- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Allah aizi güldürsün :) kesinlikle ya burda konusunca güvenim geldi kendime gitmemSende Gülben’in “unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz” videosunu paylaş o çıldırsın
Aranızda bir problem olmayabilir ama evden kovulmuşsunuz eşinizle birlikte, aramayı bırak pişman edene kadar evine girmeyin.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacm benim gibi olan herkesin rabbim yardımcısı olsunCok gecmis olsun
Size yapilan her ne olursa olsun cok buyuk bir saygisizlik bir arkadasimiz oglunu doguran ama kocasi sanan kvalideden allah korusun demis agzina saglik aynen oyle maalesef ki sizin kvalideniz de bu grupta ...
Ne yaparsaniz yapin esinizin yaninda yine de kvalidenize atip tutmayin ; esiniz kosa kosa annesine gidecektir siz yuzde bir milyon bile hakli olsaniz ... Tecrube ile sabittir ...
Kendi haline birakin kvalidenizi de uzerine giderseniz bu ne ilk ne de son olur sizin icin kvalideniz haksizken hakli hakli ortalikta dolanir bayram seyran ozel gun cok gider mesafeli sekilde elini opersiniz o gunlerden birinde yalniz size tavsiyem tavrinizi ve soguklugunuzu bundan sonra ne kadar samimi olursaniz olun daima kvalidenize hissettirmek olsun .en samimi bir anininizda dahi mesafeli bir yaninizi gorsun ... ayrica esinize her daim koca bir bebek gibi iyi bakip aranizi bozmamalisiniz mazallah kacar giderler analarinin yanlarina aksi halde... Aramiza hos geldiniz ; hic kafaniza takipta dunyayi kendinize zehir etmeyin sustukca uzerinize daha da gelirler biraz disinizj gosterin en iyi siz olursunuz yavrum kizim olursunuz bir kez tavrinizi net gormeleri yeter koylu kurnazlarinin ...
Allah yardimciniz olsun .
Amin canim benim ...Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacm benim gibi olan herkesin rabbim yardımcısı olsun
Ve bizi annesi tanıştırdı kaç kere gidip geldiYa böyle kayınvalideler oluşlarını hiç evlendirmesinler.mesafe koyun konusunu açmayın anasının. Yarmayın de konuşmak istemiyorum deyip tavrımızı belirtin.hani onun anası degil de dışardan biri ailenize hakaret etmiş üzülmüşsünüz gibi.
Bizimki evlendikten sonra değerlendiDeli kv'ler hep bizi mi bulur nedir bu oğlan analarindan cektigimiz kiymetliyse oğlunuz evlendirmeyin yahu
En sevmem diyeni de öyleBizimki evlendikten sonra değerlendi
Hep öyle olur maalesef . Oğlanlar içinde aileleri evlenince kıymete binerBizimki evlendikten sonra değerlendi
Sızı alkıslıyorum yorumunuz ıcınYa bu erkek doğurup ‘kocası’ sanan analardan çektiği ne bu milletin?
Boş verin ya terbiyesiz kadın.
eşiniz arkanızdaysa sallamayın.
Ben sileyim de ya paylaştıkları insanlar beni iğrenç bi insan olarak tanıdı yani hayır keşke de öyle olsaydım gam yemezdim
Hala neden arayayım mi diyorsun o zaman ? Hayır anlamadığım hastaneye sizinle gelip ne yapacak hasta değilse? Az kırık değilmiş kaynanan.O paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyle
Tartısırken beni hırpaladı bu arada yazmayı unuttum ailem bana sesini yükseltmemişken bu zamana kadar bu yaşadıklarım beni çok yıprattı
Hiçbir şey yapmayın eşiniz görmüyorsa o mesajları eşinize deyin bence ben ne yaptım annene niye böyle şeyler paylaşıp duruyor diye.Siz ararsanız kvnizi tartışma fln çıkar haklıyken haksız duruma düşmeyinSelamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
eşiniz ne diyor annesinin böyle yapmasına bir yandan iyi olmuş rahatlıkla kendi ailenizle görüşürsünüz uzun uzun :)İnşallah öyle olur zaten bu zamandan sonra çok zor yenilir yutulur ne laflar ne hareketler
ağzının payını veremediniz mi kim olurs aolsun haddini bilecek ...! engelleyin hatta silin sosyal medyadan birbirinizi takip etmenize gerekte yok ve aramayın asla, eşiniz görüşürse görüşsün şu saatten sonrasında ben yerinizde olsam bir daha evlerine adım atmam ayrıca her zaman ailemin yanında daha çok zaman geçirmeyi tercih ederim annemin evi varken kv dede kalmam açıkcası eşim kalırsa kalsın ..O paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyle
Tartısırken beni hırpaladı bu arada yazmayı unuttum ailem bana sesini yükseltmemişken bu zamana kadar bu yaşadıklarım beni çok yıprattı