Allah isteyen herkese nasip etsinnnAy canim hayirli olsun bizlerede dua et bat 10 haziran benimde
Canim baya pozitif cikmis senin insallah bebeklisindir ☺ Kimyasal dediginiz nasil oluyor, biz yeni denemeye basladigimiz icin tabirlere yeni alisiyorum :) Yani psikolojik olarak cok istedigimiz icin hcg hormonu yukselip testte pozitifi mi goruyoruz ?Allah isteyen herkese nasip etsinnn
Hayır döllenme gerçekleşiyor ama sağlıklı olmadığı için bir hafta içinde regl.le atılıyor.kese oluşmadan hamilelik sonlanıyorCanim baya pozitif cikmis senin insallah bebeklisindir ☺ Kimyasal dediginiz nasil oluyor, biz yeni denemeye basladigimiz icin tabirlere yeni alisiyorum :) Yani psikolojik olarak cok istedigimiz icin hcg hormonu yukselip testte pozitifi mi goruyoruz ?
Anladim canim, anlattigin icin tesekkur ederim, insallah bebisin seninledir. Allah gonlumuze gore versinHayır döllenme gerçekleşiyor ama sağlıklı olmadığı için bir hafta içinde regl.le atılıyor.kese oluşmadan hamilelik sonlanıyor
Regle bir gün kala böyle çıktı. Kimyasal değildir inşallah.onlarda çizgi silik çıkmştı.bunda baya belirgin.sanırım hcg iyi.1hafta geçmedende kan tahlili yaptrmyım diyorum.stres yaşamamak için
Pkolu arkadaşlar ve tabi diğer anne aday adayları. E2 (estradiol) yani östrojen ölçtüren var mı? Ben artık kendi doktorum olarak hormonlarimi avcumun içinde gibi ayarlamaya çalışıyorum da. 50 lerde çıktı benim. Teknik olarak yüksek demeseler de biraz daha düşse işim kolaylaşacak gibi yumurtlama açısından. 25-50 arası olsa daha iyi oluyormuş yumurtlama sağlığı açısından. Sizlerde kaç çıktı acaba? Var mı baktıran? Östrojeni azaltmak için progesteron içeren şeyler tüketmeye çalışıyorum da. Hayit hapı avokado yağı gibi bazı şeyler var östrojen progesteron dengesi için. Yani östrojen az ise de bunlar işe yarıyor allahin izniyle
Benim estradiol 76,52 cıktı doktor testlere normal dedi yüksek mi şimdi bu değer12 cikti benim. Normal degerler 19 ile 144 arasinda. Ama doktor bana dusuk demedi bile. Onemli degil o dedi. Adet donemindesin. Adet doneminde dusuk cikar zaten dedi.
Din 9. Gündü. Predictorün erken gebelik testi böyle çok silikti.
emin ol karnında bebiş yokken geç gelmesinden çok daha iyidir.Merhaba kırmızılı günler...
4 gün erken gelinir mi offff.
Geçmiş olsun canım.yaşayacağın varmış.umarım Yen'i gebeliğinde bebeğin sağlıkla gelir.Merhaba kızlar.. . İlk defa gebelik denediğim ay maalesef olumsuz bir deneyim yaşadım, değerim 300,380,530.. büyük ihtimalle dış gebelik. Dış gebelik değilse dahi sağlıksız bir gebelik.. bıgün test yaptırımca doktorum hemen düşük için iğne olmam gerektiğini söyledi. Yaptırdım.. inşallah iğneyle düşecek... Bunda da vardır bi hayır.. İyiki daha fazla ihmal etmemişim doktora gitmeyi..
TebriklerRegle bir gün kala böyle çıktı. Kimyasal değildir inşallah.onlarda çizgi silik çıkmştı.bunda baya belirgin.sanırım hcg iyi.1hafta geçmedende kan tahlili yaptrmyım diyorum.stres yaşamamak için
Döllenmiş bir yumurta var ancak sağlıklı bir embriyo oluşmuyor ve bu embriyo anne rahmine yerleşemiyor.yerleşemediği için reglle atılıyor.sessiz düşük de deniyor.kadınların çoğunluğu farkında bile olmuyor.Canim baya pozitif cikmis senin insallah bebeklisindir ☺ Kimyasal dediginiz nasil oluyor, biz yeni denemeye basladigimiz icin tabirlere yeni alisiyorum :) Yani psikolojik olarak cok istedigimiz icin hcg hormonu yukselip testte pozitifi mi goruyoruz ?
Geçmiş olsun canım.yaşayacağın varmış.umarım Yen'i gebeliğinde bebeğin sağlıkla
Tebrikler
Döllenmiş bir yumurta var ancak sağlıklı bir embriyo oluşmuyor ve bu embriyo anne rahmine yerleşemiyor.yerleşemediği için reglle atılıyor.sessiz düşük de deniyor.kadınların çoğunluğu farkında bile olmuyor.
Nasıl yaaa hemen fotoğraf yolla.....Sanırım silik bir çift çizgi gördüm
Ne hormonu ya bırak şimdiŞimdi baktım hormonlarla ılgılı bi sitede e2 75-80 üstü ise hamıle kalmak yumurta gelısımı biraz zorlasabılır yazıyor ama bu tek başına bi ölcu degıl hepsi bırbırıne bağlı
Bceremedim onuNasıl yaaa hemen fotoğraf yolla.....
Gördüğüne göre vardır işte.Allah tamamına erdirsin,darısı bana ve geride kalanlara olsun.Bceremedim onu
Kk ya fotoğraf yüklemeyi beceremedin ama bebişi becerdin işte!bebiş varsa gerisi teferruat...Bceremedim onu
Olacak bir daha deneOlmadı dimi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?