- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
O paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyleYa bu erkek doğurup ‘kocası’ sanan analardan çektiği ne bu milletin?
Boş verin ya terbiyesiz kadın.
eşiniz arkanızdaysa sallamayın.
İnşallah öyle olur zaten bu zamandan sonra çok zor yenilir yutulur ne laflar ne hareketlerFırsat bu fırsat de def et başından. Peşine düşme asla hatta takipten filan da çık. Bundan sonra evine gitmem bize de gelmesin de. Aman.. Onun yazdığını kendi çevresi görüyor. Boşver.
İftira aynen öyle kızlar annelerinin kaderini yaşarmıs diye bir söz vardı yine Allah korusun diyeyim ama babaanneme benzemeye başladı ve bu durum beni korkutuyor çünkü babaannemde büyü işleri falan vardıBu çok büyük saygısızlık .Hiç taviz vermeyin .Hatta abartabildiğiniz kadar abartın .
Bu size ailenize iftira ve hakaret çok ayıp yaaa
İnşallah öyle olur zaten bu zamandan sonra çok zor yenilir yutulur ne laflar ne hareketler
Öfff birde o durum var değil mi torun olayları . İnsanı çocuk istemekten soğutuyorlar gerçi beni sevmeyen çocuğumu da sevmezBundan sonra asla asla görüşmezdim ben olsam.
Evimde almam evine de gitmem. Torun morun olunca bile olmaz derdim.
Bende anlamadım hayır ben duysam gelsin derdim nolack diye ama duymadım bileHayır bir de hastaneye neden gelmek istiyor anlamadım. Yanınızda gelmesine karşı olmanız da gayet normal bence. Bırakın ne hali varsa görsün.
Kesinlikle iyi fikirekran goruntulerini al her unuttuklarinda neden gorusmedigini hatirlatirsin
Öfff birde o durum var değil mi torun olayları . İnsanı çocuk istemekten soğutuyorlar gerçi beni sevmeyen çocuğumu da sevmez
Ya bu erkek doğurup ‘kocası’ sanan analardan çektiği ne bu milletin?
Boş verin ya terbiyesiz kadın.
eşiniz arkanızdaysa sallamayın.
[/QUOTE
Offf unutmak çok zor insan kendi annesinin dediklerini yeri geliyor unutamıyor . Ki bana düğünden önce neler neler yaşattılar ben hepsini unutup devam ettim hata bende yumuşak olmayacaksın demek hayır kızı da kendi gibi tuhaf kendisinin olayla alakası yok beni gruplardan atmalar vs çok değişikler yaValla hiç belli olmuyor. Bir arkadaşımın kaynanası düğünde olay çıkardı, kavga gürültü oldu. Kayınpeder kardeşini pataklamaya kalktı. Milletin içinde ayrılacaksınız diyr sinir krizleri geçirdi kadın.
Torun olunca ama onlar nenesi dedesi dedi kocası zorla barıştırdı. Şimdi zorla da görüşüyorlar. İyi düşünmek lazım bu nedenle. Asla barışmam diyen erkekler çocuktan sonra ama torunları diyor.
Kesinlikle haklısınız bende üzülürdüm yaşlılara kaynanalara falan ama kaynana sahibi olunca anladım o yaşlılığında çeken kaynanalar demek gençliklerinde neler çektirmişlerKayınvalidenizin canı olay çıkartmak istemiş.Benim annemi ne karıştırıyorsun, deyip iyi bir dalmanızı haketmiş ama, siz yine iyi sabretmişsiniz. Terbiyesizlik, kıskançlık ve fesatlık resmen paçalarından akıyor kadının.
Gelininden dayak yemiş bir kaynana görmüştüm. Kadının kafasını maşayla vurup, yarmış gelin.
Hepimiz pek üzülmüştük haline. Kadını konuşturdukça anladıkki, gelini çığırından çıkartan kendisi olmuş.
Tabi, siz böyle yapın diye anlatmıyorum bunu.
Ama, böyle durumlarda sabredebilmek çok zor olabiliyor.
Edepsize, edepli davranmak pek yaramıyor. İnceden bir ayar vermek gerekir.