Bir daha evime girerseniz ...

İyi olmuş gerçekten hayırlısı bu . Asla kafaya takmayın Barıştırmaya çalışmayın sosyal medyadan da engelleyin . Kendi yazmış kendi oynamış resmen kaynananız . Evinize keyfinize bakın

Yasaklayan sosyal medyadan. Eşiniz ne diyor bu yazılanlara ?

Yarın unutur barışır , Eyvallah zaten ailesiyle barissin tabi, Ancak size de unut diye Baski yapar " ama onlar benim ailem " diye sızlanir.

İyi olmuş gerçekten hayırlısı bu . Asla kafaya takmayın Barıştırmaya çalışmayın sosyal medyadan da engelleyin . Kendi yazmış kendi oynamış resmen kaynananız . Evinize keyfinize bakın
Kesinlikle kafasında kurmuş zaten bi kere itiraf etmişti ben işten çıkarsam millete sarmaktan kafayı yerim diye

Of bi bitmedi şu kaynanalar ha .. okadar kıymetli paylaşamayacaksanız evlendirmeyin bi zahmet .. hep ben hep ben .. valla ara konuş ama bence eşinin yanında malum belli olmaz sonra subu dedi bunu dedi seni iyice bi cumada sokar belli o potansiyel var

engelle her yerden.
sakın umursayıpta arama.

Dedi sana ne yaptı bu kız diye daha çok parçalıyor kendini
Bırakın o zaman hiç ideleşmeyin kendi hırsıyla yesin kendini. Paylaşımaltına falan da hiç bakmayın. Eşinize de o senin annen bundan sonraki tavrına karışamam nasıl istersen öyle davranırsın ama beni asla görüşmek zotunda bırakma deyin bence.

Evet var yaptığı şeyleri gözümün önünde inkar etmişliği var ayrı konussam bile kaydederim konusmaları ki

Aslında eşim barışsın die ısrar ettim ama sırf benden bilmesinler diye bundan sonra karısmam dediğiniz gibi beni mecbur bırakmasın da naparlarsa yapsınlar

Aslında eşim barışsın die ısrar ettim ama sırf benden bilmesinler diye bundan sonra karısmam dediğiniz gibi beni mecbur bırakmasın da naparlarsa yapsınlar
Siz ne yaparsanız yapın onlar sizden bilirler. Benim kv de de eşimi bir konuda o kırdı. O da aynı şehirde olmamıza rağmen birkaç aydır gitmeyiz annesine. İşin kötüsü de ne zaman arasalar benim ailemde vs oluyoruz. Ben çekiniyorum bak buraya gelmıyor da anasından çıkmıyor derse diye ama eşim de annen davet ediyor gidiyoruz onda oğlum sizi hadi bizi geç torunumu özledim gelin desin gidelim diyor. Ne geliyorlar ne de çağıroyorlar en son 1.5 ay önce ben yemeğe çağırdım o zaman görüştük. 3 aya yakındır evine gitmedik araba ile 10 dk lık mesafedeyiz.

Doğru gelinlerin başı büyük bizden önce birbirlerini boğazlamış olsalar dahi gözlerine gözükmez ama en ufak bir şeyde gelinler yaptı etti derler

Kadın şöyle düşünüyordur, herkes anasının kuzusudur yani niye beni istemesin kesin gelin istemiyor diye o da böyle davranıyordur diye düşünmüş seni suçlamış, hâlbuki git gelininle aranı iyi tut nedir yani..

Sosyal medyadan engelleyin hatta ulaşabileceği heryerden engelleyin fırsat bu fırsat arayi soğutun gitsin çok kızıyorum böe kadinlara cok.değerliyse oğlun evlendirme ya da yakasıni bırakta esiyle huzuru olsun hiçbirini yutmayin daha da üzülün hatta eşinize de söyleyin ben çok kırıldım diye

Evlenince kıymete bindi ya öncesinde oğlu var mı yok mu ımrunda değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…