- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Oğlumu benden aldın kendi ailene kattın bizden soğuttun kafasında halbuki alakası yok eşim 15 senedir ailesinden uzakta yaşıyorduAnne - oğul arasındaki meselede nasıl sizi haksız çıkarmış, ben onu anlamadım.
Arkmda ama ilk zamanlar nişanlılık döneminde çok ezdiler aile boyu hala da devam ediyorlardı işteAsla
Eşin arkanda mı
Umursamamak en büyük cevap tabii anlarlarsaEn güzeli sessiz kal, görme, duyma, bilme.
Öyleymiş ...Büyükler hakkında kolay kolay bunu yazmam ama kayinvalideniz ağır terbiyesiz biriymis, boşverin umursamayin zamanla alışirlar siz yeterki dik durun taviz vermeyin.
Yol zaten yuöuşak gelin taviz veren gelin dönemi bitti iyi de olsam kötü de olsam hep kötüymüşüm gözlerinde kötü olarak devam edecm
Bende ondan korkuyorum böyle durunca acaba içten içe daha kinlenip yuvamı yıkarsa diye korkuyorum :/Uzak dur kararlı ol. Seni artık ezemesinler. Hiçbir şekilde iletişime izin verme kv yuvani yıkacak kadar gözü dönmüştür
Kendi sanrıları karşısında oğulları gerçekleri görüyor zaten. Kendi kendilerine suçlu kabahatli oluyorlar faturalar gelinlere kesiliyor :)Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Eşimin zoruyla kalıyordum yoksa bayılmıyorum onlara o 5 gün zaten 50 güne bedel öfff hatırladıkça darlanıyorumBana kalırsa bir daha evinde de kalmayın. En azından uzun süre kalmayın. 4-5 gün çok uzun süreler. Hele aileniz de aynı ildeyse. Neden huzurlu olduğunun aile eviniz yerine orada kalasınız ki?
Hiç sormayın ya birde nasıl bağırıp çağırıp kendini yerlere atıyor resmen şeytanı gördüm yüzünde aşırı soğudum aşırıKendi sanrıları karşısında oğulları gerçekleri görüyor zaten. Kendi kendilerine suçlu kabahatli oluyorlar faturalar gelinlere kesiliyor :)
Eşin arkanda olduğu sürece hiçbir şey yapamaz. Ayrıca zaten eşin kv bin aklına gidip senden bosanirsa onleyemezsin. Sen geri adım atarsan tüm hıncını senden çıkarırlar. Ama kararlı durursan kendi kendine kaynar patlar. Sadece kimseye durumları açma. Eşinle sorun olmasın. Mutlu huzurlu olun. Etrafta laf taşıyan elaleme reklam eden kv olsun. Sen duruşunu bozma.Bende ondan korkuyorum böyle durunca acaba içten içe daha kinlenip yuvamı yıkarsa diye korkuyorum :/
Böyle durumlarda söylenecek tek bir şey var. Herkes kalbinin ekmeğini yerHiç sormayın ya birde nasıl bağırıp çağırıp kendini yerlere atıyor resmen şeytanı gördüm yüzünde aşırı soğudum aşırı
Ya aklına uymak değilde büyüden falan korkuyorum açıkçası kararlı durma konusunda da istikrarlı olacm haklısnızıEşin arkanda olduğu sürece hiçbir şey yapamaz. Ayrıca zaten eşin kv bin aklına gidip senden bosanirsa onleyemezsin. Sen geri adım atarsan tüm hıncını senden çıkarırlar. Ama kararlı durursan kendi kendine kaynar patlar. Sadece kimseye durumları açma. Eşinle sorun olmasın. Mutlu huzurlu olun. Etrafta laf taşıyan elaleme reklam eden kv olsun. Sen duruşunu bozma.
KesinlikleBöyle durumlarda söylenecek tek bir şey var. Herkes kalbinin ekmeğini yer
Anladim şimdi. Şunu unutmayın. Allah izin verirse olur. Siz onun için de önlem alın. Haklısınız insanlar şeytandan beter oluyorlar bazenYa aklına uymak değilde büyüden falan korkuyorum açıkçası kararlı durma konusunda da istikrarlı olacm haklısnızı
Asla cevap verme muhatap olma zamanını bekle konuşursan başka yere çekerlerSelamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
maalesef oyle de oluyor ..sen sinir oldugunla kaliyorsun..yuzsuz sekilde hayatlarina devam ediyorlar .sen soguk davrandikca kendini birsey zannediyorsunuz oluyor.Girmem ki zaten sadece insan sonrasını düşününce geriliyot sonucta nereye kadar böyle devam edeck illa barışılack bu durum geriyor beni
Aynen yaranılmıyormaalesef oyle de oluyor ..sen sinir oldugunla kaliyorsun..yuzsuz sekilde hayatlarina devam ediyorlar .sen soguk davrandikca kendini birsey zannediyorsunuz oluyor.
Hicbir turlu yaranamazsin.