- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.112
-
- Konu Sahibi Manolyalale
hırpalamak? nasılİnşallah öyle olur zaten bu zamandan sonra çok zor yenilir yutulur ne laflar ne hareketler
Vallahi bu kadar diyorum ya ailemden çok kendisinde kalıyorum saygıda kusur etmiyorum ki onlar ana kuz sürekli bana laf sokmalarına dalga geçmelerine rağmen demek beni ezik gördü daha da üstüne gideyim dedi
Kesinlikle öyle benim sinirlenip kendisiyle bir olacağımı düşünüyor aklıncaO paylaştığı şeyler kendi terbiyesini ahlakını gösterir bence her yerden engelleyin ve görmeyin o zaman daha çok kudurur köpek gibi. Ona en büyük ceza umursamamak yok saymak
Ayrıca sanki benim haberim varmış gibi demişsin haberin olsa da Hastaneye gelmesini istemeyebilirsin o kadar hakareti hak etmiş olmuyorsun kendini savunma gerek yok ahlaksız kadın
Aynı kafadalar ki sen ne yapıyorsun demiyorlar baksanaBir paylaşımla senin kötü olduğunu düşünen insanları hiç umursama, onlar da aynı kayınvalidenin kafa yapusındalar demektir. Engelle bütün hesaplardan gitsin...
Ee işte o da eşimin hatasıNiye kv evinde daha çok kalıyordunuz? Yüz bulmuş işte. Ayrıca eşiniz barışsa bile siz barışmayın. Tepenize çıkmışlar çünkü
Ben ortamı terketmek isteyince kolumu sıktı gitmek yok diye itti falan o an o kadar nefret ettiö ki anlatamamahırpalamak? nasıl
arbede gibi oldu itişme gibi mi tokat vs gibi mi?
En başta çok taviz verdim ondan neyse 2 tane daha gelin getirck benim yapamadıklarımı onlar yapar inşallahağzının payını veremediniz mi kim olurs aolsun haddini bilecek ...! engelleyin hatta silin sosyal medyadan birbirinizi takip etmenize gerekte yok ve aramayın asla, eşiniz görüşürse görüşsün şu saatten sonrasında ben yerinizde olsam bir daha evlerine adım atmam ayrıca her zaman ailemin yanında daha çok zaman geçirmeyi tercih ederim annemin evi varken kv dede kalmam açıkcası eşim kalırsa kalsın ..
Umursama diyor kavga çıkarmaya çalısıyorHiçbir şey yapmayın eşiniz görmüyorsa o mesajları eşinize deyin bence ben ne yaptım annene niye böyle şeyler paylaşıp duruyor diye.Siz ararsanız kvnizi tartışma fln çıkar haklıyken haksız duruma düşmeyin
Çok saçma bir insan çocukları insan yerine koyup dinlemiyor saygısızlık hat safhada ben üzülüp dinledim konustum diye bunu yaptı bana demek alışmış yok sayılmaya saygısızlığa fazla geldim kendisineHala neden arayayım mi diyorsun o zaman ? Hayır anlamadığım hastaneye sizinle gelip ne yapacak hasta değilse? Az kırık değilmiş kaynanan.
Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Ee işte o da eşimin hatası
iyi niyetinizin kurbanı olmayın herkes ederi kadar, suçunuz yok terbiyesizlik yapan oBende anlamadım hayır ben duysam gelsin derdim nolack diye ama duymadım bile
sen niye geriliyorsun ki o utansın, fazla iyi niyetlisin dik dur azıcıkGirmem ki zaten sadece insan sonrasını düşününce geriliyot sonucta nereye kadar böyle devam edeck illa barışılack bu durum geriyor beni
Deli mi ?
Sırf hastaneye gelmedi diye bu kadar yaygara normal değil sanki bişeyler eksik anlatıyorsunuz veya katıksız deli ?
Gerçekten bu kadar birde kendisinde kaldığımız zamanlarda annemlerde çay içmişiz diyeDeli mi ?
Sırf hastaneye gelmedi diye bu kadar yaygara normal değil sanki bişeyler eksik anlatıyorsunuz veya katıksız deli ?