- 28 Ekim 2022
- 5.705
- 13.835
- 28
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Öncelikle hayırlı olsun, bebeğinizi sağlıkla büyütün.
Eşinizle konuşmanız gerekiyor. Annem yoruluyor, bizim için kalktı geldi ama bir de her akşam kaç kişilik yemek yapıyor. Annenle konuş geleceklerse yardım etsinler gibi bir şeyler deyin. Ya da yemek yiyip gelsinler. Her akşam da niye geliyorlarsa sanki... Sanırım kV işten kaçan bir tip en azından yardım lafını duyunca gelmez belki. Anneniz gittikten sonra size yardım edeceğini de sanmam. Sınır çizmezseniz ilerde sizde bir şeyler birikir ve yanlış yerde patlarsınız. Olan yine size olur, haklıyken haksız durumuna düşersiniz.
Bence herkezin evinde bi düzeni var .Ben de 1 hafta oldu doğum yapalı, her gün sizdeler sandım. Hediyeydi, takıydı vs. Neyse... Bundan sonra sürekli gelemezler umarım. İlk zamanlar kalabalık gerçekten çekilmiyor.
Eş ailesi tamam da sizin rahatsız olduğunuzu göre göre eşinizin anne babasıyla konuşması gerekmiyor mu?
Ayrı semtte oturmayı eş niye istemedi?
Tek erkek çocuk olunca ne oluyor? Benim kardeşim de tek erkek, ailemden başka şehirde. Yakın arkadaşımın eş ailesi Artvin’de, eşi Bursa’da. O da tek erkek. Mesele tek erkek olması değil, eşinin annesinin memesinden hala ayrılamamış olması. Her şeyi çok doğal karşılıyorsun, olması gerekirmiş gibi ama değil. Sen ayar veremiyorsan eşin konuşmalı ailesiyle gerektiğinde.eşim tek oğlan başka bi erkek kardeşi yok.
Onun etkisi belki .
ayrı semtte olabilmesi için çok güzel sebeb vardı sigortacıydı o dönem dükkan benim annemin evine belli bi mesafede yakındı bi sokak ileri gibi merkez yerde.
işe de zorlanmadan gidersin .
ulaşım kolay olur dedim.
olmadı.
Ben alışığım( şimdiki oturduğum ev semti ) yoluna dedi. Uzaklığına
Anlıyorum.herkes kendi evine gitsin şimdiki aklım olsa annem dahil kimseyi yanımda istemezdim…
Anlıyorum evetTek erkek çocuk olunca ne oluyor? Benim kardeşim de tek erkek, ailemden başka şehirde. Yakın arkadaşımın eş ailesi Artvin’de, eşi Bursa’da. O da tek erkek. Mesele tek erkek olması değil, eşinin annesinin memesinden hala ayrılamamış olması. Her şeyi çok doğal karşılıyorsun, olması gerekirmiş gibi ama değil. Sen ayar veremiyorsan eşin konuşmalı ailesiyle gerektiğinde.
teşekkürlerSeda hayırlı olsun, inşallah ailecek evladınla mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürleriniz olur.
Kaynanayı boşver keyfine bak.
Üzüldüm.eşim tek oğlan başka bi erkek kardeşi yok.
Onun etkisi belki .
ayrı semtte olabilmesi için çok güzel sebeb vardı sigortacıydı o dönem dükkan benim annemin evine belli bi mesafede yakındı bi sokak ileri gibi merkez yerde.
işe de zorlanmadan gidersin .
ulaşım kolay olur dedim.
olmadı.
Ben alışığım( şimdiki oturduğum ev semti ) yoluna dedi. Uzaklığına
Allahım yavrunuzu sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bu acayip durumu neden kabul ettiğinizi anlamadım da sizi çok üzerler maalesef.
Umarım bunu fark edersiniz.
Eş ailesi tamam da sizin rahatsız olduğunuzu göre göre eşinizin anne babasıyla konuşması gerekmiyor mu?
Ayrı semtte oturmayı eş niye istemedi?
Yorumlarınıza katılıyorumÜzüldüm.
Eşin hayatından memnun.
İkimizin arasında tabi saygı sevgi var .Üzüldüm.
Eşin hayatından memnun.
eşim şöyle araya giriyor sedacım otur yorulma ben çayı getirip doldurum .Doğumun 3. Günü yemeğe mi geldiler ben yanlış mi okudum?
Herkes evinde yesin yemeğini, yatmiyorsun diye kiziyormus birde yeni doğum yapmış kadının evine yemeğe giderseniz nasil dinlensin? Eşiniz bisey demiyor mu? Konuyu okurken ben bile rahatsız oldum.
Lütfen biraz kendinize değer verin birdaha kabul etmeyin yemeğe bir süre.
Evet tşkler.Sedacığım tekrar gözün aydın
Süt arttırıcı çaylar var, oğlumda bana çok faydası olmuştu. Onun dışındaki şeyleri zaten biliyorsun.
En önemli süt arttırıcak şey de stresten uzak kalman ve her fırsatta dinlenmen.
Bu kaynana ve görümceyle bu ikisini yapman zor görünüyor.
Seni üzmemek için fazla bişey yazmak istemiyorum. Tek diyebileceğim seni bu yüklerden kurtarmak eşine düşüyor.
bende çok merak ediyorum.Şu durumlari yasamayan, yaşasa bile had bildiren kimse yok mu şu koca forumda yav.
Bence bir an önce eşinize kayınvalidelerden rahatsız olduğunuzu söyleyin de durumu düzeltsin.İkimizin arasında tabi saygı sevgi var .
Bebeğide çok istedik.
O yüzden belkide iki taraflı diğer konulara sağ duyulu gibiyizo ve ben
Bende de 3 gün süt yok denecek kadar azdı. Annem bende hep böyle oldu, 3 gün az oluyor sonra koyacak yer bulamazsın demişti. Normal sezeryan fark etmez. Yapısal bir durum belki de. Anneniz benzer şeyler yaşamış mı?Eşime bugün dedim benim bu süt meme konusunda moralim bozuluyor.
Kafam ona takık .
elimden gelen her şeyi yapıyorum diye.
Oda üzülme canını sıkma en azından mama var şimdilik belki sonra sütün düzelir.
Dedi.
kv. Zaten doğru tahmin ettiniz işten kaçan birisi kendi evinin temizlik işleri bile olmuş bitmiş değil.
ablamın dediği gibi kayınvalidene yeni bi eğlence çıktı diyor.
Yaşamadım.Şu durumlari yasamayan, yaşasa bile had bildiren kimse yok mu şu koca forumda yav.