- Konu Sahibi Cancancan333
Eşim merkezde büyümüş ama daha önce mandaları falan varmış köyde. Çocukluğunda kaçıp kaçıp köye gidiyomuş. Bana emekli olunca yapsak sütte falan baya para var işte yaparız diye bişey söyledi bende bak ben İstanbul'da doğmuş büyümüş bi insanım anlamam öyle yok mandaymış ahırmış yapamam zaten daha 20li yaşlarımda fıtık gibi bazı sorunlarım var benden hiçbişey bekleyemezsin ben gidip köyde yaşamam dedim. Daha lafını bile açmadı. Ben tamam desem belki şimdi dükkanını bırakıp yapacak ama yok arkadaş benden olmaz yani. Böyle saçma sapan şeyler nerden geliyo akıllarına hayret ediyorum ya.
Sende net olmalısın gerekirse lafı ağzına tık verdiğiniz sözü hatırlat, ailesiyle aranda geçenleri hatırlat ben böyle bi ortamı kabul etmem de. Seviyorsun anlıyorum ama duygu düşüncelerine saygı duyulan bi evliliği hakediyorsun sonuçta. Böyle bi karar iki kişiliktir bi kişiyle olmaz. Bu fikirden vazgeçmezse evliliğinizin bitebileceğini hissettir. Vazgeçilmez olduğunu, eninde sonunda dediklerine uyum sağlayacağını düşünmesin.
Sende net olmalısın gerekirse lafı ağzına tık verdiğiniz sözü hatırlat, ailesiyle aranda geçenleri hatırlat ben böyle bi ortamı kabul etmem de. Seviyorsun anlıyorum ama duygu düşüncelerine saygı duyulan bi evliliği hakediyorsun sonuçta. Böyle bi karar iki kişiliktir bi kişiyle olmaz. Bu fikirden vazgeçmezse evliliğinizin bitebileceğini hissettir. Vazgeçilmez olduğunu, eninde sonunda dediklerine uyum sağlayacağını düşünmesin.