- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- Konu Sahibi Manolyalale
Evimin huzuruna karışmasındaHep öyle olur zaten kıymete biniyor evlenen oğulları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evimin huzuruna karışmasındaHep öyle olur zaten kıymete biniyor evlenen oğulları
Sürekli böyle kavga çıkarırda bu bir süre sonra ev huzurumu bozar diye korkuyorum açıkcasıBırak ne hali varsa görsün engelle sosyal medyadanda görme paylaşımlarını terbiyesiz kadın bir daha görüşülecek insan değil bence
Burda muhatap sen değilsin eşin.Açıklama yapılacaksa eşin yapsın ve kayınvaliden seni arayıp kusura bakma kızım demeden konuşma yani ben olsam öle yapardımSelamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Öyle deyip tekrar aynı şeyler çünkü kadın kıskanç ilk zamanlarda anneme diyordu daha bizim unut kızını diyeBurda muhatap sen değilsin eşin.Açıklama yapılacaksa eşin yapsın ve kayınvaliden seni arayıp kusura bakma kızım demeden konuşma yani ben olsam öle yapardım
Burada bir üye vardıOfff unutmak çok zor insan kendi annesinin dediklerini yeri geliyor unutamıyor . Ki bana düğünden önce neler neler yaşattılar ben hepsini unutup devam ettim hata bende yumuşak olmayacaksın demek hayır kızı da kendi gibi tuhaf kendisinin olayla alakası yok beni gruplardan atmalar vs çok değişikler ya
Hicbirsey yapma. Bırak kudursunSelamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Çocuk düşünmüyordum şimdi hiç düşünmüyorumBurada bir üye vardı
Düğün günü kayınpederi anasının babasının üstüne yürümüş
Aile hep sorundu konularında
En son kendi ailemden çok onları görüyorum çok zoruma gidiyor diyordu
Torun olunca dur durak bilmezler eşinin davranışlarını iyi gözlemler derim
Korkutmak istemem biraz olaylar durulunca eşinle bir daha asla onlarla görüşmek istemediğini torun bile olsa götürmeyeceğini söyleÇocuk düşünmüyordum şimdi hiç düşünmüyorum
neden her yerden çıkarıp engeli basmıyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz? Kendi pisliğinde boğulsun gudubet kadın.O paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyle
Tartısırken beni hırpaladı bu arada yazmayı unuttum ailem bana sesini yükseltmemişken bu zamana kadar bu yaşadıklarım beni çok yıprattı
Herkes kadar düşkün tabii kiKorkutmak istemem biraz olaylar durulunca eşinle bir daha asla onlarla görüşmek istemediğini torun bile olsa götürmeyeceğini söyle
Ve zamanla affeder ben ikna ederim gibi düşünmemesini söyle
Umarım öyle olmaz eşiniz hak hukuk bilir
Çok bağlı mıydı annesine babasına normalde
Ooo iyi fikir cidden zaten şeytan diyor her konuştuğuna anlatNeden yazdığı şeyleri okuyup sinirini bozuyorsun ki al ekran görüntülerini çıkart yazıcıdan
Sonra engelle hepsini her yerden gitsin
Bayramda seyranda millet neden gitmiyorsunuz diye sorduğunda aç okut onlaru
Ben sileyim de ya paylaştıkları insanlar beni iğrenç bi insan olarak tanıdı yani hayır keşke de öyle olsaydım gam yemezdimSosyal medyadan silin.
Engelleyin görmezsiniz paylaştıklarını. Hiçbir suç yokken alttan almaya gerek yok. Hele de dizlik bir durum değil. Oğlu ne yapıyorsa yapsın. Sonra onlar iyi olur siz kötü. Bence sessiz kalıp görmezden gel en güzeliO paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyle
Tartısırken beni hırpaladı bu arada yazmayı unuttum ailem bana sesini yükseltmemişken bu zamana kadar bu yaşadıklarım beni çok yıprattı
Kolladı ama kendini yerlere atmaya başladı bağırmalar falan sosyal medyada da benim ne pisliğim kaldı ne düşmanlığım kaldı yiyorsa aç yüzüme konus değil miEsiniz hic kollamadi mi sizi onun ilgisi yok haberi bile yok diye.
Boşver cok terbiyesizmis zaten
Ayy bırak bırak mahalle arsizi resmen. Şu ağzına sakız atip Şak şak çiğneyerek konusan kadın kavgaları gibi ayilip bayilmali iyi ortaya etmemis onlar en sonda ortaya siviyorduKolladı ama kendini yerlere atmaya başladı bağırmalar falan sosyal medyada da benim ne pisliğim kaldı ne düşmanlığım kaldı yiyorsa aç yüzüme konus değil mi