Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır döllenme gerçekleşiyor ama sağlıklı olmadığı için bir hafta içinde regl.le atılıyor.kese oluşmadan hamilelik sonlanıyor

12 cikti benim. Normal degerler 19 ile 144 arasinda. Ama doktor bana dusuk demedi bile. Onemli degil o dedi. Adet donemindesin. Adet doneminde dusuk cikar zaten dedi.
Benim estradiol 76,52 cıktı doktor testlere normal dedi yüksek mi şimdi bu değer

Geçmiş olsun canım.yaşayacağın varmış.umarım Yen'i gebeliğinde bebeğin sağlıkla gelir.

Regle bir gün kala böyle çıktı. Kimyasal değildir inşallah.onlarda çizgi silik çıkmştı.bunda baya belirgin.sanırım hcg iyi.1hafta geçmedende kan tahlili yaptrmyım diyorum.stres yaşamamak için
Tebrikler
Döllenmiş bir yumurta var ancak sağlıklı bir embriyo oluşmuyor ve bu embriyo anne rahmine yerleşemiyor.yerleşemediği için reglle atılıyor.sessiz düşük de deniyor.kadınların çoğunluğu farkında bile olmuyor.

Sagolun kizlar valla, bilgilenmek baska birsey.. Ben daha yeni microgynona baslamisken biraktim, neden ictiysem sanki bu ay ilk denememiz, bakalim ne kadar kisa surede hamile kalabilecegim, cok merak ediyorum. Dogum kontrol haplari kullanilip birakilinca gebeligi arttiriyormus, cok yerde okudum.. Yazz iciyordum, doktorum microgynon onerdi sonradan dedim bunu da icmicem, adet hep duzenlidir, saati saatine olurum. Yeni bir tecrube olacak benim icin de..Hayirlisi

Şimdi baktım hormonlarla ılgılı bi sitede e2 75-80 üstü ise hamıle kalmak yumurta gelısımı biraz zorlasabılır yazıyor ama bu tek başına bi ölcu degıl hepsi bırbırıne bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…