Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Cocuk kurtarmaz yuvayi. Bu yuzden asla simdi cocuk dusunmeyin. Asla evlilik oturmadan cocuk yapmayin, cok pisman olursunuz. Yurumeyen evlilik cocukla bile olmuyor.
ikincisi daha cok yeni evlisiniz. Ilk iki sene zor olur evliliklerde. Sonucta ikiniz de farkli ortamlardan gelip ayni cati altina girdiniz. Evlilik florte de benzemez. Sorumluluklar var her iki tarafinda ustlenmesi gereken.
Size tavsiyem kim olursa olsun o kisiyi hayatinizin merkezine koynayin. Bu esiniz bile olsa. Merkezde hep siz olun. Oncelik hep sizin nasil mutlu oldugunuz, ne istediginuz olsun. Bunu bencillik olarak gorneyin. Iliskilerde boyle olmasi gerekir hep. Merkeze kendinizi koyun ama esinizi de merkeze yakin bir yere koyun. Boyle olursa bazi seyler o kadar da size dokunmaz. Merkezde o olursa 24 saatiniz adami dusunerek gecer, onceliginiz o olur, kendinizi unutursunuz. Bu durum adamin totosunu kaldirir, sizin de degerinizi dusurur. Ne yaparsaniz yapin yetnez bu sefer. Bir sure sonra o hic mutlu olmamaya baslar, siz de kendinizi degil de onu yasadiginiz icin mutsuz olursunuz.
Ilk yillar birbirinizi tanima, kesfetne donemidir. Lutfen oldugunuz gibi olun, asla fazla taviz vermeyin. Cok asiri da fedakarlik yapmayin soyle ki tum yuk sizin uzeriniz de olmasin, yoksa hic kiymet bilinmez hatta bu yaptiklariniz bir sure sonra goreviniz olur. Paylasmayi ogrenin. Onun ilgisini cekicem diye yapmak istemediginiz seyleri yapmaya mecbur kalmayin. Siz siz olun yani.

Kader b
kader birligi olabilir orasi benim ilgi alakam siz alkol alan esini doven gecelere kadar eve gelmeyen es gormediniz galiba
E yani kötünün iyisi mi diyoruz buna?
Gördüm bdv sayesinde merak etmeyin,ama siz yaşadığınızı normal birşey gibi göstermeye çalışmayın rica edicem.

Biraz dilgeyaz, post: 41393871, member: 685267"]İlk 2 haftamız cok güzeldi ama şimdi en ufak seyden bana kızıp ayrı odada gıdıp yatıyor[/QUOTE]
Bebek için daha vakit var .ayrı odada yatmasi çokaayıp

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:

Kusura bakma ama çok beklersin. Evliliğin oturmamış, ilgisiz bir eş var ortada. Bu manzaraya bir de çocuk eklersen o adam ne seninle ilgilenir ne bebekle.

hee düzelir hemen yap bitane

Zaten yapacak gibi, profil sayfasina bir göz at derim. Sanirsin konu sahibi yillaaaardir bebek istiyormus gibi. Bide erkek bebegin olmasi için dua paylasmis..

Simdi millet yine beni taslar fakat bunlari okuduktan sonra, konu biraz fake gelmeye basladi. Bir yorumunda "bazen iliskiden sonra lavaboya gidiyorum" felan yazmisti. Ya bu seks nasil oldugunu bilmiyor... Ne demek bazen? Yani ben güsül abdestinden bahs etmiyorum, bildigin gibi dindar degilim, fakat insan kendini temizlemez mi? Yada ne zamandan beri bebek istiyorsan hiç gitme lavaboya, öyle ayaklarini yukarda tut bebek yapmak için...

Konu bana ne bilim iste, çok tuhaf geldi..

Evden cikmaniza hic mi izin vermiyor. Alisverise de mi gidemiyorsunuz? Yapmayin. Bu kadar da olmasin lutfen. Gidin ama gittiginiz yeri de bilsin.

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:

Zaten yapacak gibi, profil sayfasina bir göz at derim. Sanirsin konu sahibi yillaaaardir bebek istiyormus gibi. Bide erkek bebegin olmasi için dua paylasmis..

Simdi millet yine beni taslar fakat bunlari okuduktan sonra, konu biraz fake gelmeye basladi. Bir yorumunda "bazen iliskiden sonra lavaboya gidiyorum" felan yazmisti. Ya bu seks nasil oldugunu bilmiyor... Ne demek bazen? Yani ben güsül abdestinden bahs etmiyorum, bildigin gibi dindar degilim, fakat insan kendini temizlemez mi? Yada ne zamandan beri bebek istiyorsan hiç gitme lavaboya, öyle ayaklarini yukarda tut bebek yapmak için...

Konu bana ne bilim iste, çok tuhaf geldi..
canım bana mı dedın

Esiniz size simdi bile ilgi duymuyorsa, bebek olunca niye duysun ki? Ne alaka? Ilgili adamlarin bazilari bile karisindan dogum sonrasi sogurken, sizinki evden kacar herhalde. Siz bebek bebek diye kadinliginizi unutur, sirf anne olursunuz belki, boyle kadinlar da cok. Ben su zamana kadar bebekle birlikte arasi acilan esler cok duydum ama bebek gelince esine cinsellik olsun, ilgi sevgi olsun, daha cok ilgilenen adam duymadim acikcasi. Cok sakat olur sizin is. Esinizi kendinize yaklastirmak icin daha mantikli ve gecerli cozumler bulun. Yaklasmiyorsaniz, araniz illa soguksa da soguktur, o zaman evliliginize baska cozum bulun. Ama bunun cozumu cocuk yapmak degil yani.

Arkadaslar sayfada bana karşı yanlış şeyler yazanlar var sanırım,ama benım ne yasadığımı benden iyi kimse bilemez,birine yardımcı olursun hata olur,bişey dersin yine hata olur,kimse kimsenin içini bilemez,kimsede bana yardımcı olmak zorunda değil,ben sadece birşey sordum,danıştım o kadar,yine de herkeste teşekkur ederim...

Esiniz size simdi bile ilgi duymuyorsa, bebek olunca niye duysun ki? Ne alaka? Ilgili adamlarin bazilari bile karisindan dogum sonrasi sogurken, sizinki evden kacar herhalde. Siz bebek bebek diye kadinliginizi unutur, sirf anne olursunuz belki, boyle kadinlar da cok. Ben su zamana kadar bebekle birlikte arasi acilan esler cok duydum ama bebek gelince esine cinsellik olsun, ilgi sevgi olsun, daha cok ilgilenen adam duymadim acikcasi. Cok sakat olur sizin is. Esinizi kendinize yaklastirmak icin daha mantikli ve gecerli cozumler bulun. Yaklasmiyorsaniz, araniz illa soguksa da soguktur, o zaman evliliginize baska cozum bulun. Ama bunun cozumu cocuk yapmak degil yani.
Haklısın cnm

Bende profili inceledim. Yaş 21 iki aylık evli deli gibi bebek istiyor. Belki adam da bu sebepten uzaklaşmıştır? Sürekli bebekten bahsediyorsa olabilir yani..

seni dışarı yalnız göndermeyen, ilgisiz sorumsuz, eş olmayı bile başaramamış bi insanı baba yapmayımı düşünüyosun. senle ilgilenmezken bebekle ilgilinirmi sanıtosun. sonrada bebeğimle evde bunaldım diye konular açarsın

Arkadaslar sayfada bana karşı yanlış şeyler yazanlar var sanırım,ama benım ne yasadığımı benden iyi kimse bilemez,birine yardımcı olursun hata olur,bişey dersin yine hata olur,kimse kimsenin içini bilemez,kimsede bana yardımcı olmak zorunda değil,ben sadece birşey sordum,danıştım o kadar,yine de herkeste teşekkur ederim...

Canım , benim kv evlendiğmizde demişti ki bi evlilik 5_7yıl arası ancak oturur diye. İlk aylarda herşey mükemmelken sonra B*ka sardı, afedersin. Neyse sonra yine de çabaladık vs. toparlamaya başladık ve kadının haklı olduğunu anladım. Evlilik ne sevgili hayatına benziyormuş ne bişey. Bu arada ilişki oturmadan çocuk da düşünmeyin bence yazık o bebeğe de.

Bende profili inceledim. Yaş 21 iki aylık evli deli gibi bebek istiyor. Belki adam da bu sebepten uzaklaşmıştır? Sürekli bebekten bahsediyorsa olabilir yani..
sureklı bebek istiyorum degıl hatta bunu ona bıle soylemedım,sadece sıze danıstım ama saolun yardımlara bak

Herkes profil demis, ben de girip baktim. Sizde cocuk saplanti haline gelmis galiba? 21 yas, 2 aylik evlilik, bu ne yahu...
Yukarida arkadasin da dedigi gibi, bu konuyu saplanti yaptiysaniz, ondan kaciyordur belki adam. Herkes 2 aylik evlilige deli gibi cocuk kondurmak istemez, hele erkekler... Bu sekilde gercekten bayarsiniz kocanizi ve cevrenizdekileri. Azicik gozunuz evliliginizi gorsun once. Bebek muhabbeti bir yere kadar.

Canım , benim kv evlendiğmizde demişti ki bi evlilik 5_7yıl arası ancak oturur diye. İlk aylarda herşey mükemmelken sonra B*ka sardı, afedersin. Neyse sonra yine de çabaladık vs. toparlamaya başladık ve kadının haklı olduğunu anladım. Evlilik ne sevgili hayatına benziyormuş ne bişey. Bu arada ilişki oturmadan çocuk da düşünmeyin bence yazık o bebeğe de.
Böyle anlattıgın için sana tesekkur ederım en azından dalga gecmedın

X