Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Bilgeyaz

إلهي يمكنك مساعدتي
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
120
132
30
Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık

Lutfen cocugu böyle bir amac icin yapmayin. Evlilik oturmadan cocuk yapmak herseyi daha kotu yapiyor
Başka çare gelmiyor ki aklıma ne etsem olmuyor,bazen düşünüyorum da aslında bundan cocuk olaz dıye ama onu sevıyorum ve kaybetmek ıstemıyorum

İlk 2 haftamız cok güzeldi ama şimdi en ufak seyden bana kızıp ayrı odada gıdıp yatıyor
Benim ilk 6 ayım kabus gibiydi, yeni yeni ama yavaş yavaş toparlıyoruz biz de. Daha yolunuz çok, birbirinizi tanıma aşamasındasınız çok normal kavgalar, küslükler...

Benim ilk 6 ayım kabus gibiydi, yeni yeni ama yavaş yavaş toparlıyoruz biz de. Daha yolunuz çok, birbirinizi tanıma aşamasındasınız çok normal kavgalar, küslükler...
İnşallah düzelir cnm ya,yoksa bu hayat böyle gecmez

Bebeği sakın böyle bir duruma alet etmeyin, ilgi olsa da sadece bebeğe olur siz yine aynı duygular içinde yaşamaya devam edersiniz..

2 ayda ne evliliğe ne de birbirinize alışabilirsiniz sabırlı olun ve mümkünse çocuk için acele etmeyin çok büyük hata olur

bebek yapınca var olan ıllgısı de kaybolur sakın cocugu boyle bıseye alet etme ters teper bu sefer bu gunlerını mumla ararsın önce sorunlarınızı halledın sonra cocuk dusunun derım

Bebeği sakın böyle bir duruma alet etmeyin, ilgi olsa da sadece bebeğe olur siz yine aynı duygular içinde yaşamaya devam edersiniz..
En azından evine bağlı olur dıye dusunuyorum ama ona da kıyamam kı sonra yıne duzelmezse olan ona olur

Daha ikinci ayda çocuk istiyorsunuz. Eşinizle konuşup sorunlarınızı çözmeniz gerekiyor. Başka bir yolu yok bunun. Oturup rahatsız olduğunuz durumları söyleyeceksiniz.
Çocuk yapmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Aksine masraflar artacak belki kendinizden kısmak durumunda kalacaksınız. Belki birlikte akşam yemeğine çıkamayacaksınız. Seks hayatınız bitmese de kısıtlanacak.
Okey çocuk hayatınıza girdiğinde çok mutlu edecek ama eksi yönlerini düşünmek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…