Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Böyle anlattıgın için sana tesekkur ederım en azından dalga gecmedın
Rica ederim. Evlilik cidden çok tuhaf çünkü biliyorum. En azından bana göre öyle
. Herşey bianda değişiyor. Ne yapacağını şaşırıyor insan :-(

sağlam ilişkileri evlilikleri GENELDE daha da güçlendirir bebek, ama ayakları yere basmayan kişi ya da ilişkileri şarampole yuvarlar ki ilişkinin durumunu 2 ayda çözemezsin, dünyaya bir insan getirmekten bahsediyosun hadi ilgisi artmadı hepten evle bağını kopardı aksama kadar bebekle uğraşmak nedir biliyo musun, yemesi icmesi banyosu kakası uykusu...21 yaşında benim cilekli tokalarım vardı saçımı yandan örer takardım şimdiki nesil genç kız olmadan kadın olma evlenme bebe yapma derdinde

Evlilik 2-3 sene oturmayabiliyor. Bu durumda cocuk aranızdaki ucurumu acar. Sabredeceksiniz birbirinize. Simdilik Iki yabanci ev arkadasi gbisiniz oyle düşünün.

Hiii bekle düzelir. Çocuğun sorumluluğunu omuzladiginla kalırsın

Bence hata yapıyorsunesin sana kkarşı olan ilgisini kaybetmiş.bunu geri kazan

Bu çare değil saçmalık canım, sakın ha öyle birşey yapmayasın hemen unut bir bebekten insandan bahsediyorsun, eşin bebeğin hatrınamı değişir saniyorsun?

Bu siteyi biliyorsunuz

Açın doğumdan sonra eşim uzaklaştı konularını ve yorumları okuyun

Siz önce aile olun karı koca birlikte yaşamaya alışın sonra anne baba olun

Bir de adama vahiy mi gelecek çocuk olunca ilgilenecek cicim ayında ilgilenmeyen sorunları çözmezseniz hiç ilgilenmez

Ayy inşallah bende hamile kalırım fitilden sonra ama ben fitili bi akşam arayla kullanıyorum her aksam degıl öyle de olurmus dıye ögrendim bende öyle yapıyorum

Boşuna yorum yapıyoruz, konu sahibinin fikri sabit zaten. 1 saat önce yapmış bu yorumu. Doğurun siz, dinlemeyin kimseyi...

bebek olunca eşinin kafasına sihirli değenek mi değicek Allah aşkına iki sever bir oynatır koyar kenara.Bebeği kendin için yapacaksan bilemem tabii ama şimdi sevişmek için yanaşıyo sadece demişsin ya o zaman onuda yapmaz bilesin Daha 2 aylık karısına trip atıp yan odaya geçip yatıyorsa siz gebeyken lohusayken emzirirken vs. nerde yatar bilemedim ama kestirebiliyorum evinizin herhangi bi odasında omayacağı kesin

Boşuna yorum yapıyoruz, konu sahibinin fikri sabit zaten. 1 saat önce yapmış bu yorumu. Doğurun siz, dinlemeyin kimseyi...
Ciddi mi bu?
Daha birkaç sayfa önce eczaneye gidemediğinden o yüzden korunamadığından bahsediyodu.Anlamıyorum böyle insanlar niye konu açıyolar valla bi alemsin konu sahibi,sen dışarı çık oksijen al.....

Çok yanlış bir düşünce. Çocuk olunca daha da beter oluyor ilgisiz adamlar. Çocuğunu seviyor evet ama seni de sevmesi ilgi göstermesi lazım değil mi.
Umarım eşinle aran bebişten önce güzelleşir

Erken evlenmişsin. Bir de çocuk yap güzel olur. Bir insan kendi hayatını nasıl mahveder diye kitap felan yaz bari birilerine yardımın dokunur.

Bence bu sorunu bebekle aşmanız çok uzak gözüküyor... Ya eşinizin bu davranışı istediğiniz yönde düzelmez ise ne olacak? Daha farklı çözümler bulmalısınız bence. Konuşmayı deniyebilirsiniz..Bir sorun mu var diye sorabilirsiniz, bu şekilde sorunun kaynağını bulup one göre çözüm üretebilirsiniz...Eşiniz hayırlısıyla en kısa zamanda düzelir inşaAllah..

adam karısına düşkün olmadığı için konu sahibinde boşarsa beni korkusu var.Tabiki hemen cocuk yapılacakkk adamla koparılamaz bir bağ oluşturulacakkk,öyle dannn diye boşaması kolay olmayacakk.He birde erkek çocuk duaları paylaşıyor mağlum soyu yürüsün.
Sen asıl dua ette oğlun olursa kocana benzemesin.

Benim ilk 6 ayım kabus gibiydi, yeni yeni ama yavaş yavaş toparlıyoruz biz de. Daha yolunuz çok, birbirinizi tanıma aşamasındasınız çok normal kavgalar, küslükler...

6 ay ne ben 5 yilimi oyle gecirdim, canim bebek dogurmak oyle market alisverisine benzemez

1. Kirilan kalpteki bir sure sonra kizginlik duygisu gebeligin hormonlariyla birlesince kine donusup senin icin travmatik bir evlilikle sonuclanabilir,

2. Lohusa donemi gebelik doneminde hic yaklasmayacak ve bu kin percinlenecektir, su an yaklasmayan adam

3. Sular durulursa eger bu sefer sen anne olacaksin zamanin az enerjin az ama kalbinde yasayamadigin su zamanlarin uktesi kalacak ve ilgiye ac bir kadin olarak ask filmleri flortu dedikodulari vs sarip, her ilgiye meyillenebileceksin, muhtemelen tabi.

4. Ve en onemlisi cocuk bir bireydir, egitim , sosyallesmesi, evreleri saglikli atlatmasi , aralarda olan sabir zorlayici haller tum bunlara hazir oldugunu ben bile sanmiyorum sen saniyor musun cidden canim, bu is oyle hediye paketi degil sonra agresif cocuklar, kindar insanlar, sapkin durumu bol evlatlar yetisiyor en basta onlara sonra cevrelerine zarar veriyor tum bunlr hikaye degil gercek bu gercege hazir oldugunu sanmam evliligini akisina birak biseyleri yasamaya bak bence once evlilige doy ki iyi ebeveyn olasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…