Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
Aq bulantı oldu
benimde bat 21 ekim ben yine burdayım aylar sonra
Allah büyük allahumme ya evvel çek sürekli cnm ben çok umutsuzdum resmen dua ile hamile kaldim

Tekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
canım beni jhatrladın mı senle aynı zamanlrda hamile kalmıstık ama ne yazkki ben düşük yaptım 9.haftamda

Ne umutlarla yazıyordum buraya kızlar çok duygulandım bayadir bakamıyorum buraya hala bı gebelik yok sıkıntı esimdeymis maalesef

Ne umutlarla yazıyordum buraya kızlar çok duygulandım bayadir bakamıyorum buraya hala bı gebelik yok sıkıntı esimdeymis maalesef
Olsun sebebini ogrenmissiniz. Tedavisi olur bir seyler olur. O bebe yine olur.

canım beni jhatrladın mı senle aynı zamanlrda hamile kalmıstık ama ne yazkki ben düşük yaptım 9.haftamda
Aa çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah haber ver.

Olsun sebebini ogrenmissiniz. Tedavisi olur bir seyler olur. O bebe yine olur.
Canım oğluşun sağ salim gelsin inşallah. Bişi sorucaktım neler hissettin belirti olarak birde sağdan mı yumurtladın soldan mı yada kese hangi taragtaydı merakımdan soruyorum

Canım oğluşun sağ salim gelsin inşallah. Bişi sorucaktım neler hissettin belirti olarak birde sağdan mı yumurtladın soldan mı yada kese hangi taragtaydı merakımdan soruyorum
Benim hic belirtim olmadı. Okuduklarimin duyduklarimin hepsini aradim kendimde. Hic biri yoktu. Zaten adetime 3 gun kala kıytırık bir testi öylesine yapip ogrenmistim. Mide bulantilari filan da zaten hamileligi ogrendikten 2-3 hafta sonra basladi. Kese hangi taraftaydi onu da bilmiyorum vallahi. Hamilelikte de suran agricak buran zonklucak. Aşerceksin. Ne okuduysam hic biri olmadi. Yariyi gectik bende hala gebelik belirtisi yok anlayacagin.

Maşallah canımm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kürtaj oldun mu canım? Ne kadar korun dedi doktor sana, tekrar hamile kalmak için?

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Fakat uzun süredir forumu takipteyim. Üçüncü bebeği düşünmeye başladık. İlk ay olmadı. Bugün adetimin 2.günü. Önümüzdeki ay kısmet olursa mayıs sonu - haziran başı hamile olduğumu öğrenirim inşallah :)

gecen ay 17.gun adet oldum adetimin 5.gunu rahim filmi cektirdim11.gunde bir gun arayala 3 3 kere iliskiye girdim iliskiden beri hep kasik agrim igne batmasi olustu gecen pazar 21.gunu adet agrisiyla beraber sari beyaz akintim oldu yogun adet agrisi oldum ama hala adet olmadim kasiklarimda igne gibi batma ve rahimde yani gobek altinda igne gjbi batma var bugun 23.gunum yarin sabah saglik ocagina gidecegim insallah hamileyimdir rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

Amîn inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz cnm
canimya saglik ocagina gidecegim bugun dedim ama esim kizdi izin vermedi 3 4 gun daha bekle dedi cok takinti yapiyorsun diyor bana yerimseniben

Kasık ağrısı bel ağrısı var, olacak gibiyim önceki hamileliğimde de olacak gibi olmuşrum olmamıştım ama bu sefer umutlu değilim
insallah canim gizel haberi birbirimize veririz en gec adetime 3 gun kaldi test yapmayi dusunuyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…