• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaa neden yaptirmadin sinemde yaptirmamis aile hekimligindeki ebe hemsireler yapio asiyi asi karti verip dosyana isliolar, tahlil falan icin cagiriyorlar muayeneye cagiriyorlar cok ilgililer ben seviyorum :) dogumdan sonrada bazilari evine gelip bebek bakimi hakkinda bilgi veriyormus.

ilkinde onlar beni aradı buldu çağırdı..bunda aramadılar sormadılar bende küstüm gitmedim :)

bekliyorummmm kaçıncı konuya yazışım bu bilmiyorum vallahii bebek beklemek ne zormuşş.. umutla adet günümü bekliyorum kaç kez idrar testi yaptım sonuç tek çizgii :( ayın 15ine kadar nasıl bekliyeceğim bilmiyorum :18:

canım Allah hayırlı zamanda evlat sahibi yapsın sizi..
belki klişe bi laf olacak ama inan bekleyince gelmiyo..ben 2 hamileliğimdede adet tarihimin geçtiğini 7 ve 2 gün geçtikten sonra farkına vardım..ikiside benim için süpriz gibi oldu anlayacağın ;)

canım Allah hayırlı zamanda evlat sahibi yapsın sizi..
belki klişe bi laf olacak ama inan bekleyince gelmiyo..ben 2 hamileliğimdede adet tarihimin geçtiğini 7 ve 2 gün geçtikten sonra farkına vardım..ikiside benim için süpriz gibi oldu anlayacağın ;)

ilk denememiz ya belkide oyüzden bu sabırsızlığım canımm.. bakalım allah nasip ederse olurr :43:

kızlar hepinize iyi mutlu ve huzurlu bi akşam diliyorum.. yarın görüşürüz kocaman öpüldünüzzz... bugün değmeyin benim keyfime.. gidip kocama börek yapicammmmm isteyen buyursun gelsinnnn:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Aaaa mutluyum da mutluyum deyip geziyo bizim kız, bilmiyoruz sebebini ama Allah her daim böyle mutluluk versin sana canım :54: :54: :16: :16:

Kuşum sen çalışmıyosun değil mi bildiğim kadarıyla? bu saatte uyanıyosun maşallah sana, Çalışıyorum diye 7 de kalkıyorum ama ben evdeyken 11 den aşağı kalkamıyorum ya, bünye alışık gece 12-1-2 de uyumaya, sabahları da tembelliğe :31: :47: Haliyle 12 ye kalıyor kahvaltılarım :56: çok düzensizim ya, nasıl anne olcam ben :23:

Kuşum sen çalışmıyosun değil mi bildiğim kadarıyla? bu saatte uyanıyosun maşallah sana, Çalışıyorum diye 7 de kalkıyorum ama ben evdeyken 11 den aşağı kalkamıyorum ya, bünye alışık gece 12-1-2 de uyumaya, sabahları da tembelliğe :31: :47: Haliyle 12 ye kalıyor kahvaltılarım :56: çok düzensizim ya, nasıl anne olcam ben :23:

Hiç merak etme bende öyleyim kuzumm..kocami gönderiyorum alıyorum elime teli yaoyunda ya burdayim..bende 11den 12den aşağı kalkmiyorum yataktan. .

Aaaa mutluyum da mutluyum deyip geziyo bizim kız, bilmiyoruz sebebini ama Allah her daim böyle mutluluk versin sana canım :54: :54: :16: :16:
günaydın kuzum valla öyle ya bu aralar keyfim gıcır :9::9::9::9: allah herkesi mutlu ve huzurlu yapsın inşallahhhh evlerimizden de çocuk sesini eksik etmesin aminnnn:16::16::16::16::16::16:
Günaydin bacılar :-)

günaydınnn kuzummm nasılsın:34::34::34::34::34:

Hiç merak etme bende öyleyim kuzumm..kocami gönderiyorum alıyorum elime teli yaoyunda ya burdayim..bende 11den 12den aşağı kalkmiyorum yataktan. .

Benim gözlerim oyun için bile açılmıyor ya :9: mecbur olursak uyumayız artık, bi de bebeğim de benim gibi tembel bişey olursa uyuz gibi uyuruz hep artık :9: çocukken hep uyuyan bi bebekmişim, annem şaşırıyomuş bana başka çocuklarla kıyaslayınca :89:

kızlar iki gün önce yaptırdığımda 2,18 çıkan beta hcg sonucum bugün 22 çıktı ve idrar tahlilimde de silikte olsa 2 çizgi var bu değerdeki artış normal mi ya da kaç olursa kesin hamileyim diyebilirim ne olur biri bana yardımcı olsun :((

günaydın kuzum valla öyle ya bu aralar keyfim gıcır :9::9::9::9: allah herkesi mutlu ve huzurlu yapsın inşallahhhh evlerimizden de çocuk sesini eksik etmesin aminnnn:16::16::16::16::16::16:

günaydınnn kuzummm nasılsın:34::34::34::34::34:

canımmm cok meraklandımmm masallahhh nedır bu mutluluk hayırdır yoksa :49::49::49::49::49::49::49::49:haber ver

kızlar iki gün önce yaptırdığımda 2,18 çıkan beta hcg sonucum bugün 22 çıktı ve idrar tahlilimde de silikte olsa 2 çizgi var bu değerdeki artış normal mi ya da kaç olursa kesin hamileyim diyebilirim ne olur biri bana yardımcı olsun :((
canım kaç günün geçti :34: değerin yükselmiş hamilesin bence ya tebrik ederimmmm:49::49::49:
canımmm cok meraklandımmm masallahhh nedır bu mutluluk hayırdır yoksa :49::49::49::49::49::49::49::49:haber ver

valla bilmiyorum canım ya onun için daha erken kuzum batıma çok var ama bu halimi çok seviyorum:16::16::16::16:

canım kaç günün geçti :34: değerin yükselmiş hamilesin bence ya tebrik ederimmmm:49::49::49:

valla bilmiyorum canım ya onun için daha erken kuzum batıma çok var ama bu halimi çok seviyorum:16::16::16::16:

tatlım banada soylede uygulayım cok sevındım bu halıne sırrını ver hemennnn:52::52::52::52:

tatlım banada soylede uygulayım cok sevındım bu halıne sırrını ver hemennnn:52::52::52::52:

sırrım yok tatlım mutlu oluyorum herşeyden en ufak şey bile beni mutlu ediyor... sağım da solumda melekler beni tebessüm etmeye zorluyor sanki içim kıpır kıpır:52::52: hiç birşeyi kafama takmıyorum olumsuz hiç bişeyi aklıma bile getirmiyorum :21::21: sende böyle ol kız hepiniz böyle benim gibi mutlu olursunuz inşallahhhhhhh rabbim hanemizden bereketi huzuru ve o yumurcakların sesini eksik etmesin inşallahhhhhh:54::54::54::54::54:

canım onemli olan kacıncı günündesin gectı mi gecmedi mi tarihleri tam yazsan daha iyi olur aslında
ama gayet güzel yükselmiş kendini delik deşik ettirme diye diyorum :)
ama cok cok güzel sonucun genellikte 50 60 yukarısı oldumu rahatlıyor insanlar ama belli de olmuyor tabi
inşallah yükselir canım benm

sırrım yok tatlım mutlu oluyorum herşeyden en ufak şey bile beni mutlu ediyor... sağım da solumda melekler beni tebessüm etmeye zorluyor sanki içim kıpır kıpır:52::52: hiç birşeyi kafama takmıyorum olumsuz hiç bişeyi aklıma bile getirmiyorum :21::21: sende böyle ol kız hepiniz böyle benim gibi mutlu olursunuz inşallahhhhhhh rabbim hanemizden bereketi huzuru ve o yumurcakların sesini eksik etmesin inşallahhhhhh:54::54::54::54::54:

ohhhhhhh ıyıymısss vallahaa sevdım bu olayııı canımmmm daima mutlu ol ınsallaaahhh darısı bıze.yok bende cok kafama takmıyorum ama yınede aklımda duruyorr oyle ısteee.Rabbım nasıp eder ınsallahhhh
:49::49::49::49:

Back