• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay farkli bisey yaptinmi? Anlatsana. 8. Ay miydi senin
Bu ay 8 di cnm bismillahirrahmanirrahim yazdım üstümde taşıdım hiç cikarmadim ilişkide zeytinyağı kullandım. Hergün allahım ya evvel çektim birde ilişki sonrası sabaha kadar banyo yapmadı. Tabi sonra denize girdim ama inşallah bişey olmamıştır vardır bebek

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Sabah kahverengi lekem geldi adetim başladı. Bu ay da olmadı.. 7. Ayımdı. Banada dua edin lütfen
Allah yardimcin olsun cnm en umutsuz bendim ben bile hamile kaldıysam inşallah sen de bu ay kalirsin

Canim sen 110 kere bismillahirahmanirrahim yazip uzerinde tasimayi denedin mi?. Bide meryem suresine baslamistim bu ay. Ben duanin gucune inaniyorum ya gercekten onu dene lütfen
Denemedim canım. Bende inanıyorum çok ama ümitsizliğe kapılıyorum sürekli. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bazen. Deneyim bende teşekkür ederim desteğin için. Arada gel yaz yine güzel gelişmelerini

Denemedim canım. Bende inanıyorum çok ama ümitsizliğe kapılıyorum sürekli. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bazen. Deneyim bende teşekkür ederim desteğin için. Arada gel yaz yine güzel gelişmelerini
Mutlaka dene bak burda hamile kalamiyorum diye söylenen herkes denedigi ay hamile kaldi. Tabi sonu hayirlisii olsun onemli olan o. Kizlar deneyin mutlaka. Bende cok umitsizdim. Sabir dedim. Kul sıkışmayınca hizir yetişmezmiş dedim. Rabbim nasip etti. Insallah saglikli olur. Daha doktora bile gitmedim. Hersey havada

Back