- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Burda sizlerlerle paylaşıyorum bende insan sinirden çatlıyor yoksaKesinlikle uzak durun. Hazır kurtulmuşken tekrar muhatap olmayın böyle insanlarla. Bu konuları eşinizle konuşmaz birileriyle de paylaşmazsanız eşinizle sorun da çıkmaz.
Eşiniz siz sustuğunuz halde karşı tarafın ısrarla ortalıkta laf dolaştırdığını gördükçe onların hatalı olduğunu görür.
Aynen öyle adımız büyük bir kereAdınız gelin, tabiki siz suçlusunuz.
Ne paylaşırsa paylaşsın, siz eşinizle arayı iyi tutun gerisini hiiiç umursamayın.
Asla özür dileme gibi bir düşüncem yok aksine utanırlar belki diye düşündümkonu sahıbi resmen özür dilemeyı düsünüyosun. Annene bile laf etmıs agzının payını verecegıne arayımmi diyorsun
Senın yerınde olsam arasamda agızlarının payınj verır telefnu suratlarına kapatırdımAsla özür dileme gibi bir düşüncem yok aksine utanırlar belki diye düşündüm
Nerde bende o cesaretSenın yerınde olsam arasamda agızlarının payınj verır telefnu suratlarına kapatırdım
Elbet bizimde zamanımız gelir ne diyeyim o anca orda burda beddua paylaşsınNerde bende o cesaret
Zaten akli basinda bir kayinvalide olsa kol kirilir yen icinde kalir der oraya buraya reklam eder gibi paylasimlar yapmaz. Hakli olsa idi zaten o paylasimlari yapmazdi. Haksizligini bastirmaya calisiyor.Elbet bizimde zamanımız gelir ne diyeyim o anca orda burda beddua paylaşsın
Tehlikeli olduğu konusunda çok haklısınız bakışları ateş saçıyor her lafı yalan gözümle gördüğümü inkar ediyor aileden tanıyanlar uyarmıstı bana bile bile ateşe yürüdümZaten akli basinda bir kayinvalide olsa kol kirilir yen icinde kalir der oraya buraya reklam eder gibi paylasimlar yapmaz. Hakli olsa idi zaten o paylasimlari yapmazdi. Haksizligini bastirmaya calisiyor.
Arayip birsey olmamis gibi alttan alsaniz bundan sonra daha beter ustunuze gelir. Daha beterini yapar. Bir de kendini iyice hakli sanir.
Su an o kendini hakli cikarma telasinda. Olaylar yatisinca yani aradan zaman gecince yavas yavas ic muhasebesini yapmaya baslayacaktir. Sizinle iletisime gecmez ama oglunu arayacaktir. Ogluna kendini hakli cikarmaya calisacaktir. Esiniz herseyin farkinda bence. Gereken seyleri soyleyecektir merak etmeyin. Kadin tehlikeli yalniz. Uzak durmakta fayda var. Bu kadindan her turlu kotuluk gelir gibi. Akli basinda bir anne kendini sosyal medyada bu kadar rezil etmez.
Babam kadını ilk gördüğü anda nefret etmişti kesinlikle takp falan durumu yok ama annem görüp sorunca anlattım tabii babam bilmese çok daha iyiAnne ve babaniz kadinin sosyal medyadan paylasimlarini goruyor mu? Daha dogrusu bu olaydan haberleri var mi?
O paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyle
Tartısırken beni hırpaladı bu arada yazmayı unuttum ailem bana sesini yükseltmemişken bu zamana kadar bu yaşadıklarım beni çok yıprattı
İmalar ben gibi ama bazende bana muhtaç kalasınız bir damla su bulamayasınız kapımda sürünesiniz tarzı şeyler de paylasıyor bana düşman yaftasını yapıştırmıs sürekli o tarz paylasımlar korkunç değil miSana mi ogluna mi paylaşım yapıyor
Ben direk oğluna sandım
Hepsini engelle
İmalar ben gibi ama bazende bana muhtaç kalasınız bir damla su bulamayasınız kapımda sürünesiniz tarzı şeyler de paylasıyor bana düşman yaftasını yapıştırmıs sürekli o tarz paylasımlar korkunç değil mi
Öyle yaptım zaten psikolojimi bozdular resmen yaAmannnnn it ürür sürekli
Hepsini ama hepsi i her yerden ama her yerden ENGELLE
Bir an annenizle babaniz kayinvalide ile konussa diye dusundum, onun icin sordum ama sonra bunun faydasi olmayacagini daha da kotu yapacagini anladim. Kadin cirkef cunku. Aslinda sizin sahipsiz olmadiginizi gorsun diye dusunmustum ama kayinvalide biraz ruh hastasi. Dengesiz insanla yapilacak tek sey uzak durmak.Babam kadını ilk gördüğü anda nefret etmişti kesinlikle takp falan durumu yok ama annem görüp sorunca anlattım tabii babam bilmese çok daha iyi
Kesinlikle öyle birde bu zamana kadar hep alttan aldık vs babam duyarsa çıldırır o yüzden o toplara hiç girmemek lazımBir an annenizle babaniz kayinvalide ile konussa diye dusundum, onun icin sordum ama sonra bunun faydasi olmayacagini daha da kotu yapacagini anladim. Kadin cirkef cunku. Aslinda sizin sahipsiz olmadiginizi gorsun diye dusunmustum ama kayinvalide biraz ruh hastasi. Dengesiz insanla yapilacak tek sey uzak durmak.