Bir daha evime girerseniz ...

Krizi fırsata cevirin görüşmeyin takipten de çıkın.Hakkınızda ne düşünürse düşünsün kime ne anlatırsa anlatsın suçunuz yoksa Sakon alttan almayın
Yok o dönem bitti artık suçlarını anlayıp geri adım atarlarsa ne ala ama benden bu kadar artık kendime saygımı kaybettim

Çanta gibi her gidelen yere gelicekmiymis.Hayir hastanede ne isi var sizi evden kovmasi da cok büyük terbiyesizlik bence hic takmayin bile bu olaydan sonrada sakin aramayın hakliyken haksız duruma dusersiniz
Hiç sormayın oraya kendi ailemle vakit geçirmeye gidiyorum o da geliyor gittiğimden yaptığımdan hiç bi şey anlamıyorum

Engelleyin görmeyin gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Anne oğul elbette barışır birgün ama sizlik bir durum yok kendi kurmus kendi oynamış

Fırsat bu fırsat münasebeti kes kapat görüşme.eşinde ilerde görüşelim derse benm ruh saglıgm herkesten önemli kimse benim akıl saglıgmı bozamaz ve bu şekilde ne sana yararlı bir eş nede mutlu evlat yetiştirebilirim de.yoksa birdahaki sefere döver bu kadın seni belli

İnanın korkuyorum haklısınız valla :)

Valla aynen öyle bensiz adım atmayın atarsanız da haberim olsun kafasında bu zamana kadar alttan aldığıma yanıyorum kızı da kendinden beter benden uzak gitsinler yaşama sevincimi öldürdüler
Bilirim benzeri başımda var ama biz pskologa götürdük 1 yıl tedaviden snra anca düzeldi bde mesela herzaman iyidir ne yaparsan yap asla yaranamazsın oyle bi derdin hic olmasin

Yabancı biri ile evlilik tango, Türk biri ile evlilik halaya benzer...

Burayı okuyan kadınların ileride aynı veya benzeri pislikleri karşı tarafa yapmayacakları, oğullarını kendi ayakları üzerinde durabilen, merhametli büyütmeleri dileğiyle...

Şuan geri adım atarsanız hayatınız boyunca pişman olursunuz, bundan sonra bir daha evine adım atmam diyip konuyu buna bağlayın, eğer özür diler veya hiç bir şey yok gibi davranırsanız da bilin ki karşıdaki sizden özür bile dilese, yine size daha beterini yapacak ve bu günleri de hatırlatacak. Yine kendini savunacak.

KEsinlikle girmem bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…