- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 40
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Soğudum da işte her şeyi benden biliyorlar eşim aramıyor sanıyorlar ki ben bırakmıyorum amacım bu yargılarını bozmak ama taviz tavizi doğurur aramycmNefret etmek sogumak yerine ben sucsuzum arasam mı diyorsunuz hala?
Kadın sizi evinden kovmuş?
Insallah aramak gibi bir hataya dusmezsınız.
Teşekkür ederimHiç pişman olmayın ..Herkes kendi kalitesini gösterir..Muhakkak kayınvaliden de pişman olacaktır..2+2 '4 se buna inan .
Kesinlikle kafasında kurmuş zaten bi kere itiraf etmişti ben işten çıkarsam millete sarmaktan kafayı yerim diyeİyi olmuş gerçekten hayırlısı bu . Asla kafaya takmayın Barıştırmaya çalışmayın sosyal medyadan da engelleyin . Kendi yazmış kendi oynamış resmen kaynananız . Evinize keyfinize bakın
Dedi sana ne yaptı bu kız diye daha çok parçalıyor kendiniEşiniz açıklama yaptı mı? Annesini ne katıyorsun bırak eşimi dokunma falan dedi mi ya?
Of bi bitmedi şu kaynanalar ha .. okadar kıymetli paylaşamayacaksanız evlendirmeyin bi zahmet .. hep ben hep ben .. valla ara konuş ama bence eşinin yanında malum belli olmaz sonra subu dedi bunu dedi seni iyice bi cumada sokar belli o potansiyel varSelamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
O paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyle
Tartısırken beni hırpaladı bu arada yazmayı unuttum ailem bana sesini yükseltmemişken bu zamana kadar bu yaşadıklarım beni çok yıprattı
Bırakın o zaman hiç ideleşmeyin kendi hırsıyla yesin kendini. Paylaşımaltına falan da hiç bakmayın. Eşinize de o senin annen bundan sonraki tavrına karışamam nasıl istersen öyle davranırsın ama beni asla görüşmek zotunda bırakma deyin bence.Dedi sana ne yaptı bu kız diye daha çok parçalıyor kendini
Evet var yaptığı şeyleri gözümün önünde inkar etmişliği var ayrı konussam bile kaydederim konusmaları kiOf bi bitmedi şu kaynanalar ha .. okadar kıymetli paylaşamayacaksanız evlendirmeyin bi zahmet .. hep ben hep ben .. valla ara konuş ama bence eşinin yanında malum belli olmaz sonra subu dedi bunu dedi seni iyice bi cumada sokar belli o potansiyel var
Aslında eşim barışsın die ısrar ettim ama sırf benden bilmesinler diye bundan sonra karısmam dediğiniz gibi beni mecbur bırakmasın da naparlarsa yapsınlarBırakın o zaman hiç ideleşmeyin kendi hırsıyla yesin kendini. Paylaşımaltına falan da hiç bakmayın. Eşinize de o senin annen bundan sonraki tavrına karışamam nasıl istersen öyle davranırsın ama beni asla görüşmek zotunda bırakma deyin bence.
Siz ne yaparsanız yapın onlar sizden bilirler. Benim kv de de eşimi bir konuda o kırdı. O da aynı şehirde olmamıza rağmen birkaç aydır gitmeyiz annesine. İşin kötüsü de ne zaman arasalar benim ailemde vs oluyoruz. Ben çekiniyorum bak buraya gelmıyor da anasından çıkmıyor derse diye ama eşim de annen davet ediyor gidiyoruz onda oğlum sizi hadi bizi geç torunumu özledim gelin desin gidelim diyor. Ne geliyorlar ne de çağıroyorlar en son 1.5 ay önce ben yemeğe çağırdım o zaman görüştük. 3 aya yakındır evine gitmedik araba ile 10 dk lık mesafedeyiz.Aslında eşim barışsın die ısrar ettim ama sırf benden bilmesinler diye bundan sonra karısmam dediğiniz gibi beni mecbur bırakmasın da naparlarsa yapsınlar
Doğru gelinlerin başı büyük bizden önce birbirlerini boğazlamış olsalar dahi gözlerine gözükmez ama en ufak bir şeyde gelinler yaptı etti derlerSiz ne yaparsanız yapın onlar sizden bilirler. Benim kv de de eşimi bir konuda o kırdı. O da aynı şehirde olmamıza rağmen birkaç aydır gitmeyiz annesine. İşin kötüsü de ne zaman arasalar benim ailemde vs oluyoruz. Ben çekiniyorum bak buraya gelmıyor da anasından çıkmıyor derse diye ama eşim de annen davet ediyor gidiyoruz onda oğlum sizi hadi bizi geç torunumu özledim gelin desin gidelim diyor. Ne geliyorlar ne de çağıroyorlar en son 1.5 ay önce ben yemeğe çağırdım o zaman görüştük. 3 aya yakındır evine gitmedik araba ile 10 dk lık mesafedeyiz.
Kadın şöyle düşünüyordur, herkes anasının kuzusudur yani niye beni istemesin kesin gelin istemiyor diye o da böyle davranıyordur diye düşünmüş seni suçlamış, hâlbuki git gelininle aranı iyi tut nedir yani..Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Evlenince kıymete bindi ya öncesinde oğlu var mı yok mu ımrunda değildiSosyal medyadan engelleyin hatta ulaşabileceği heryerden engelleyin fırsat bu fırsat arayi soğutun gitsin çok kızıyorum böe kadinlara cok.değerliyse oğlun evlendirme ya da yakasıni bırakta esiyle huzuru olsun hiçbirini yutmayin daha da üzülün hatta eşinize de söyleyin ben çok kırıldım diye
Hep öyle olur zaten kıymete biniyor evlenen oğullarıEvlenince kıymete bindi ya öncesinde oğlu var mı yok mu ımrunda değildi