Bir daha evime girerseniz ...

Hanımlar yeni konu açmak istemedim
Bu kv nin çok yakın aileden biri kaza geçirmiş yoğun bakımda arayıp geçmiş olsun demeli miyim sizce hala konusmuyoruz bu arada

İlk mesajınızı hatırlayarak hayır diyorum, böyle biri aranmayı hak etmiyor.

Büyükler hakkında kolay kolay bunu yazmam ama kayinvalideniz ağır terbiyesiz biriymis, boşverin umursamayin zamanla alışirlar siz yeterki dik durun taviz vermeyin.

Engelle ve görme...
Ayrıca kv ni arama kaza geçiren kişinin ailesini ara kv ne alaka

Bu kv nin çok yakın aileden biri kaza geçirmiş yoğun bakımda arayıp geçmiş olsun demeli miyim sizce hala konusmuyoruz bu arada
O aileyi arayıp geçmiş olsun diyin. Kv ile ne alakası var. Ayrıca siz haklısınız

Kayınvalideyi aramayın, hasta yakınlarını arayın. İlk iletişime geçen siz olursanız benzer saygısızlıklar yaşamaya devam edersiniz.

Konunuzda da tamamen haklısınız. Kayınvalideniz bir bahaneyle içindeki tüm olumsuz duyguları ve üzülerek söylüyorum ki size ve annenize karşı kıskançlığını ortaya dökmüş. Hastaneye gelmesini istemeyen eşiniz değil siz olsaydınız bile haklıydınız. Burada yıllardır evli olanların tecrübelerine güvenin ve kesinlikle geri adım atmayın.

Son düzenleme:
Tüm mesajları okudum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Allah razı olsun görüşleriniz kıymetli geri adım atmayacğm kesinlikle az çekmedim ama size de danışmak istedim tekrar .

Sakın arama hersey normale donersede bidahaki gidişinde 6gun annende 4 gün kv kal. Tamamen psikolojik kaynaklı saldırması hep orda durun onun dediği olsun havasnda biri gibi geldi

Sakın arama hersey normale donersede bidahaki gidişinde 6gun annende 4 gün kv kal. Tamamen psikolojik kaynaklı saldırması hep orda durun onun dediği olsun havasnda biri gibi geldi
Valla aynen öyle bensiz adım atmayın atarsanız da haberim olsun kafasında bu zamana kadar alttan aldığıma yanıyorum kızı da kendinden beter benden uzak gitsinler yaşama sevincimi öldürdüler

Yol zaten yuöuşak gelin taviz veren gelin dönemi bitti iyi de olsam kötü de olsam hep kötüymüşüm gözlerinde kötü olarak devam edecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…