Bir daha evime girerseniz ...

Annenize gitseydiniz evinize niye gectiniz hemen tatilinizi yapsaydiniz :KK43: bnce hic arama daha cok kudurur aramaaaa

Vallahi bu kadar diyorum ya ailemden çok kendisinde kalıyorum saygıda kusur etmiyorum ki onlar ana kuz sürekli bana laf sokmalarına dalga geçmelerine rağmen demek beni ezik gördü daha da üstüne gideyim dedi

Niye kv evinde daha çok kalıyordunuz? Yüz bulmuş işte. Ayrıca eşiniz barışsa bile siz barışmayın. Tepenize çıkmışlar çünkü

O paylaştığı şeyler kendi terbiyesini ahlakını gösterir bence her yerden engelleyin ve görmeyin o zaman daha çok kudurur köpek gibi. Ona en büyük ceza umursamamak yok saymak
Ayrıca sanki benim haberim varmış gibi demişsin haberin olsa da Hastaneye gelmesini istemeyebilirsin o kadar hakareti hak etmiş olmuyorsun kendini savunma gerek yok ahlaksız kadın
Kesinlikle öyle benim sinirlenip kendisiyle bir olacağımı düşünüyor aklınca

ağzının payını veremediniz mi kim olurs aolsun haddini bilecek ...! engelleyin hatta silin sosyal medyadan birbirinizi takip etmenize gerekte yok ve aramayın asla, eşiniz görüşürse görüşsün şu saatten sonrasında ben yerinizde olsam bir daha evlerine adım atmam ayrıca her zaman ailemin yanında daha çok zaman geçirmeyi tercih ederim annemin evi varken kv dede kalmam açıkcası eşim kalırsa kalsın ..
En başta çok taviz verdim ondan neyse 2 tane daha gelin getirck benim yapamadıklarımı onlar yapar inşallah

Hala neden arayayım mi diyorsun o zaman ? Hayır anlamadığım hastaneye sizinle gelip ne yapacak hasta değilse? Az kırık değilmiş kaynanan.
Çok saçma bir insan çocukları insan yerine koyup dinlemiyor saygısızlık hat safhada ben üzülüp dinledim konustum diye bunu yaptı bana demek alışmış yok sayılmaya saygısızlığa fazla geldim kendisine

Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Hazır imkanını bulmuşken her yerden sil ve engelle. Eşine de bunların üstüne bir daha o eve gitmeyeceğini. Belirt. Kendi giderse gitsin. Ailesinden de sana laf getirmesin.. Git ananda kal ne güzel..

Deli mi ?
Sırf hastaneye gelmedi diye bu kadar yaygara normal değil sanki bişeyler eksik anlatıyorsunuz veya katıksız deli ?

Ben de sizin gibi düşünüyordum eskiden ama kendi kaynanam ben evde her şeyden habersiz otururken oğluyla(eşim) kocası(kp) yapılan planı iptal etti diye beni arayıp senin yüzünden oldu, sen oğlumu kopardın benden gibi şeylerle telefonda bağırıp çağırmıştı. Yani artık şaşırmıyorum ben durduk yere sorun çıkartanlara:KK70:

Görüşmeyin siz de , ne demek yularını kaptırmışsın. Annelerin artık bu eski kafaları bırakması gerek artık evlilik iki tarafın kararları ile yürüyor. Yok öyle oğlum dediğini yaptırır modları. Hem insanın karısı ile ortak karar alıp uygulaması eşine saygı göstermesi suç mu? Paylaşsın dursun istediğini , görmeyin duymayın

X