Bir daha evime girerseniz ...

Benim kaynanam da benzer bir konudan aynı şekilde çıldırdı ama tek farkla, kendisi benim evimdeydi. Beni, eşyalarını kendi aldığım, kendi tuttuğum evden kovmuştu Ama mecburen kendi gitti. 1 sene kadar hiç bir şekilde görüşmedim. Sonra oğluna benimle barışmak istediğini söylemiş. Büyüklük yapmış dedim evime kabul ettim. Bir iki sene geçti geçmedi yine çıldırdı. Yine benim evimde Yine gitmek zorunda kaldı. Bir süredir ufaktan yokluyor, eşimin telefonu kapalı diye beni arıyor eşim yanımdaysa ona veriyorum değilse açmıyorum. Evi başka bir ilde, bu taraflara gelince babasıyla oğlumu yolluyorum kendim gitmiyorum. Bi kere eşime demiş ki milletin evinde kalıyorum oğlumun evi varken. Ben de hay hay gelsin dedim, onlar evde takıldı ben anneme kalmaya gittim Sonuç olarak görmek görüşmek istemiyorum artık. Güldüğüme bakma gerçekten çok yıprandım bu süreçte. Psikolojim bozuldu, rüyalarıma girdi. Çünkü sorun olması için hiç bir sebep yoktu. Ben çıldırmasın diye her an diken üstünde mi oturacağım? Her lafıma her hareketime, her mimiğime dikkat mi edeceğim? Kendi evimde mayın tarlası gibi kadın ne zaman patlayacak diye mi bekleyeceğim? ANNEM BENİ BUNUN İÇİN Mİ DOĞURDU?

Yooo... Buna mecbur değilim. Kimsenin beni böyle sıkıntıya sokmaya hakkı yok. Yapmasaymış bana ne. Eşim barışmak için zorlasaydı da o psikolojiyle çat diye de boşardım öyle delirtti beni de

İnanın sizi anlıyorum gelip kalmak istese bende annemlere giderim diye düşünüyorum o derece yani evim bile umrumda olmaz ama yani iyilik varken ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum ki biz görücü usulü evlendik kendisi yapıştı bana :) Allan akıl fikir versin benden uzak oğluyla mutlu mest olsunlar gerçekten benim umrumda değil çünkü o anne ben eşiyim yerimin farkındayım zerre kıskanmıyorum burda bazen okuyorum işte kocamı annesinden kıskanıyorum kocam anneaiyle çok yakın falan diye benim umrumda değil

Fırsat bu fırsat de def et başından. Peşine düşme asla hatta takipten filan da çık. Bundan sonra evine gitmem bize de gelmesin de. Aman.. Onun yazdığını kendi çevresi görüyor. Boşver.
bence de eline fırsat geçmiş bunu kullan.Mağdem gelmeyin demiş birdaha gitmezsiniz o da gelemez eşinizin gözündede haklı szi olarak kalırsınız.arama sakın.her dediğini kabul etmek zorundamısınız karı koca hastaneye giderken onun ne işi var.

Aslında annemi kıskanmış bence de hastane kılıfı oldu

Ben olsam aramam ne arayacağım boşver ya sende demek ki sen gerçekten istemesen ve bunu senden duysa neler olacak neler duyacaksın neler ki bu gayet doğal yani istemeyebilirsiniz

Sesimi yükseltince de ağlamaya başladı bunlarla uğraşılmaz cidden bayağıdır görüşmüyoruz fırtına öncesi sessizlik mi diye korkuyorum ara ara tartısmak istemiyorum çünkü bizi rezil ediyor başkonlarda çıkup bağırıyor

Aranızda ne kadar mesafe var? Gerekirse polis çağaracaksın, bir annenin öz oğluna yaşattıkları bunlar işte, sen mutsuzsunda oğlu mutlu mu? Yazık yazık benimkide dahil üzülerek söylüyorum insanları o kadar bıktırdı ki ne zaman gidecek öbür tarafada kurtulcaz diyorum.

Allahtan mesafe var aramızda

eeee sana fırsat cıkmıs iste akıllı ol gec bunları yok ay ailesi ile iyi olsun sonucta sen de o ortamdaydın neden silmedin sosyla medyadan bidaha barıssan da eklemezsin azcık uyanık olun bu buyuk fırsat esinede de ben o hakaretleri duymak zorunda degilim ben inek cobanımıyım kı esimin yuları elimde olucak diyip lafını söyleseydin keske ilk is sosyal medyadan sil daha cok kudursunlar

evet bu bahane olsun sana sil sosyal medyadan engelle sizi göremesin kudursun

Aynen sildim kendini belli etti huylu huyundan vazgeçer mi yine yapar

Yazık cidden yazık
Bana kalırsa size allahtan bir lütuf gelmiş, bunu kullanın ve kendinize yemin edin, bir daha asla onunla görüşmeyeceğine huzurunu bozamayacağına, onu çekmek için sana zulüm yapması için dünyaya gelmediğine, yani kendine değer ver, eşine aynen böyle söyle ve uygula, ben öyle bir fırsat bekliyorum, keşke banada olsa, ben büyüklük yapıp affettim huylu huyundan vazgeçtimi hayır, şimdi tekrar bekliyorum laf sokma dışında büyük birşey yapmasını. Örneğin bizim salona şamdan almıştı ha insan gibi hediye vermez baskınlık olsun diye size bunu aldım nankörler bana saygı duyun diye alır, çünkü çok yüzüme vurdu, 6 ay kaldı o salonumda, bende dün daha güzel bir şamdan aldım onu kaldırdım paylaştım herkese herkes cok beğendi oda gördü, kendi kendine tribe girmiş eşime diyor neden aldınız diye konuşmuyor bizimle yani benimle, umrumda mi değil, allah korusun böyle insanlardan ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…