Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:
60 günlük evlilik,ilgisiz koca,ağzını açıp sıkıntısını konuşarak değil,henüz daha evliliğin oturmadığı bi dönemde çocuk yaparak düzeleceğini sanan bilinçsiz yeni gelin.

bence bebek olursa ilgisi hiç kalmaz az da olan igisi bebeğe kayar gibime geliyo bencede bebek düşüncesini aklından çıkar....bunu 2. kez oldu bu gün forumda yazıyorum ama şair ne demiş sevişmek için işsiz olmak lazım .....adam belki yoruluyodur bilemeyiz ama biraz da uzak durmayı dene sessiz moduna al kendini bak bakalım ne olacak

İlk 2 haftamız cok güzeldi ama şimdi en ufak seyden bana kızıp ayrı odada gıdıp yatıyor

İlk bir sene her hafta bavul hazırlayıp yollara düşmeye niyetleniyordum
İlk bir sene su şişesi neden orada diye bile kavga ettik.
İlk bir seneyi hatırlamak dahi istemiyorum :KK70::KK70:
Ama çocuk yapma hemen çünkü hamilelikte, çocuk doğduktan 1 yıl sonra (2 yıl toplam) eşinle eskisi gibi güzel vakit geçiremiyorsun, hatta çocuk doğunca güzel vakti bırak normal bi vakit geçiremiyormuşsun
Yeni evlisin önce cinselliği yaşayın biraz, biraz bağınız kuvvetlensin biraz karı koca olmayı idrak edin
Şu an zaten ilgisiz diyorsun bunun üstüne hamilelik vs tuz biber olur,
Önce evlilik otursun, sonra çocuk yapın.

işte bu fikre sahip kadınlar yüzünden mutsuz evliliklerde çocuk yapılıyor sonra da kocam düzelmedi, çok ilgisiz, hakaret etti, evi terk etti, beni kovdu, çocuğumuzu istemiyor, kavgalarımız arttı, çocuğum eşimden korkuyor, çocuğum saldırgan, çocuğum içine kapanık vs vs vs.... yani sorun varken çocuk sahibi olmak daha çok sorunu hayatınıza getirecektir ve bu sefer sadece siz değil hiç bir suçu olmayan çocuğunuz arada kalacaktır.
acele karar vermeyin evliliğinizi düzene sokun eşinizle konuşun ama çocuk için eğer menapoz durumunuz yok ise en az 1 yıl bekleyin.

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:

çok çok yanlış dusunuyorsun...adamın sımdıden sana ılgısı yoksa ılgılanmıyorsa bebek olduktan sonra yuzune bakmaz.cunku çok degıseceksın fızıksel açıdan kılo alacaksın almasan bıle vucudun eskısı gbı olmayacak.çatlaklar,sarkmalar,kılolar vs vs.....
bu fızıksel yonden ya ruhanı yonden.....uykusuzluk yuzunden sınırlerın harap olacak ılk bırkaç ay zombı gbı dolaşacaksın...hormonların sebebıyle duyguların karısık olacak...ve çok daha fazla ılgı beledıgın bır doneme gıreceksın ama senın adam sence sana bunu gösterecek mı??? hıç sanmam
bebek oyle kolay bırsey degıl....çok pişman olursun sonra...2 aylık evlısın henuz....bırbırınızı tanıma aşamasındasınız ev ıcınde..dur bakalım en az 1-2 sene gecsın....

görücü usulü mü evlendiniz?

Saçmalama allahını seversen canım arkadaşım yani şimdi ne desem fikrin değişmeyecek o zaman yaşa ve gör diyelim
Allah yardımcın olsun

sakın evlilik kurtarmak için bebek yapmayın.

Çocuk yaptım ohh kocam çok ilgili oldu beni el üstünde tutmaya başladı diyeni görmedim henüz. Ha evlilik zaten evlilik gibidir karı koca bir birine bağlı saygılı ilgilidir çocuk bunu kuvvetlendirir. Ama senin durumunda çocuk arada ki uçurumu açar. Hele de benim gibi ikizlerin olursa kocamı kendime çekicem derken kalırsın 2 çocukla baş başa. (Benim evliliğimin 3.yılında oturmuş bir evliliğe geldi çocuklarım çok şükür tökezledik ama kopmadık)

ben en karşı olduğum şey,ama neden hala devam ediyor tatlım,halen çok geçerlide ondan,nıkah yapmayan ünlü zengın takımı bıle hamıle olunca sevgilisi hemen nıkah yapıyor,boşanacak çifler bır tana daha yapınca hoppp boşanılmıyor,ha ne kadra mutlular sen ben tartışırız lakın,onlar öle mutlu öle tercıh edıyor,ve istedıklerıde adam yanımda olsun,ne olursa olsun,bir arkdaşım sevgilisndne hamile kaldı,ama bunu terk edildiğinde öğrendı,ne oldu bıl,o terkeden adam geri geldi,öldü bitti,bı mutlu,sonra evlenme hazırlığı hemen 45 günlükken bebek düştü,aynı adam aynı hızla gitti :)
Of çok acayip ya..Son anlattığın konuya hangi tarafından baksam aklım almadı..Allah akıl fikir versin ne diyeyim..
Ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum hep geleceği düşünüyorum, sadece bi an için değil..
Biçok hataya düşen insan gördüm, böyle çocuk olunca düzelir deyip çocuk yaptıktan sonra pişman olan..
Bilmiyorum annem falan anlatırdı eskiden evlenip eviyle ilgilenmeyen eşlere çocuk yapıp eve bağlarmış kadınlar..Belki ozmanlar gerçekten böyleydi işe yarıyordu ama artık bu düşünceyi kenara bırakalım.Bu tür şeyler çok eskilerde kaldı..
.Yazık değilmi o masumlara..

Çocukla evlilik düzelmez aksine iliskiler bir süre daha kötüye bile gidebilir diye düşünüyorum. Kendinize zaman kalmayacak,uykularınız azalacak,duş almaya bile vakit bulamayacaksınız bazen hatta tuvalete gitmeye bile,abartmıyorum ilk 6 ay bu böyle, siz logusa halinizle daha çok ilgi bekleyeceksiniz,2 aylık evlilikte sizinle ilgilenmeyen adam loğusa halinize katlanırmı sanıyorsunuz.
Lütfen ama lütfen eşiniz değişir diye,sizinle ekstra ilgilenir diye çocuk yapmayın. Şu an önceliğiniz evliliğinizi rayına oturtmak olmalı. Eşinizle vakit geçirin, 2 aylık evlisiniz,gezin,tozun,spor yapın ama çocuk yapmayın sırf bu sebepten.

Bu düsünce cok yanlıs canım.İlk once evliliginizi düzeltmeniz gerekiyor.Cocuk olunca bir seyin düzeldigi yok.Boyle ilgisiz bir adam (bahsettiginiz üzere) cocuguyla nasıl ilgilenir tartısılır ?

X