Erkek bebek olmasını istiyorsan okunacak bir duadır obu arada yanlış anlamayın ama profilinize yazdığınız şeyi hiç anlamadım
erkek bebek isteyenler okusun ???
Bu aksam konusmayı deneyeceğim bakalım dinleyecek mi beniEvliliğin mükemmel dahi olsa 2 ayda çocuk yapma kararı alma derdim. Ayrıca azıcık bdv konularına bakarsan hamilelikten ve doğumdan sonra bir çok erkeğin daha da uzaklaşmaya başladığını okursun. Bence aranızdaki sorun bebekle çözülebilecek bir şey değil. Eşini karşına alıp ciddi bir şekilde konuşman lazım belki aile terapistine falan bile gidebilirsiniz. Ama lütfen bebeği bir çözüm aracı olarak görme. Aynı sorunlar devam eder ve ayrılma kararı alırsan arada olan o yavruya olacak sadece.
dogruAy Allah askına bunun adı evlilik değil,bunun adı müslümana gavur eziyeti! İlgi alaka şöyle bir kenara dursun,sen evden eczaneye gidemiyosun bide çocuk istiyosun.Çocuk iyi giden evliliğe iyi gelir,evlilik kötüyse aldığın kilolar bonus olarak yanına kalır.
ama bebeğin erkeğini yada kızını istemek doğru mudur sizce?Erkek bebek olmasını istiyorsan okunacak bir duadır o
Benım burda bı kac ark.var bn onlar için paylaştım yoksa benım içinde öyle saglıklı olması önemliama bebeğin erkeğini yada kızını istemek doğru mudur sizce?
yada şöyle sorayım sağlıklısını istemek varken ne cinsiyet belirtelim?
peki anladım ama bence onlara da anlatın bunun yanlış olduğunu.Benım burda bı kac ark.var bn onlar için paylaştım yoksa benım içinde öyle saglıklı olması önemli
öyle bi şey olduğu hiç görülmemiş yanlış mantık bu..Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
Ya adam ilgisiz diye iki aylikken ayrilacak degil siz nasıl akil veriyorsunuz burda esle alakali ne yazilirsa hemen bi bosa kelimesi geciyorbence sen çocugu falan bosver yol yakinken kaç kurtar kendini
kendi basina diari adim atamiyorsun,adam çocuk isteiyor diye çocuk olucak senin fikrin umrunda bile deil onun
çok aradinmi arkadasim sen bu adami
Evliliğe kendi karar verdiği gibi boşanmayada kendi karar verebilir zaten ama arkadaşın bahsettiği ilgi alaka değil,konu sahibinin eşi olmadan evden dışarıya çıkamaması.Siz ya çok yanlış anladınız yada kader birliği yapıyosunuz.Ya adam ilgisiz diye iki aylikken ayrilacak degil siz nasıl akil veriyorsunuz burda esle alakali ne yazilirsa hemen bi bosa kelimesi geciyor
Ya adam ilgisiz diye iki aylikken ayrilacak degil siz nasıl akil veriyorsunuz burda esle alakali ne yazilirsa hemen bi bosa kelimesi geciyorbence sen çocugu falan bosver yol yakinken kaç kurtar kendini
kendi basina diari adim atamiyorsun,adam çocuk isteiyor diye çocuk olucak senin fikrin umrunda bile deil onun
çok aradinmi arkadasim sen bu adami
Olmaması en iyiysi şimdilik
kader birligi olabilir orasi benim ilgi alakam siz alkol alan esini doven gecelere kadar eve gelmeyen es gormediniz galibaEvliliğe kendi karar verdiği gibi boşanmayada kendi karar verebilir zaten ama arkadaşın bahsettiği ilgi alaka değil,konu sahibinin eşi olmadan evden dışarıya çıkamaması.Siz ya çok yanlış anladınız yada kader birliği yapıyosunuz.
Bizim ilşkimiz 2 yıl surdu hersey cok guzeldi ve severek evlendik ilk 2 hafta güzeldi ama sonrası kötü