Hayır, geçen hamileliğimde de 6 gün geçip yapmıştım o zaman çıktı, çok üzülüyorum test yapmak istemiyorum o yüzdeninsallah canim gizel haberi birbirimize veririz en gec adetime 3 gun kaldi test yapmayi dusunuyormusun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)
- Konu Sahibi ezgish
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kapanmayan grup kurduk gelin!
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
anladim canm baska belirtilerin varmi benim bugun canim tatli cekti acaba adetmi olacagimHayır, geçen hamileliğimde de 6 gün geçip yapmıştım o zaman çıktı, çok üzülüyorum test yapmak istemiyorum o yüzden
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
canim bende yumurtalamadan snra bir hafta boyunca koku hassasiyetim oldu hatta esim bana sende birseyler var diyor diyor burnumu kapatacak derecede olmustumBenim geçen sefer koku hassasiyetinden anlamıştım gebe olduğumu ama şimdi yok maalesef
- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
evet canim enfeksiyondan dolayi esin iliskiye girmeden once banyo yapsin sonra iliski biz iki kere oyle denedik kasintim olmadi 3 iliskimde vajina icinde yanma oldu oda dus almadan iliski oldugu icin bu enfeksiyonlar hep esden geliyor ceken biz oluyoruzKızlar. Nasılsınz???? Benimde 16 nisan bat . Yalnız bısey soracagım ilişkiden sonra yanma oluyor bende sizde de oluyor mu ? Mantar varmış bende . Ilac kullandık ama gene nüksetti
- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
Esim bide bende bisey yok diyor sürekli en sonunda tahlile götüreceğim onu. İşin kötüsü doktor bana antibiyotık yazmıyorevet canim enfeksiyondan dolayi esin iliskiye girmeden once banyo yapsin sonra iliski biz iki kere oyle denedik kasintim olmadi 3 iliskimde vajina icinde yanma oldu oda dus almadan iliski oldugu icin bu enfeksiyonlar hep esden geliyor ceken biz oluyoruz
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
canim internette aratirdigima gore antibiyortik mantari artiriyor ilacini kullanma fitilini iste ben antibiyortik kullandim kabizliktan mafoldum ben bagirsagin bas dusmaniymisEsim bide bende bisey yok diyor sürekli en sonunda tahlile götüreceğim onu. İşin kötüsü doktor bana antibiyotık yazmıyor
- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
Sagolasın canım bende aslında tam emin olamıyorum enfeksıyonda mı var dıye . Verdi balım fitilde verdi bir iki gün iyi sonra gene aynı yani . Gerçekten çok istiyorum bi evladım daha olsun diye . Ben tek çocuğum . Böyle adet olduğum günler mahvoldum ağlamaktancanim internette aratirdigima gore antibiyortik mantari artiriyor ilacini kullanma fitilini iste ben antibiyortik kullandim kabizliktan mafoldum ben bagirsagin bas dusmaniymis
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
canm benimde iltihabim ilk doktora gittigim zaman iltihabin var demisti 3 sene gecti artik dayanamadim tam kontrollu doktora gitmeye karar verdim esiminki ve benimki iltihaptan baska bisey cikmayinca ve hamile kalmayinca doktorum rahim filmi onerdi rahim filmimde kanlaimda yapisiklik varmi ilac acilmis cok sukur banada fitil ve iki tane antibiyotik ilac verdi bir bir haftalik bir hafta snra ilacim bittikten snra iliskiye grdim bir gun arayala 3 kere insallh tutunmustur artik yavrum ne kadar suredi bekliyorsunSagolasın canım bende aslında tam emin olamıyorum enfeksıyonda mı var dıye . Verdi balım fitilde verdi bir iki gün iyi sonra gene aynı yani . Gerçekten çok istiyorum bi evladım daha olsun diye . Ben tek çocuğum . Böyle adet olduğum günler mahvoldum ağlamaktan
- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
Bir tane oglum var 4 aydır denıyoruzcanm benimde iltihabim ilk doktora gittigim zaman iltihabin var demisti 3 sene gecti artik dayanamadim tam kontrollu doktora gitmeye karar verdim esiminki ve benimki iltihaptan baska bisey cikmayinca ve hamile kalmayinca doktorum rahim filmi onerdi rahim filmimde kanlaimda yapisiklik varmi ilac acilmis cok sukur banada fitil ve iki tane antibiyotik ilac verdi bir bir haftalik bir hafta snra ilacim bittikten snra iliskiye grdim bir gun arayala 3 kere insallh tutunmustur artik yavrum ne kadar suredi bekliyorsun
Yukarıdaki mesaj bu alıntının altında olacaktı. Yeni üye olunca acemilik işte :))canimya saglik ocagina gidecegim bugun dedim ama esim kizdi izin vermedi 3 4 gun daha bekle dedi cok takinti yapiyorsun diyor bana yerimseniben
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
Anladim canim brn regl oldumya yarin doktora gidecegimYukarıdaki mesaj bu alıntının altında olacaktı. Yeni üye olunca acemilik işte :))
Hakkında hayırlısı olsun cnm.Anladim canim brn regl oldumya yarin doktora gidecegim
- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
Allah razi olsun klomene basladim dhaftaya yine doktora gidecegimHakkında hayırlısı olsun cnm.