- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Yaa var gibi sanki sen yukselmesine bak. Ayy inanmiyorum yaaa ne kdr sevindimKızlar az önce kan testi verdim 15.65 sizce var mj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa var gibi sanki sen yukselmesine bak. Ayy inanmiyorum yaaa ne kdr sevindimKızlar az önce kan testi verdim 15.65 sizce var mj
Canim inşallah ya Rabbim bu gruptaki herkesi sevindirsin inşallah kimseyi nubyilda bekletmesinYaa var gibi sanki sen yukselmesine bak. Ayy inanmiyorum yaaa ne kdr sevindim
Bu ay farkli bisey yaptinmi? Anlatsana. 8. Ay miydi seninCanim inşallah ya Rabbim bu gruptaki herkesi sevindirsin inşallah kimseyi nubyilda bekletmesin
bende kullanmiyorum ya tukurugunde zarari varmi acabaYok cnm
hiç kullanmam fakat bu ay zeytinyağı sürdum onun zararı yokmus
İnş bebişin seninledir güzel haberini bekliyoruz :)Canim az önce test yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı kan verdim hayırlısı bekliyorum
Bu ay 8 di cnm bismillahirrahmanirrahim yazdım üstümde taşıdım hiç cikarmadim ilişkide zeytinyağı kullandım. Hergün allahım ya evvel çektim birde ilişki sonrası sabaha kadar banyo yapmadı. Tabi sonra denize girdim ama inşallah bişey olmamıştır vardır bebekBu ay farkli bisey yaptinmi? Anlatsana. 8. Ay miydi senin
Tükürük öldürüyor cnm .kayganlastirici da tükürük Dr zararlı ama ben zaten 2 yıl vajinusmjstum mecbur kullanıyorumbende kullanmiyorum ya tukurugunde zarari varmi acaba
ya islanma yok mecbur kullancaz tukuruk yada kayganlasitiriciTükürük öldürüyor cnm .kayganlastirici da tükürük Dr zararlı ama ben zaten 2 yıl vajinusmjstum mecbur kullanıyorum
Bende de sıfır hatta Afedersin orgazm olma sa yok zeytinyağı kullandimya islanma yok mecbur kullancaz tukuruk yada kayganlasitirici
Bende bu ay hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Aklinda bulunsun hi bir zarari yokmusya islanma yok mecbur kullancaz tukuruk yada kayganlasitirici
TebriklerCanlar kesinleşti hamileyim hala inanamiyorum
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.Canlar kesinleşti hamileyim hala inanamiyorum
Allah yardimcin olsun cnm en umutsuz bendim ben bile hamile kaldıysam inşallah sen de bu ay kalirsinHayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Sabah kahverengi lekem geldi adetim başladı. Bu ay da olmadı.. 7. Ayımdı. Banada dua edin lütfen
Ben de öyleydim hatta uzun süre girmedim buraya dualar a sığındım Rabbim verdi şükürler olsun .Amin inşallah canım. Çok üzülüyorum artık.
Canim sen 110 kere bismillahirahmanirrahim yazip uzerinde tasimayi denedin mi?. Bide meryem suresine baslamistim bu ay. Ben duanin gucune inaniyorum ya gercekten onu dene lütfenAmin inşallah canım. Çok üzülüyorum artık.
Denemedim canım. Bende inanıyorum çok ama ümitsizliğe kapılıyorum sürekli. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bazen. Deneyim bende teşekkür ederim desteğin için. Arada gel yaz yine güzel gelişmeleriniCanim sen 110 kere bismillahirahmanirrahim yazip uzerinde tasimayi denedin mi?. Bide meryem suresine baslamistim bu ay. Ben duanin gucune inaniyorum ya gercekten onu dene lütfen
Mutlaka dene bak burda hamile kalamiyorum diye söylenen herkes denedigi ay hamile kaldi. Tabi sonu hayirlisii olsun onemli olan o. Kizlar deneyin mutlaka. Bende cok umitsizdim. Sabir dedim. Kul sıkışmayınca hizir yetişmezmiş dedim. Rabbim nasip etti. Insallah saglikli olur. Daha doktora bile gitmedim. Hersey havadaDenemedim canım. Bende inanıyorum çok ama ümitsizliğe kapılıyorum sürekli. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bazen. Deneyim bende teşekkür ederim desteğin için. Arada gel yaz yine güzel gelişmelerini