum bitti ya, evde dinlendim diye biraz iyiyim şimdi, inşallah bi daha bu kadar endişelendirmez :31: özledim seni :25: artık çok görüşemiyoz face den de :5:

öyle oldu walla. bnm evimde internetim falan yok hiç nete giremiyorum :50::50: öznurla msjlaşıyoruz telefondan :50:
dikat et kendine kuzum :(

gunaydın hatunlarrrr HAYIRLI CUMALARR:13::9::9::9::9:

burdayız kızlar ama herhes farklı zamanlarda gırıyor ben gırdıgımde de kımse olmuyorrr

:) Kızlar hani artık alıntı bildirimlerini alamıyoruz ya, göremiyoz dolayısıyla yazılanları, onun için birine cevap yazınca onun yorumunu beğenelim ki fark edelim, yoksa uçup gidiyor yazılanlar, ayrı saatlerde de girince denk gelemiyoruz maalesef.. bi de ben sizi çok özledim :31: :16:

:) Kızlar hani artık alıntı bildirimlerini alamıyoruz ya, göremiyoz dolayısıyla yazılanları, onun için birine cevap yazınca onun yorumunu beğenelim ki fark edelim, yoksa uçup gidiyor yazılanlar, ayrı saatlerde de girince denk gelemiyoruz maalesef.. bi de ben sizi çok özledim :31: :16:

haklısın kuzum ya bende özlüyorum :54: :54:

Back