Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Canim esin sana sadece cinsellik icin yaklasiyorsa cocuk yapmk hic iyi bir fikir degil ... düşünsene hamile kaldin riskli gebelik olmasi durumunda iliski yasak oluyor o zamnda adam senden hepten sogur... hem hamilelik cok hassas bi donem daha cok kirilirsin bebegede yazik olur..hem daha cokk cok erken

bu fikir kendi yaşadığın sıkıntıları bebeğine de yaşatmaktan ileriye götürmez seni....lütfen yapma....

Sizin profil mesajlarını okuyunca yılların evliliği herşey denenmiş fakat sonuç alınamamış diye düşünmüştüm. İki ay çok erken ne yaptınız siz. Hele biraz sabıR. EŞinizi tanıyın önce sonra bebeğe karar verin böyle bilinçsiz olmayın lütfen yazık bebeğe.

Daha yeni evlisiniz ve eşinizle ilgili sorununuz var çocuk düşünmek yanlış hamilelik süresinde eşiniz sizden cinsel anlamda iyice uzaklaşıcak ben çocuk var diye size ilgi göstericeğini sanmıyorum. Severek mi evlendiniz eğer öyleyse evlendikten sonra değişmesi çok ilginç. Sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışın eşinize bu durumu söyleyin

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:
Çok üzülürsunuz cook.uzun uzun anlatamam şimdi ama.isler daha kötü olur.arkadaslar biriniz nolucani anlatıverin çocuk olunca bi zahmet.bunu biri 8 yaşında biri 4 aylık 2 çocuk annesi olarak yorgunluktan ölmuş durumda yazıyorum. Şu saatte daha yeni oturabildim popomun üstüne. Eşim tatlı sözler söyleyen ilgili ve romantik bir adamken ben bu yorgunluk ve çocuklar yuzunden odun oldum valla. Ben kaçıyorum ondan.hesap et yanı. Aynı evde özlüyorum kocami ama yorgunluktan cocuklardan canım yanasmak istemiyor vallahi.esin değişirse e bide sen böyle olursan yandınız. 2 ayda 2 yabancı olursunuz. Cinsellik acisindan zaten hamilelik lohusalik emzirme derken bu es size hiç yaklaşmazsa ne yapicaksiniz?

evlilik sorumluluk ister.
bebek ise + sorumluluk demek.cicim aylarında olmalısınız.eğerki muhabbet yoksa,sizin için birşeyler programlamıyorsa,sizi neşelendirmiyorsa.evlilikten tam beklentinizi bulamadınız demektir.çocuk işlerinizi zorlaştırır.evliliğin ilk zamanları bu,zamanla oturur.bende 1.5 senelik evliydim.başında aynı sizin anlattığınız gibi durumlar vardı.sonra kayınvalidemin herşeye karışması.aynı bina gibi zorluklarla.biz bu evliliği sürdüremedik.severek evleniliyor.insan kavuşunca daha bir mutlu mesut zaman geçirmek istiyor.ama ruhsuz bir eş,en büyük imtihan.

Bebek olunca daha kötü olur canım,sende bebekle ilgilenirsin ikinizinde birbiriyle alakası kalmaz:KK43: en azından şimdi sen ilgileniyorsun belki sonuç verir biraz daha zaman verin evliliğinize :KK51:

Bence de cocuk yapin. Adamin sevisesi yok zaten, hamilelikti lohusalikti emzirmeydi bebeklikti aman cocugumuz bizimle uyusundu falan bi 5 sene kafasi rahat.

Gercekten de mantikli bir cozum bu...

Boşanan kadınların yarısı, sizin bu düşüncenizle biran önce çocuk yapıyor ama sonuç nafile...
Daha evliliğinizin ilk aylarında böyle davranan bir adamı 'bebek' nasıl değiştirebilir ki?
Aksine, ilişkiniz rayına oturana kadar hiçbir şekilde çocuk düşünmeyin.

O değil de çocuk yapmaktaki amaç sadece kocayı eve bağlamak mı? :KK20::KK20::KK20::KK20:
yazık değil mi cocuğa böyle bir amaç için gelecek dünyaya,onun geleceği ne olacak,su an bile bir arada olup olmayacağı belli olmayan anne babaya sahip olacak,kim ister öyle anne babayı,ne kadar bencilsiniz,sadece kocanızı kazanmak için bebek istiyorsunuz :KK62:

Günahsız meleği emellerinize alet etmeyin,zira anlattıklarınıza bakılırsa mantıklı düşünen biri bu durumda çocuk sahibi olmayı düşünmez,önce evliliğinizi kurtarın,doğmamış bebekten yardım beklemeyin !

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:
Genelde ta tersi olur. Yani bebek olduktan sonra ya erkek cinselliğe daha uzak olur yada stabil kalır. Ben hiç artanı görmedim duymadım

arkadaşım
kendini mi kekliyorsun bizi mi anlamadım
tüm mesaj geçmişin "bebek isteği" ile dolu
şimdi diyorsun ki kararsızım

eczaneye gidip fitil alamam, doğum kontrol hapı alamam doktordan diyorsun
daha önce gayet güzel doktora gidip iltihaplanma için olan ilaçları almışsın
fitil kullanıyorsun

2 sene doğru dürüst görüşmeden çıkacaksın
2 aylık evlilikte sıfır ilgi ile yaşayacaksın
eşin olmadan dışarı bile adım atamayacaksın (burası bahane mi gerçek mi anlayamadım)
maddi gücün yok
arkadaş yok
neymiş, eşim ilgisiz bebek yapayım değişir
daha neler!
bu ne bencillik!

şurada açılan yüzlerce konu var, inanmıyorsun
burada insanlar sana "sakın" yazıyor, geçiştiriyorsun
ne demeye konu açtın?
sinir bozmak için mi?

eğer konu gerçekse, şu anda, bu konuyu okuyan kaç kişi daha doğmamış o bebek için senden daha çok endişeli farkında mısın?

aklını başına al diyeceğim ama almazsın bence
pes!

Bugün profil mesajlarınız gözüme çarpmıştı, gelip profilinize yazmak uygun düşmez diye söyleyememiştim. Daha 2 aylık evlisiniz, 21 yaşındasınız bu kadar delicesine bebek istemek, tek mutluluk kaynağınız olacakmış gibi yapmanız normal değil. Dahası bence çocuk yetiştirme sorumluluğunu üstlenecek olgunlukta da değilsiniz, doğurmakla ilgili beklentileriniz besleyecek, uyutacak Evcilik oynayacak bir bebek edinmek üzerine kurulu.

arkadaşım
kendini mi kekliyorsun bizi mi anlamadım
tüm mesaj geçmişin "bebek isteği" ile dolu
şimdi diyorsun ki kararsızım

eczaneye gidip fitil alamam, doğum kontrol hapı alamam doktordan diyorsun
daha önce gayet güzel doktora gidip iltihaplanma için olan ilaçları almışsın
fitil kullanıyorsun

2 sene doğru dürüst görüşmeden çıkacaksın
2 aylık evlilikte sıfır ilgi ile yaşayacaksın
eşin olmadan dışarı bile adım atamayacaksın (burası bahane mi gerçek mi anlayamadım)
maddi gücün yok
arkadaş yok
neymiş, eşim ilgisiz bebek yapayım değişir
daha neler!
bu ne bencillik!

şurada açılan yüzlerce konu var, inanmıyorsun
burada insanlar sana "sakın" yazıyor, geçiştiriyorsun
ne demeye konu açtın?
sinir bozmak için mi?

eğer konu gerçekse, şu anda, bu konuyu okuyan kaç kişi daha doğmamış o bebek için senden daha çok endişeli farkında mısın?

aklını başına al diyeceğim ama almazsın bence
pes!

Bugün profil mesajlarınız gözüme çarpmıştı, gelip profilinize yazmak uygun düşmez diye söyleyememiştim. Daha 2 aylık evlisiniz, 21 yaşındasınız bu kadar delicesine bebek istemek, tek mutluluk kaynağınız olacakmış gibi yapmanız normal değil. Dahası bence çocuk yetiştirme sorumluluğunu üstlenecek olgunlukta da değilsiniz, doğurmakla ilgili beklentileriniz besleyecek, uyutacak Evcilik oynayacak bir bebek edinmek üzerine kurulu.

evet, ben de yazacaktım, unutmuşum
bence de kesinlikle çocuk yetiştirme sorumluluğunu üstlenebilecek olgunlukta değil!

Bende bazı şeyler yaşamış biri olarak,size tavsıyem,FEVRİ Kararlar vermeyın asla. Gerı dönüşü olmaz . Tamam bebek güzel bir şey.. Fakat önce SABREDİN,birbirinize UYUM Sağlayın.. Sonrası gelecektir ALLAHın izniyle..Ve bıraz rhaat olun,,eşinizin üstüne ne kadar giderseniz,ne kadar onu eleştirirseniz o kadar gerı adım atacaktır. !

Bebek yapmayı evliliği kurtarma yolu olarak görmeyin.

Eğer iki aylık evlilikte ilgisiz bir eş sözkonusu ise anlayın ki bu kişi sizinle severerek evlenmemiş, sizi sevmeyen insan sizinle yaptığı bebeğe ne kadar ilgi gösterir eve ne kadar bağlanır?

Cevap bağlanmaz.

Yaşınız henüz çok genç ve maalesef toysunuz, forumdaki bir kaç konuya baksanız zaten çocuk mevzusunun hata olduğunu anlarsınız.

Henüz yolun çok başındasınız.İlk yıllarda böyle şeyler oluyor..Bayanların evlilikten beklentileri ve gerçek hayatta karşılaştıkları şeyler hayal kırıklığı olabiliyor..Evlilik için borçlandıysanız onun stresi içine girmiş olabilir.Bebeği kurtuluş olarak görüyorsunuz ama o zaman da bebeğe zarar gelecek diye sizinle birlikte bile olmayacak sadece anne olarak görecek bu tarafını da düşünün...Bebek ters de tepebilir.Bence kendisiyle konuşun,seviyorsa bir şeyler yapmaya düzelmeye çalışır..

Çocuktan sonra evlilik duzelmez,olsa olsa kucağında çocukla boşanmaya gidersiniz. Caresizlikten böyle şeylere umut bağlanıyor anlıyorum ama böyle bi gerçek yok artık anlayın lütfen ve çocukları böyle adamlara doğuracak helak etmeyin. Çok rica ediyorum.

X