• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de denemelere devam ediyorum bu ay olacak mı bakalım. Geçen ay tüm belirtiler varken sonucu hüsran oldu :KK43:
Canm ne kadar suredir bekliyorsun bence hic vakit kaybetme doktora git imkanin varsa eger

Öyle uzun bir zaman olmadı daha. Bu ay da olmazsa bir doktora gideyim diyorum ben de. Kilom aşırı maaleseff :(

Mrb kızlar bat 5 Haziran benimde 2. Senem dolmak üzere herhangi bi sıkıntımız yok çok Şükür ama nasip olmadı demek daha :) prolaktin lh falan bakıldı ama e2 bakılmadan direk klomene başlatmıştı dr. Şimdi bu e2 kafamı kurcalıyo tekrar doktora görünecem bakalım

Mrb kızlar bat 5 Haziran benimde 2. Senem dolmak üzere herhangi bi sıkıntımız yok çok Şükür ama nasip olmadı demek daha :) prolaktin lh falan bakıldı ama e2 bakılmadan direk klomene başlatmıştı dr. Şimdi bu e2 kafamı kurcalıyo tekrar doktora görünecem bakalım

Allah gönlüne göre versin cnm. Benim de 9-12 gün gibi bişey var bata. Bekliyoruz bakalım.

Bat 29 mayıs ama umutlu değilim bu ay, sadece yumurtlamaya bi gün kala bi kere değerlendirebildim

Kızlar merhaba. Hayırlı ramazanlar. Benim bat 25 mayıs. Arada bir olan yumurtalığıma iğne batması dışında bir şey yok. Zaten geçen ay tüm gebelik belirtilerini yaşayarak 3 gün gecikmeyle adet olmuştum. :( bu ay da pek umudum yok. Erken gebelik testi var elimde. Bata kaç kala yapsam ki..

Merhaba sizce gebelik var mı
IMG-20180521-WA0000.jpg

Selam kızlar,

bata 5 gün var. İliskinin üstünden 9 gün gecmis , test sonuç vermez gibi geliyo mantıken:işsiz:bazılarınız 4-5 gün kala testte öğrenmiş hamileliği gerçekten mümkün mü iliskiden 9/10 gün sonra testte çıkması?

ben yeni katılıyorum aranıza, ilk klomen tedavimi görüyorum, ayın 16sında ovitrelle iğnemi oldum,doktorum adet görsen de görmesen de gel dedi, bat tarihim 30 Mayıs, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Back