Benimde 9 haziran nisan mayıs uctu gitti elimden insaallah haziranda hayırli haberler alırızselam kızlar bende varım. mayıss olmadı hazirana taşıdım umutları. :) yeni bat 10 haziran :) inşallah topik ugurlu gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 9 haziran nisan mayıs uctu gitti elimden insaallah haziranda hayırli haberler alırızselam kızlar bende varım. mayıss olmadı hazirana taşıdım umutları. :) yeni bat 10 haziran :) inşallah topik ugurlu gelir.
Tekrar test alıp yapsınBenim değil test arkadaşımın 4 5 gün gecikti test bozuk olabilir mi
Batlarımız aynı :)Merhaba arkadaşlar benim bat 2 haziran.Merakla bekliyorum
Erken test yapmayı düşünüyor musun?Batlarımız aynı :)
Aslında yaptım :))) ama çokk erken yaptım o yüzden dikkate almadım negatif çıkmıştı gecikmeyi beklemek en doğrusu kıyıda köşede test bulmuştum onla yaptım ama belirtim var kesin adet olurumErken test yapmayı düşünüyor musun?
Çok erken o yüzden adeti düşünmeyelimAslında yaptım :))) ama çokk erken yaptım o yüzden dikkate almadım negatif çıkmıştı gecikmeyi beklemek en doğrusu kıyıda köşede test bulmuştum onla yaptım ama belirtim var kesin adet olurum