• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhhhhhh ıyıymısss vallahaa sevdım bu olayııı canımmmm daima mutlu ol ınsallaaahhh darısı bıze.yok bende cok kafama takmıyorum ama yınede aklımda duruyorr oyle ısteee.Rabbım nasıp eder ınsallahhhh
:49::49::49::49:

amin kuzum inşallah:38::38::38::38: valla ne kadar takmasan da bi yerde öyle bi takılıyor ki bütün takmadığın anların acısını çıkartıyor resmen:1::1::1:

amannnn kafamız rahat olsun huzurumuz yerinde olsun da onlarda bunu görüp hemen gelsin göbişlerimize:49::49::49:

amin kuzum inşallah:38::38::38::38: valla ne kadar takmasan da bi yerde öyle bi takılıyor ki bütün takmadığın anların acısını çıkartıyor resmen:1::1::1:

amannnn kafamız rahat olsun huzurumuz yerinde olsun da onlarda bunu görüp hemen gelsin göbişlerimize:49::49::49:

aayyy ınsallahhh etrafımda o kadar hamıle haberı alıyorum nasıl takmayım canımmm yaa ımrenıyorumm vallahhaaa bırgun dıyorum ben de hamıle olabılecekmıyım acaba dıyorummm

aayyy ınsallahhh etrafımda o kadar hamıle haberı alıyorum nasıl takmayım canımmm yaa ımrenıyorumm vallahhaaa bırgun dıyorum ben de hamıle olabılecekmıyım acaba dıyorummm

aynen bende öyleyim valla imreniyorum bzim apartmandakilerde durmadan doğuruyor sanki bana inat:1:
sıra bendeymiş öyle diyolar bende hayırlısı diyorum :31: bizde anne oluruz kuzum üzülme sen:54::54::54::54:

aynen bende öyleyim valla imreniyorum bzim apartmandakilerde durmadan doğuruyor sanki bana inat:1:
sıra bendeymiş öyle diyolar bende hayırlısı diyorum :31: bizde anne oluruz kuzum üzülme sen:54::54::54::54:

vallahaa yaaa mıllet bebek dusunuyoruz dıyo sonra kı ayyy duyuyorumkı hamıle otur kafayıı yeeee yanııı tam yemelıkkkk mıllet catır catır doguruyor benden sonra evlenen arkadaslar 2 yı dogurdu:50::50::50::50::50::50:

vallahaa yaaa mıllet bebek dusunuyoruz dıyo sonra kı ayyy duyuyorumkı hamıle otur kafayıı yeeee yanııı tam yemelıkkkk mıllet catır catır doguruyor benden sonra evlenen arkadaslar 2 yı dogurdu:50::50::50::50::50::50:

sus sus o bizle evlenenler konusuna hiç girme yoksa depresyona bağlarım hemen:27::27::27:

canım onemli olan kacıncı günündesin gectı mi gecmedi mi tarihleri tam yazsan daha iyi olur aslında
ama gayet güzel yükselmiş kendini delik deşik ettirme diye diyorum :)
ama cok cok güzel sonucun genellikte 50 60 yukarısı oldumu rahatlıyor insanlar ama belli de olmuyor tabi
inşallah yükselir canım benm

yani benim çatlatma iğnem 22 kasımda vurulmuştu. sat da 9 kasım ama pko olduğum için su gün benim bat ım diyemiyorum :(
cmt tekrar test yaptıracağım sanırım o zaman için daha rahat edecek :(

şimdi eşime falan söyleyemiyorum tabi :(

yani benim çatlatma iğnem 22 kasımda vurulmuştu. sat da 9 kasım ama pko olduğum için su gün benim bat ım diyemiyorum :(

canım batını bekle 9unda yine baktır kanda olur mu? inşallah hamilesindir canım :49:

ozaman 9 aralık bende bekle diyorum en azından 2 kat artmıs olur yani değerin en az 50lerde olur için rahat eder zaten artmıssa artık hamişsin :) pazartesine bişi kalmadı sıkma canını bak hemen üzgün surat yapma 22 olmus degerın 2 gunde daha ne olsun
en kötüsünü bile düşünsen kimyasal gebelik bile yaşıyor olsan bu sıkıntı yok demek birdahaki ay yine olursun tıpkı benım gibi
ilk denemem kimyasaldı ikinci denememde oldu.sanırım seninde ilk denemen
bak kaç sene hamile kalamayan var üzme kendini olurmu duanı et rabbime güven sen :))))

Back