Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Haklısın ama benı de anlayın çıkış yolu bulamadığım için size soruyorum

Çare arıyorum ne yapim,evliliğimin bitmesini istemiyorum

tamam iste herseyi dene
ne bileyim suslen puslen,surprizler yap
sevdigi seyler yap,ilk adimi atan sen ol vs evlilige alisana kadar

varsayki bebek ise yaramadi kocan ayni tas ayni hamam o zaman nolucak ?
yazik gunah deilmi o yavruya?

sorunlarinizi bilmediğim icin birsey diyemem ama ilk olarak siki sikiya korunurdum evliligim isteklerime cevap verene kadar.
Haklısın cnm da benım yanlız bır yere gıtmeme asla izin vermez ki kontrol dogum hapı falan alayım eee oda korunmaz nasıl olcak,ilişkiden sonra bazen kalkıp lavaboya gıdıyorum ama yıne de ya tutarsa

tamam iste herseyi dene
ne bileyim suslen puslen,surprizler yap
sevdigi seyler yap,ilk adimi atan sen ol vs evlilige alisana kadar

varsayki bebek ise yaramadi kocan ayni tas ayni hamam o zaman nolucak ?
yazik gunah deilmi o yavruya?
Kıyamam kı ona

Haklısın cnm da benım yanlız bır yere gıtmeme asla izin vermez ki kontrol dogum hapı falan alayım eee oda korunmaz nasıl olcak,ilişkiden sonra bazen kalkıp lavaboya gıdıyorum ama yıne de ya tutarsa
her dakika yaninizda mi? Ise gidince bi bahaneyle aile hekiminize gitseniz ucretsiz verir size. Yada guvendiginiz birine aldirin.

Bu yuzden sızden yardım istedım
Bak canım ben eşimle çok sorun yaşadım ve kolay atlatilir şeyler değildi bir çok konum var bunla alakalı.
Aranızdaki iletişim problemini çözmek lazım ilk olarak. Borctan bunalmis olabilir çok üstüne gitme sürekli sorgulama tatlı dille konuş. Kirildigini anlat

saglik ocagindan eve gelmezlermi?

Evet biraz borcumuz var,aslında benımde calısmama izin verse duzelicez ama izinde vermiyor

Bizim ilşkimiz 2 yıl surdu hersey cok guzeldi ve severek evlendik ilk 2 hafta güzeldi ama sonrası kötü
bence sen çocugu falan bosver yol yakinken kaç kurtar kendini
kendi basina diari adim atamiyorsun,adam çocuk isteiyor diye çocuk olucak senin fikrin umrunda bile deil onun
çok aradinmi arkadasim sen bu adami

bence eşinizle sorunlarınızı halletmeden çocuk yapmayın lütfen
ya daha çok ilgisizleşirse hem size hem bebeğe karşı?o zaman işe yaramadı diyip geri mi yolluycaksınız bebeği

Ilk zamanlar oyle oluyor cocuk olunca daha kotu oldum benim esim hic birsey duzelmedi bu defa cocuk olsa sen bakacan daha cok kendine ozguvenin azalacsk cunku cocuga bakmakla mesgul olacaksin fazla mi uzerine dusuyorsun esinin onceden.ben oyleydim simdi hic umursamiyorum o geliyor yanima ilgisiz diyede evlilik bitecek diyede birsey yok

7 yıl çıktım eşimle.ilk 2 yılım kabus gibiydi.evlilik oturuna kadar çok sorunlar çıkıyor sabretmeniz lazım.şimdi ise eşimi dünyalara değişmem.bebek için acele etmeyin.

DOGRU DIYORSUNUZ ARK.BU EVLİLİĞE ÇOCUK KARARI ALMAK İÇİN ÇOK ERKEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…