- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
Canm ne kadar suredir bekliyorsun bence hic vakit kaybetme doktora git imkanin varsa egerBen de denemelere devam ediyorum bu ay olacak mı bakalım. Geçen ay tüm belirtiler varken sonucu hüsran oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ne kadar suredir bekliyorsun bence hic vakit kaybetme doktora git imkanin varsa egerBen de denemelere devam ediyorum bu ay olacak mı bakalım. Geçen ay tüm belirtiler varken sonucu hüsran oldu
Mrb kızlar bat 5 Haziran benimde 2. Senem dolmak üzere herhangi bi sıkıntımız yok çok Şükür ama nasip olmadı demek daha :) prolaktin lh falan bakıldı ama e2 bakılmadan direk klomene başlatmıştı dr. Şimdi bu e2 kafamı kurcalıyo tekrar doktora görünecem bakalım
Aminn cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)Allah gönlüne göre versin cnm. Benim de 9-12 gün gibi bişey var bata. Bekliyoruz bakalım.
bana kalırsa adetini bekle yada adet gününde yap çokta erken yapma kesin sonuç alırsnBugünle beraber 8 günüm var daha.
ne kadar güzel bir hediye olurdu inşallah dilediğin gibi olurbenimde yarın regl in sonn günü.. batı hesaplamadım ama 8 haziran da test yapacam.. doğum günüm oluyor da belki sürpriz olur insAllah
ne kadar güzel bir hediye olurdu inşallah dilediğin gibi olur
Gecikmen var mı ya da adetine kaç gün var? Bir gölge var gibi ama t çizgisi c çizgisine o kadar yakın değil diye hatırlıyorumMerhaba sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 2148434
Benim değil test arkadaşımın 4 5 gün gecikti test bozuk olabilir miGecikmen var mı ya da adetine kaç gün var? Bir gölge var gibi ama t çizgisi c çizgisine o kadar yakın değil diye hatırlıyorum