Yeni evlilik ve sorunlar

Herkese merhaba eskiden beridir kk takipçisiyim ancak konu açmıyordum eski hesabımın şifresini unuttuğum için yeniden hesap açıp sizlere danışmak istediğim bir konu var.26 yaşındayım eşim 27 yaşında evleneli 3 ay oldu. Ben istanbulda çalışıyorum, yaklaşık 1 sene önce iş için taşındım eşim de yaklaşık bir sene önce,evlilik de planımız olduğu için İstanbul’a taşındı.ikimizde de çalışıyorduk benim nispeten eşime göre maaşımı yüksekti iyi sayılabilecek bir maaşım var.ikimiz de farklı alanlarda beyaz yakayız.

Düğünümüzün ertesi günü eşim iştem çıkarıldı,bunu atlatamadı.daha önceden çalıştığı işlerde de bir sürü sorunlar yaşamıştı ve çok iş değiştirmişti ancak bu işten çıkarılma plansız oldu.bizim avantajımız evlendiğimizde benim bekar evimde kalmaya karar vermiştik o yüzden eşya masrafına girmedik, şuanda bir borcumuz yok kira vs ödemelerini ben yapmaya devam ediyorum.
asıl sorunum ise şu aslında ufak tefek başka sorunlar var ama eşim şuanda çalışmadığı için stresli diye göz artı etmeye çalışıyorum. Eşim evlendiğimizden beri cinsellik konusunda soğuk, sevgiliyken ara ara yakınlaşmalarımız olurdu ancak o zaman da hep temkinli davranırdı aile yapısı olarak evlilik öncesi cinsellik bizim aile yapımıza uygun değildi, sevgiliyken de ben daha istekli olduğumu hissederdim ancak hep bu hissi, onun evlilik sonrası açılacağını düşünerek bastırdım içten içe ancak üzülüyordum da:’) bana bir keresinde, sen bütün yakınlaşmalar cinsellikle bitsin istiyorsun böyle olmaz ! Gibi bir tepki vermişti,halbuki öyle bir amacım yok sadece artık benim daha istekli olmamı takıntı haline getirmiştim resmen ama dediğimi gibi bastırıyordum içimde evlilikten sonraya bırakıyordum.
Evlendikten sonra bu isten çıkarılma mevzusu yüzünden iyice içine kapandı, normalde ilk birkaç hafta 3 günden bir falan ilişki yaşardık ancak çoğu benim başlatmamla. Onun haricinde yan yanayken güzel şeyler söyler öper sarılır ama işi cinselliğe çoğunlukla getirmez. Ona cinselliği artık onun başlatmasını istediğimi artık bu şekilde kendimi bir kadın olarak kötü hissetiğimi söyledim,bir şey demedi sonraki birkaç gün biraz çabaladı ancak bana isteksiz gibi geliyordu belkide artık bu konuda fazla ajite oldum bilmiyorum ama kendimi bir kadın olarak kötü hissediyorum. Ayrıca bunun haricinde sertleşme sorunu da var böyle oldukça daha çok uzaklaşıyor cinsellikten gibi hissediyorum,afedersiniz burayı açık yazacağına biraz ama oral ilişki de yapmıyor iğreniyor, eliyle tatmin etmeye çalışılıyor çoğunlukla, muhtemelen sertleşme sorununun farkında,ertesi gün erken kalmam gerektiği günler akşam biraz yanaşıyor gibi yapıyor ancak ilişki olmayacağını biliyor çünkü yatıp dinlenmem lazım,daha doğrusunu bana kalsa sorun yok arada geç uyumanın ancak o “beni düşünüp”dinlenmem gerektiğini yarın işim olduğunu söylüyor yine dönüp uyuyoruz. En son bir hafta önce denedik onda da hiç sertleşme olmadı sayılır ilişkiye giremedik zaten beni elle tatmin etti yine. Tatmin etti diyorum ancak ben de artık zevk alamıyorum çünkü görev gibi yaptığını hissediyorum yanlış da olabilir bilmiyorum artık o kadar hassaslaştım ki bu konuda, biraz soğumaya başladım sanki, bunu anlatabileceğim kimse yok kendimi bencil hissediyorum ve bu durumu objektif değerlendiremiyorum , işten ayrıldı bunlar normal stresli olması diyorum ancak yeni evliyiz benimle de canım bir şeyler istiyordu ancak sabretmeye çalışıyordum şu sürecin bitmesini ve yeni bi işe başlamasını, düzeleceği umudum vardı ancak yavaş yavaş tükeniyor gibi hissediyorum:KK43: sizce bencillik mi yapıyorum bu durumun üstüne gitmezsem düzelir mi daha kötü mü bi hal alır bilmiyorum fikirlerinize çok ihtiyacımız var
Bencil olan eşiniz bu sorun yeni değil o da biliyordu tedavi olması lazım kandırılmış siniz.

Şimdiye kadarki işten çıkarılma sebepleri ne? Bu olaylarda kendi hatalarını hic söyledi mi yoksa hep karşı tarafı mı suçladı?

Şimdiye kadarki işten çıkarılma sebepleri ne? Bu olaylarda kendi hatalarını hic söyledi mi yoksa hep karşı tarafı mı suçladı?
Çalıştığı yerler kurumsal olmadığı için maaş alma sigorta iş düzensizliği gibi sorunları vardı , kendisi de kendi için ben nerede hata yapıyorum der sürekli. Evlenmeden önce birikmiş biraz parası var onu harcıyor şuanda evin ihtiyaçlarını falan ordan alıyor dışarı çıktığımızda ordan ödeme yapıyor çoğunlukla ama ev kirası ve araba almıştık onun taksitini ben ödüyorum

Çalıştığı yerler kurumsal olmadığı için maaş alma sigorta iş düzensizliği gibi sorunları vardı , kendisi de kendi için ben nerede hata yapıyorum der sürekli. Evlenmeden önce birikmiş biraz parası var onu harcıyor şuanda evin ihtiyaçlarını falan ordan alıyor dışarı çıktığımızda ordan ödeme yapıyor çoğunlukla ama ev kirası ve araba almıştık onun taksitini ben ödüyorum
Telefon ihtiyacım vardı bayadır o paradan bana telefon almış geçen gün

Aslında bunu para mevzusu için sormadım. Böyle kendi hatasını hiç görmeyip suçu karşıya atan biri mi onu merak ettim. Mesela siz oturup bu cinselligi konuşmak isteseniz bir şekilde sorununu kabul edip doktora vs mi gidelim der yoksa suçu sana atıp inkara mi yeltenir.

Önceden yaşadığımız şehirde onun için güzel bi iş fırsatı vardı benim yanıma gelmek için o işten vazgeçti. O yüzden iş konusunda çok suçlamadım onu, hakkım yok gibi düşünüyorum benim peşimden gelen o diye

Son düzenleme:
Aslında bunu para mevzusu için sormadım. Böyle kendi hatasını hiç görmeyip suçu karşıya atan biri mi onu merak ettim. Mesela siz oturup bu cinselligi konuşmak isteseniz bir şekilde sorununu kabul edip doktora vs mi gidelim der yoksa suçu sana atıp inkara mi yeltenir.
Hemen kabullenmez gibi geliyor bana direkt suçu bana da atmaz ama kabullenmesi zor olabilir hatta görmezden gelme ihtimali de yüksek

Temel kocalık görevlerimi yapamıyorum ama telefon alıyorum bununla idare et. Bir müvekkilim vardı aynı sizin ki gibi bir kocası olan, yıllarca çekti o sümsüğü. Çıldırma noktası sevgilililer gününde alınan pahalı marka bir bileklik olmuştu, o bilekliği burkup ağzına sokasım gelmişti demişti. Sanki erkeklik yapabiliyor da bana sevgililer gününde bileklik almaya cesaret edebiliyor diye kavga çıkarıp boşanma sürecine girmişti.

3 aylık evlilikte erkeğin sizi kovalaması lazım her fırsatta yapmak için. İşsiz kalması kötü olmuş ama arayıp yeni bir iş bulur elbet. Bunun cinsellikle ne alakası var. Sevgililikten beri gelen bir isteksizlik durumu varmış. Belli ki cinsel anlamda bir sıkıntısı var beyefendinin. Size bu eziyeti çektirmeye hakkı yok, gidip tedavisi neyse olacak. Bu konuda net bir konuşma yapın. Gurur murur yapacak durumda değil, evliliğinizin bitip bitmemesi söz konusu. Siz bir kadın olarak görevlerinizi fazlasıyla yapıyorsunuz, o da yapacak kusura bakmasın.

3 aydır işsiz mi? En kötü kendi mesleğinde iş bulana kadar başka bir işte çalışsa belki kafayı da toparlar. Ama bana kalırsa cinsellik ile ilgili sorunlar işle alakalı değil. Tamam tabi işsizlik morali bozar ama eşine sırnaştığında hele ki yeni evliyken bir şeyler yaşanmıyorsa, sertleşme sorunu varsa ilişki esnasında adamın cinsel problemleri var demektir. Bana kalırsa bu konuda sakince konuşup doktora gitmesi için ikna etmeye bakın ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu, tatmin olmadığınızı söyleyin.
Ayrıca elle tatmin etmek nedir ya?! Bir erkek buna gereksinim duyuyorsa kadının söylemesine bile ihtiyaç duymadan doktora gider, utanır bi gururuna dokunur insanın. Nasil hiçbir sorun yokmuş gibi yapabiliyorlar anlamıyorum. Bencillik sadece..

Sertleşme oluyor ancak çok çabuk iniyor veya bazen fark ediyorum sert olduğu zamanı ancak yine de çoğu zaman yanaşmıyor sadece sırnaşıyor iş cinsellik raddesine gelmiyor veya geliyorsa da çok nadir. Hiç sırnaşmasa daha önceden aksiyon alacaktım ancak sırnaşır öper sarılır… böyle olunca suçlamaya üzülüyorum da:KK43:
belki çabuk ineceğini bildiğinden aksiyona geçmiyordur yetersizlik duygusu ile.
anladığım kadarı ile bu konu hiç konuşulmadı aranzıda

belki çabuk ineceğini bildiğinden aksiyona geçmiyordur yetersizlik duygusu ile.
anladığım kadarı ile bu konu hiç konuşulmadı aranzıda
Bu ereksiyon problemi yokmuş gibi davranıyoruz evet ama ben ilişkinin sıklığından ve benim başlatmamdan memnun olmadığımı söylemiştim defalarca

3 aydır işsiz mi? En kötü kendi mesleğinde iş bulana kadar başka bir işte çalışsa belki kafayı da toparlar. Ama bana kalırsa cinsellik ile ilgili sorunlar işle alakalı değil. Tamam tabi işsizlik morali bozar ama eşine sırnaştığında hele ki yeni evliyken bir şeyler yaşanmıyorsa, sertleşme sorunu varsa ilişki esnasında adamın cinsel problemleri var demektir. Bana kalırsa bu konuda sakince konuşup doktora gitmesi için ikna etmeye bakın ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu, tatmin olmadığınızı söyleyin.
Ayrıca elle tatmin etmek nedir ya?! Bir erkek buna gereksinim duyuyorsa kadının söylemesine bile ihtiyaç duymadan doktora gider, utanır bi gururuna dokunur insanın. Nasil hiçbir sorun yokmuş gibi yapabiliyorlar anlamıyorum. Bencillik sadece..
Evet artık zevk de almıyorum zaten aşağılayıcı geliyor sadece

3 aylık evlilikte erkeğin sizi kovalaması lazım her fırsatta yapmak için. İşsiz kalması kötü olmuş ama arayıp yeni bir iş bulur elbet. Bunun cinsellikle ne alakası var. Sevgililikten beri gelen bir isteksizlik durumu varmış. Belli ki cinsel anlamda bir sıkıntısı var beyefendinin. Size bu eziyeti çektirmeye hakkı yok, gidip tedavisi neyse olacak. Bu konuda net bir konuşma yapın. Gurur murur yapacak durumda değil, evliliğinizin bitip bitmemesi söz konusu. Siz bir kadın olarak görevlerinizi fazlasıyla yapıyorsunuz, o da yapacak kusura bakmasın.
özenle seçtiğim geceliklerimi çekmeceye bile yerleştirmedim kanepenin altında duruyor öyle giymek içimden gelmiyor hiç

X