Benim ilk 6 ayım kabus gibiydi, yeni yeni ama yavaş yavaş toparlıyoruz biz de. Daha yolunuz çok, birbirinizi tanıma aşamasındasınız çok normal kavgalar, küslükler...
6 ay ne ben 5 yilimi oyle gecirdim, canim bebek dogurmak oyle market alisverisine benzemez
1. Kirilan kalpteki bir sure sonra kizginlik duygisu gebeligin hormonlariyla birlesince kine donusup senin icin travmatik bir evlilikle sonuclanabilir,
2. Lohusa donemi gebelik doneminde hic yaklasmayacak ve bu kin percinlenecektir, su an yaklasmayan adam
3. Sular durulursa eger bu sefer sen anne olacaksin zamanin az enerjin az ama kalbinde yasayamadigin su zamanlarin uktesi kalacak ve ilgiye ac bir kadin olarak ask filmleri flortu dedikodulari vs sarip, her ilgiye meyillenebileceksin, muhtemelen tabi.
4. Ve en onemlisi cocuk bir bireydir, egitim , sosyallesmesi, evreleri saglikli atlatmasi , aralarda olan sabir zorlayici haller tum bunlara hazir oldugunu ben bile sanmiyorum sen saniyor musun cidden canim, bu is oyle hediye paketi degil sonra agresif cocuklar, kindar insanlar, sapkin durumu bol evlatlar yetisiyor en basta onlara sonra cevrelerine zarar veriyor tum bunlr hikaye degil gercek bu gercege hazir oldugunu sanmam evliligini akisina birak biseyleri yasamaya bak bence once evlilige doy ki iyi ebeveyn olasin