Bir daha evime girerseniz ...

Aynen huylu huyundan vazgeçmez bende karar verdim zaten görüşmeycm inşallah kendi kaybetti

Paylaşımlarına bakma, story atıyor ise görüntülenenleri kontrol ediyordur. Ve sizin bakmadığınızı görünce daha çok sinir olacaktır, ben olsam öyle yapardım

Arayin ve agzinin payini verin lutfen. Bu ne hadsizlik. Kvdeyse kvdeligini bilsin utanmaz!

Girme araya esine de ben ne desem bos sahitsin benlik ne var de onlar aralarinda halletsinler

Sizde ona inat kocanızla bol bol gezmeye gidip int foto atın altınada kıskananlar çatlasın yazın mesaj yerini bulur Sakın arayıpta konuşma bir daha susturamazsınız. Ben üzülüceğime onlar üzülsün kafasındayım. Şuan evde parti vermeniz gerekıyor kurtulduk dıyer boşverrr birdaha mı gelicez dünyaya sıkma canını

Valla çok haklısınız da her gün yeni bir şey duyuyorum sıktılar artık ya

Haddini bildirmesi gereken esiniz. Sonucta gercekleri biliyor. Saka gibi ya bu kadar nasil ruh hastasi olabiliyorlar. Ayrica kendi annenizin konuyla ne alakasi var gercekten tahammul edilemeyecek insanlar. Kimse icin esinizle aranizi bozmayin. Karsilikli olarak birbirinizi anliyor saygi duyuyorsaniz huzurunuzu kacirmaya kimse degmez.

ne güzel aramiyorsa sizde aramayin, sizin aramaniz gerekmez, eger oglu cok isterse arar annesini,, ve takip ettiginiz sayfadan onu ya takipten cikin :) yada bildirimlerini kapatin size görünmez ama siz karsilik olarak paylasim yapmayin, onun seviyesine düsmeyin,, bazen insanlara en güzel cevap onlari görmezden gelmektir

Annemi kıskanıyor ya eminim artık annemin bi yemeği çok güzel oluyor desem hemen kendince yapmaya çalısıyor ama beceremiyor tabii :))

Aynen öyle görmezden geliyorum ne diyeyim kaç tane daha gelin gelecek hepsi birbirindem beter çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…