Bir durumum var napabilirim??

Kaynanaya yakın oturuyorum dan sonrasını okumadım ben lohusayken basima gelenler ayyy "tamam tamam'' deyip geçeceksiniz kaynanaya. Huzuru böyle buldum

Anneme ablama diyorum.
sakin ol sabırlı ol diyorlar.
annemin fikrine göre benim 20/ 40 m çıkarsa belki böyle sık gelmezmiş.
sizce ?
Nasıl olur sonrası ?
siz tecrübelisiniz en azından.
kendimi tutuyorum bi şekilde .
Ama cidden zor .
Ne zaman meme emdi ne zaman yattı ne zaman kalktı.
sanki askeriyedeyim ben günlük rapor verir oldum..
devamlı bi saat olayı dakka olayı.

Süt arttırıcı damla var diye biliyorum, meyve tüketin bol bol. Allah yardımcınız olsun, siz iyileşince herkes evine geçer rahatlarsınz ama bu süreçte annenizin size yardım etmesi çok iyi. Kaynana ve görümce dikizlemesine biraz göz yummak gerekecek, görmezden gelin, canınızı sıkmayın. Bu arada hayırlı olsun bebişiniz, Allah güzel, hayırlı ömür versin, hayırlı evlat etsin inşallah

Süt konusunu çözdük.
bu defa dikizleme sürekli gelişler var...

Hatta kaynanası ve görümcesi de iki tencere yemek yapsında size bıraksın annenize yardımcı olsun bebek saatlerce bakılmaz gün içinde uğra azıcık gör git valla dünya bunların etrafında dönüyor sanki

Annem geçen pazar evine gitti.
Evlerimiz uzak.
Haftada bir /15 günde bir gelirim.
Dedi.
ben yemek çamaşır konusunda sorun
Yaşamıyorum.
Benim takıldığım nokta şu
Beni kendi halime bırakmıyorlar.

göğüs ucuma kadar bakıyorlar .
İğrenç........ sedagaziantep27 sevdiğim üyelerdensin fakat bu insanlarla nasıl başa çıkıyorsun? Acillllll,çocuğa aşı yaptırmaya çıktığın zaman kendine kahve falan ısmarla dışarda

Aynı apartmanda olduğunuz sürece ömür boyu gelirler öyle 40 çıktı bu kızın artık biz gitmeyelim demezler bebeği görmek sevmek bahanesiyle hergun gelirler.

bende farkındayım bu kadar özelime girmemeleri lazım.
eşime dedim yatak odasında belki iç çamaşırım olur hani yada ben müsait olamayabilirim oda içinde.
Yabancı değil onlar diyor.
nasıl başa çıkıyorum güzel soru .
İdare etmeye çalışıyorum ama zor tabi.
bebek yokken falan bide ben hamileyken bu kadar aşırı derece gelmiyorlardı ama .
Bebek doğduktan sonra başladı.

Aynı apartmanda olduğunuz sürece ömür boyu gelirler öyle 40 çıktı bu kızın artık biz gitmeyelim demezler bebeği görmek sevmek bahanesiyle hergun gelirler.
Yani en azından hani gün arası açılırsa diye düşündük ..
Bi gün gelip daha sonra iki gün sonra gelmek gibi.

Canım kimseye tahammül göstermek zorunda değilsin
Sorularına cevap verme geçiştir
Uyudu mu? diyorsa uyku saatlerini ben ayarlıyorum gerek yok sormana de
Emdi mi? Neden soruyorsun çocuğumu aç bırakacak halim yok de
Ben her şeyini düşünüyorum annesi olarak siz sevmek istiyorsanız sevin de
Mesafeli resmi ol hesap vermek zorunda değilsin
Lohusa cinneti denen bir şey cidden var
Kendini sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…