Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)
- Konu Sahibi ezgish
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kapanmayan grup kurduk gelin!
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 37
Aq bulantı olduTekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
Allah büyük allahumme ya evvel çek sürekli cnm ben çok umutsuzdum resmen dua ile hamile kaldimbenimde bat 21 ekim ben yine burdayım aylar sonra
- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
canım beni jhatrladın mı senle aynı zamanlrda hamile kalmıstık ama ne yazkki ben düşük yaptım 9.haftamdaTekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
Aq bulantı oldu
Allah büyük allahumme ya evvel çek sürekli cnm ben çok umutsuzdum resmen dua ile hamile kaldim
Aa çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah haber ver.
- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
Olsun sebebini ogrenmissiniz. Tedavisi olur bir seyler olur. O bebe yine olur.Ne umutlarla yazıyordum buraya kızlar çok duygulandım bayadir bakamıyorum buraya hala bı gebelik yok sıkıntı esimdeymis maalesef
- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
Aa çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah haber ver.canım beni jhatrladın mı senle aynı zamanlrda hamile kalmıstık ama ne yazkki ben düşük yaptım 9.haftamda
- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
İnşallah canım inşallahOlsun sebebini ogrenmissiniz. Tedavisi olur bir seyler olur. O bebe yine olur.
Canım oğluşun sağ salim gelsin inşallah. Bişi sorucaktım neler hissettin belirti olarak birde sağdan mı yumurtladın soldan mı yada kese hangi taragtaydı merakımdan soruyorumOlsun sebebini ogrenmissiniz. Tedavisi olur bir seyler olur. O bebe yine olur.
- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
Benim hic belirtim olmadı. Okuduklarimin duyduklarimin hepsini aradim kendimde. Hic biri yoktu. Zaten adetime 3 gun kala kıytırık bir testi öylesine yapip ogrenmistim. Mide bulantilari filan da zaten hamileligi ogrendikten 2-3 hafta sonra basladi. Kese hangi taraftaydi onu da bilmiyorum vallahi. Hamilelikte de suran agricak buran zonklucak. Aşerceksin. Ne okuduysam hic biri olmadi. Yariyi gectik bende hala gebelik belirtisi yok anlayacagin.Canım oğluşun sağ salim gelsin inşallah. Bişi sorucaktım neler hissettin belirti olarak birde sağdan mı yumurtladın soldan mı yada kese hangi taragtaydı merakımdan soruyorum
Maşallah canımm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim hic belirtim olmadı. Okuduklarimin duyduklarimin hepsini aradim kendimde. Hic biri yoktu. Zaten adetime 3 gun kala kıytırık bir testi öylesine yapip ogrenmistim. Mide bulantilari filan da zaten hamileligi ogrendikten 2-3 hafta sonra basladi. Kese hangi taraftaydi onu da bilmiyorum vallahi. Hamilelikte de suran agricak buran zonklucak. Aşerceksin. Ne okuduysam hic biri olmadi. Yariyi gectik bende hala gebelik belirtisi yok anlayacagin.
- 9 Haziran 2017
- 525
- 643
- 33
canım beni jhatrladın mı senle aynı zamanlrda hamile kalmıstık ama ne yazkki ben düşük yaptım 9.haftamda
Kürtaj oldun mu canım? Ne kadar korun dedi doktor sana, tekrar hamile kalmak için?
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
gecen ay 17.gun adet oldum adetimin 5.gunu rahim filmi cektirdim11.gunde bir gun arayala 3 3 kere iliskiye girdim iliskiden beri hep kasik agrim igne batmasi olustu gecen pazar 21.gunu adet agrisiyla beraber sari beyaz akintim oldu yogun adet agrisi oldum ama hala adet olmadim kasiklarimda igne gibi batma ve rahimde yani gobek altinda igne gjbi batma var bugun 23.gunum yarin sabah saglik ocagina gidecegim insallah hamileyimdir rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
canimya saglik ocagina gidecegim bugun dedim ama esim kizdi izin vermedi 3 4 gun daha bekle dedi cok takinti yapiyorsun diyor bana yerimsenibenAmîn inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz cnm
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
ayyy hadi insallh canim belirtisn varmiAdete iki gün var, inşallah gelmez
ayyy hadi insallh canim belirtisn varmi
Kasık ağrısı bel ağrısı var, olacak gibiyim önceki hamileliğimde de olacak gibi olmuşrum olmamıştım ama bu sefer umutlu değilim
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
insallah canim gizel haberi birbirimize veririz en gec adetime 3 gun kaldi test yapmayi dusunuyormusunKasık ağrısı bel ağrısı var, olacak gibiyim önceki hamileliğimde de olacak gibi olmuşrum olmamıştım ama bu sefer umutlu değilim