• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlaka dene bak burda hamile kalamiyorum diye söylenen herkes denedigi ay hamile kaldi. Tabi sonu hayirlisii olsun onemli olan o. Kizlar deneyin mutlaka. Bende cok umitsizdim. Sabir dedim. Kul sıkışmayınca hizir yetişmezmiş dedim. Rabbim nasip etti. Insallah saglikli olur. Daha doktora bile gitmedim. Hersey havada
Güzel düşün inş her şey yolundadır. Çok sevindim senin için

Ben de gitmedim doktora 8. Hafta olsun öyle inşallah. Ben bu ay allahumme ya evvel çektim bir tane de bismillahirrahmanirrahim yazdım üstümde taşıdım

Herkes birer birer gitti gruptan :( benim gibi hala umutla bekleyen yok mu

Grubum nabersiniz? Grup hala ayakta cok sevindim. Hamiş haberleri gelsin inşallah birer birer. Hepinize selam ve sevgiler.

Selam cnm Nasıl geçiyor gebelik hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Cinsiyet belli oldu mu bakalım
Tekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.

Tekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
Maşallah canım , her şey vakti gelince oluyor hissedersin tez vakitte inşallah sağlıklı doğum ve sağlıklı hayırlı oğluşun olsun o zaman ☺️

Back