Bir daha evime girerseniz ...

Bırak ne hali varsa görsün engelle sosyal medyadanda görme paylaşımlarını terbiyesiz kadın bir daha görüşülecek insan değil bence

Burda muhatap sen değilsin eşin.Açıklama yapılacaksa eşin yapsın ve kayınvaliden seni arayıp kusura bakma kızım demeden konuşma yani ben olsam öle yapardım

Burada bir üye vardı
Düğün günü kayınpederi anasının babasının üstüne yürümüş
Aile hep sorundu konularında
En son kendi ailemden çok onları görüyorum çok zoruma gidiyor diyordu
Torun olunca dur durak bilmezler eşinin davranışlarını iyi gözlemler derim

Hicbirsey yapma. Bırak kudursun

Çocuk düşünmüyordum şimdi hiç düşünmüyorum

Çocuk düşünmüyordum şimdi hiç düşünmüyorum
Korkutmak istemem biraz olaylar durulunca eşinle bir daha asla onlarla görüşmek istemediğini torun bile olsa götürmeyeceğini söyle
Ve zamanla affeder ben ikna ederim gibi düşünmemesini söyle
Umarım öyle olmaz eşiniz hak hukuk bilir
Çok bağlı mıydı annesine babasına normalde

neden her yerden çıkarıp engeli basmıyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz? Kendi pisliğinde boğulsun gudubet kadın.

Neden yazdığı şeyleri okuyup sinirini bozuyorsun ki al ekran görüntülerini çıkart yazıcıdan
Sonra engelle hepsini her yerden gitsin
Bayramda seyranda millet neden gitmiyorsunuz diye sorduğunda aç okut onlaru

Herkes kadar düşkün tabii ki

Engelleyin görmezsiniz paylaştıklarını. Hiçbir suç yokken alttan almaya gerek yok. Hele de dizlik bir durum değil. Oğlu ne yapıyorsa yapsın. Sonra onlar iyi olur siz kötü. Bence sessiz kalıp görmezden gel en güzeli

Kolladı ama kendini yerlere atmaya başladı bağırmalar falan sosyal medyada da benim ne pisliğim kaldı ne düşmanlığım kaldı yiyorsa aç yüzüme konus değil mi
Ayy bırak bırak mahalle arsizi resmen. Şu ağzına sakız atip Şak şak çiğneyerek konusan kadın kavgaları gibi ayilip bayilmali iyi ortaya etmemis onlar en sonda ortaya siviyordu

Sende Gülben’in “unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz” videosunu paylaş o çıldırsın

Aranızda bir problem olmayabilir ama evden kovulmuşsunuz eşinizle birlikte, aramayı bırak pişman edene kadar evine girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…