Herkese merhaba eskiden beridir kk takipçisiyim ancak konu açmıyordum eski hesabımın şifresinin unuttuğum için yeniden hesap açıp sizlere danışmak istediğim bir konu var.26 yaşındayım eşim 27 yaşında evleneli 3 ay oldu. Ben istanbulda çalışıyorum, yaklaşık 1 sene önce iş için taşındım eşim de yaklaşık bir sene önce,evlilik de planımız olduğu için İstanbul’a taşındı.ikimizde de çalışıyorduk benim nispeten eşime göre maaşımı yüksekti iyi sayılabilecek bir maaşım var.ikimiz de farklı alanlarda beyaz yakayız.
Düğünümüzün ertesi günü eşim iştem çıkarıldı,bunu atlatamadı.daha önceden çalıştığı işlerde de bir sürü sorunlar yaşamıştı ve çok iş değiştirmişti ancak bu işten çıkarılma plansız oldu.bizim avantajımız evlendiğinizde benimle bekar evimde kalmaya karar vermiştik o yüzden eşya masrafına girmedik, şuanda bir borcumuz yok kira vs ödemelerini ben yapmaya devam ediyorum.
asıl sorunum ise şu aslında ufak tefek başka sorunlar var ama eşim şuanda çalışmadığı için stresli diye göz artı etmeye çalışıyorum. Eşim evlendiğinizden beri cinsellik konusundan soğuk, sevgiliyken ara ara yakınlaşmalarımız olurdu ancak o zaman da hep temkinli davranırdı aile yapısı olarak evlilik öncesi cinsellik bizim aile yapısına uygun değildi, sevgiliyken de ben daha istekli olduğumu hissederdim ancak hep bu hissi, onun evlilik sonrası açılacağını düşünerek bastırdım içten içe ancak üzülüyordum da:’) bana bir keresinde, sen bütün yakınlaşmalar cinsellikle bitsin istiyorsun böyle olmaz ! Gibi bir tepki vermişti,halbuki öyle bir amacım yok sadece artık benim daha istekli olmamı takıntı haline getirmiştim resmen ama dediğimi gibi bastırıyordum içimde evlilikten sonraya bırakıyordum.
Evlendikten sonra bu isten çıkarılma mevzusu yüzünden iyice içine kapandı, normalde ilk birkaç hafta 3 günden bir falan ilişki yaşardık ancak çoğu benim başlatmamla. Onun haricinde yan yanayken güzel şeyler söyler öper sarılır ama işi cinselliğe çoğunlukla getirmez. Ona cinselliği artık onun başlatmasını istediğimi artık bu şekilde kendimi bir kadın olarak kötü hissetiğimi söyledim,bir şey demedi sonraki birkaç gün biraz çabaladı ancak bana isteksiz gibi geliyordu belkide artık bu konuda fazla ajite oldum bilmiyorum ama kendimi bir kadın olarak kötü hissediyorum. Ayrıca bunun haricinde sertleşme sorunu da var böyle oldukça daha çok uzaklaşıyor cinsellikten gibi hissediyorum,afedersiniz burayı açık yazacağına biraz ama oral ilişki de yapmıyor iğreniyor, eliyle tatmin etmeye çalışılıyor çoğunlukla, muhtemelen sertleşmeye sorununun farkında,ertesi gün erken kalmam gerektiği günler akşam biraz yanaşıyor gibi yapıyor ancak ilişki olmayacağını biliyor çünkü yatıp dinlenmem lazım,daha doğrusunu bana kalsa sorun yok arada geç uyumanın ancak o “beni düşünüp”dinlenmem gerektiğini yarın işim olduğunu söylüyor yine dönüp uyuyoruz. En son bir hafta önce denedik onda da hiç sertleşme olmadı sayılır ilişkiye giremedik zaten beni elle tatmin etti yine. Tatmin etti diyorum ancak ben de artık zevk alamıyorum çünkü görev gibi yaptığını hissediyorum yanlış da olabilir bilmiyorum artık o kadar hassaslaştım ki bu konuda, biraz soğumağa başladım sanki, bunu anlatabileceğim kimse yok kendimi bencil hissediyorum ve bu durumun objektif değerlendiremiyorum , işten ayrıldı bunlar normal stresli olması diyorum ancak yeni evliyiz benimle de canım bir şeyler istiyordu ancak sabretmeye çalışıyordum şu sürecin bitmesini ve yeni bi işe başlamasını, düzeleceği umudum vardı ancak yavaş yavaş tükeniyor gibi hissediyorum
sizce bencillik mi yapıyorum bu durumun üstüne gitmezsem düzelir mi daha kötü mü bi hal alır bilmiyorum fikirlerinize çok ihtiyacımız var