• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar.
Benimde bat 11 Haziran. İnşallah rabbim sevindirir bu ay hepimizi. Yumutrlama gününü,öncesini,sonrasını değerlendirdik:oops:
Nasip inşallah güzel haberler alalım:anneadayı::nazar:

Merhaba arkadaşlar. Benim de bata 6 gün var. Bugün test yaptım ama negatif çıktı. :KK43: Belirtilerin çoğu var ama psikolojik mi bilemedim. Erken mi davranmışım sizce test için

Selamlar :) Haziran 3-4 de benim.. ilk denememiz olmasına rağmen bu ne beklenti diyorum ama durduramıyorum kendimi.. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Ay bu konuyu görünce için bi garip oldu:KK61::KK61:
Geçen sene açılmıştı bende o ay korunmayı bırakmıştım bu gruba yazıyordum kiii dış gebelik geçirdim :cry: sonra 6 ay korundum o arada ameliyat oldum kist aldırdım. 2 ay önce hamile kaldım yine ama o da kese görünmeden düşük oldu. Bu ay yine denemeye başladık. Bakalım bu ay hayırlı olır inşallah.

Bat 4 haziran benimde:KK73:

Erken test yapmayı düşünüyor musun?
Aslında yaptım :))) ama çokk erken yaptım o yüzden dikkate almadım negatif çıkmıştı gecikmeyi beklemek en doğrusu kıyıda köşede test bulmuştum onla yaptım ama belirtim var kesin adet olurum

Güzelmiş güzel haberler alırız inşallah herkes peşpeşe :)

Aslında yaptım :))) ama çokk erken yaptım o yüzden dikkate almadım negatif çıkmıştı gecikmeyi beklemek en doğrusu kıyıda köşede test bulmuştum onla yaptım ama belirtim var kesin adet olurum
Çok erken o yüzden adeti düşünmeyelim :KK12: ben de haftasonunu atlatmayı bekliyorum.Sabredebilirsem tabi:işsiz:

Bat 27 Mayıs. Bu ay ilk denememizdi. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ağrılarım var, muhtemelen yarın regl olacağım. Bu ay kısmet değilmiş :)

Benim de bat 22 mayıstı. Hala regl olmadım. Kan testi yaptırdim, biri bat gününde biri de dün. Ama çıkmadı, negatif. Duyuyorum bazen geç döllenme olduğunda 1 hafta geciktikten sonra da çıkabiliyor kanda diye. Ama çok umutlanmak da isteniyorum. Belirsizlik çok kötü. Ya testte çıksın ya da regl olayım:(

Ben 2haziranda adetimi bekliyordum, ilk klomen tedavisi gördüğüm ayda ,bugün çok şükür hamile olduğumu öğrendim ,darısı tüm isteyenlere , umudunuzu kaybetmeyin gün doğmadan neler doğar

Back