Bir daha evime girerseniz ...

Allah aizi güldürsün :) kesinlikle ya burda konusunca güvenim geldi kendime gitmem

Cok gecmis olsun
Size yapilan her ne olursa olsun cok buyuk bir saygisizlik bir arkadasimiz oglunu doguran ama kocasi sanan kvalideden allah korusun demis agzina saglik aynen oyle maalesef ki sizin kvalideniz de bu grupta ...
Ne yaparsaniz yapin esinizin yaninda yine de kvalidenize atip tutmayin ; esiniz kosa kosa annesine gidecektir siz yuzde bir milyon bile hakli olsaniz ... Tecrube ile sabittir ...

Kendi haline birakin kvalidenizi de uzerine giderseniz bu ne ilk ne de son olur sizin icin kvalideniz haksizken hakli hakli ortalikta dolanir bayram seyran ozel gun cok gider mesafeli sekilde elini opersiniz o gunlerden birinde yalniz size tavsiyem tavrinizi ve soguklugunuzu bundan sonra ne kadar samimi olursaniz olun daima kvalidenize hissettirmek olsun .en samimi bir anininizda dahi mesafeli bir yaninizi gorsun ... ayrica esinize her daim koca bir bebek gibi iyi bakip aranizi bozmamalisiniz mazallah kacar giderler analarinin yanlarina aksi halde... Aramiza hos geldiniz ; hic kafaniza takipta dunyayi kendinize zehir etmeyin sustukca uzerinize daha da gelirler biraz disinizj gosterin en iyi siz olursunuz yavrum kizim olursunuz bir kez tavrinizi net gormeleri yeter koylu kurnazlarinin ...
Allah yardimciniz olsun .

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacm benim gibi olan herkesin rabbim yardımcısı olsun

Ya böyle kayınvalideler oluşlarını hiç evlendirmesinler.mesafe koyun konusunu açmayın anasının. Yarmayın de konuşmak istemiyorum deyip tavrımızı belirtin.hani onun anası degil de dışardan biri ailenize hakaret etmiş üzülmüşsünüz gibi.

Ve bizi annesi tanıştırdı kaç kere gidip geldi

O paylaştığı şeyler kendi terbiyesini ahlakını gösterir bence her yerden engelleyin ve görmeyin o zaman daha çok kudurur köpek gibi. Ona en büyük ceza umursamamak yok saymak
Ayrıca sanki benim haberim varmış gibi demişsin haberin olsa da Hastaneye gelmesini istemeyebilirsin o kadar hakareti hak etmiş olmuyorsun kendini savunma gerek yok ahlaksız kadın

Ben sileyim de ya paylaştıkları insanlar beni iğrenç bi insan olarak tanıdı yani hayır keşke de öyle olsaydım gam yemezdim

Bir paylaşımla senin kötü olduğunu düşünen insanları hiç umursama, onlar da aynı kayınvalidenin kafa yapusındalar demektir. Engelle bütün hesaplardan gitsin...

Hala neden arayayım mi diyorsun o zaman ? Hayır anlamadığım hastaneye sizinle gelip ne yapacak hasta değilse? Az kırık değilmiş kaynanan.

oğlu da göruyor mu paylaştıklarını..inş göruyordur ama sen bir şey deme.. eğer göruyorsa sakın ses etme yazma arama boşver. . yarın öbur gun konusu açılır gereğini söylersin o zaman..

Hiçbir şey yapmayın eşiniz görmüyorsa o mesajları eşinize deyin bence ben ne yaptım annene niye böyle şeyler paylaşıp duruyor diye.Siz ararsanız kvnizi tartışma fln çıkar haklıyken haksız duruma düşmeyin

ağzının payını veremediniz mi kim olurs aolsun haddini bilecek ...! engelleyin hatta silin sosyal medyadan birbirinizi takip etmenize gerekte yok ve aramayın asla, eşiniz görüşürse görüşsün şu saatten sonrasında ben yerinizde olsam bir daha evlerine adım atmam ayrıca her zaman ailemin yanında daha çok zaman geçirmeyi tercih ederim annemin evi varken kv dede kalmam açıkcası eşim kalırsa kalsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…