Başka çare gelmiyor ki aklıma ne etsem olmuyor,bazen düşünüyorum da aslında bundan cocuk olaz dıye ama onu sevıyorum ve kaybetmek ıstemıyorumLutfen cocugu böyle bir amac icin yapmayin. Evlilik oturmadan cocuk yapmak herseyi daha kotu yapiyor
bu bir care degil ki. Hem 2 aylik evlilikte herseyi denemis olmanıza imkan yokBaşka çare gelmiyor ki aklıma ne etsem olmuyor,bazen düşünüyorum da aslında bundan cocuk olaz dıye ama onu sevıyorum ve kaybetmek ıstemıyorum
İlk 2 haftamız cok güzeldi ama şimdi en ufak seyden bana kızıp ayrı odada gıdıp yatıyorDaha olmuş 2 ay, biraz sabır.
Sen olsan ne yapardın,be 2 ayın içine neler sığdırdım neler yaptım ona karsı ama adamda tık yokbu bir care degil ki. Hem 2 aylik evlilikte herseyi denemis olmanıza imkan yok
Benim ilk 6 ayım kabus gibiydi, yeni yeni ama yavaş yavaş toparlıyoruz biz de. Daha yolunuz çok, birbirinizi tanıma aşamasındasınız çok normal kavgalar, küslükler...İlk 2 haftamız cok güzeldi ama şimdi en ufak seyden bana kızıp ayrı odada gıdıp yatıyor
sorunlarinizi bilmediğim icin birsey diyemem ama ilk olarak siki sikiya korunurdum evliligim isteklerime cevap verene kadar.Sen olsan ne yapardın
Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
İnşallah düzelir cnm ya,yoksa bu hayat böyle gecmezBenim ilk 6 ayım kabus gibiydi, yeni yeni ama yavaş yavaş toparlıyoruz biz de. Daha yolunuz çok, birbirinizi tanıma aşamasındasınız çok normal kavgalar, küslükler...
Çare arıyorum ne yapim,evliliğimin bitmesini istemiyorumbebek disinda herseyi dene ama bebegi simdilik aklindan çikar lutfen
En azından evine bağlı olur dıye dusunuyorum ama ona da kıyamam kı sonra yıne duzelmezse olan ona olurBebeği sakın böyle bir duruma alet etmeyin, ilgi olsa da sadece bebeğe olur siz yine aynı duygular içinde yaşamaya devam edersiniz..
Bu yuzden sızden yardım istedım2 ayda ne evliliğe ne de birbirinize alışabilirsiniz sabırlı olun ve mümkünse çocuk için acele etmeyin çok büyük hata olur