Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Yemeklerim,masam hazır,bir tek eşimin işten eve gelmesi kaldı.onu en güzel sekilde karşılayacağım,belki yine bana karşı soguk davranacak ama yapacak bırseyım kalmıyor bu gece yıne o mutlu olsun dıye calışıcam bakalım ne olacak

bu arada yanlış anlamayın ama profilinize yazdığınız şeyi hiç anlamadım
erkek bebek isteyenler okusun ???

Evliliğin mükemmel dahi olsa 2 ayda çocuk yapma kararı alma derdim. Ayrıca azıcık bdv konularına bakarsan hamilelikten ve doğumdan sonra bir çok erkeğin daha da uzaklaşmaya başladığını okursun. Bence aranızdaki sorun bebekle çözülebilecek bir şey değil. Eşini karşına alıp ciddi bir şekilde konuşman lazım belki aile terapistine falan bile gidebilirsiniz. Ama lütfen bebeği bir çözüm aracı olarak görme. Aynı sorunlar devam eder ve ayrılma kararı alırsan arada olan o yavruya olacak sadece.

Bu aksam konusmayı deneyeceğim bakalım dinleyecek mi beni

dogru

ama bebeğin erkeğini yada kızını istemek doğru mudur sizce?
yada şöyle sorayım sağlıklısını istemek varken ne cinsiyet belirtelim?
Benım burda bı kac ark.var bn onlar için paylaştım yoksa benım içinde öyle saglıklı olması önemli

öyle bi şey olduğu hiç görülmemiş yanlış mantık bu..

bence sen çocugu falan bosver yol yakinken kaç kurtar kendini
kendi basina diari adim atamiyorsun,adam çocuk isteiyor diye çocuk olucak senin fikrin umrunda bile deil onun
çok aradinmi arkadasim sen bu adami
Ya adam ilgisiz diye iki aylikken ayrilacak degil siz nasıl akil veriyorsunuz burda esle alakali ne yazilirsa hemen bi bosa kelimesi geciyor

Ya adam ilgisiz diye iki aylikken ayrilacak degil siz nasıl akil veriyorsunuz burda esle alakali ne yazilirsa hemen bi bosa kelimesi geciyor
Evliliğe kendi karar verdiği gibi boşanmayada kendi karar verebilir zaten ama arkadaşın bahsettiği ilgi alaka değil,konu sahibinin eşi olmadan evden dışarıya çıkamaması.Siz ya çok yanlış anladınız yada kader birliği yapıyosunuz.

Bebek doğduktan sonra eşinize vakit ayıramayacaksınız. O da size ayıramayacak bir süre. Bu temeli oturmamış ilişkilerde tehlike çanı demek.. Bu yüzden evlilikler oturana kadar, daha doğrusu evlenmeden önce birlikte yaşamıyorsanız eğer evlilikten sonra ki tahmini üç sene çocuk yapmak sakıncalı.
Önce temeli oturtun. Çocuğunuzu da sağlıklı bir ortamda doğurun.

bence sen çocugu falan bosver yol yakinken kaç kurtar kendini
kendi basina diari adim atamiyorsun,adam çocuk isteiyor diye çocuk olucak senin fikrin umrunda bile deil onun
çok aradinmi arkadasim sen bu adami
Olmaması en iyiysi şimdilik

Kader b
kader birligi olabilir orasi benim ilgi alakam siz alkol alan esini doven gecelere kadar eve gelmeyen es gormediniz galiba

Bizim ilşkimiz 2 yıl surdu hersey cok guzeldi ve severek evlendik ilk 2 hafta güzeldi ama sonrası kötü

O 2 yilda seni hiç mi kisitlamadi? Yani 2 yil hiçbirsey olmadi, evlendikten sonra seni doktora bile yollamiyor öyle mi? Bana pek gerçekçi gelmedi. Ne olursa olsun, seni ise yollamayan adam ile evlenmek bile yalnis, yani birak bebegi yapmayi! Derhal dogum kontrol hapi al, ve alincaya kadar sakin iliskiye girme. Burda oku bakalim kaç kadin hamile hamile bosanip, baba evine geri döndügünü.

Bebek sihirli degek degildir. Karsindakini degistirmiyor. Simdi umursamaz ise, bebekten sonrada umursamaz olur. Hatta tartismalar daha kötü olur, zira bebek iyi bir evlilige stres kaynagi iken, kötü bir evlilikte o bebek neler getiriyor bir düsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…