• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar sabah testte çıkmadı demiştim. İçime birden bi kurt düştü gittim test yaptım şimdiki idrarımla ve sonuç bu. Dünkünü içini söküp ışığa tutarak görmüştüm. Bu çıplak gözle görülüyor. Bu testi bilen varmı güvenilir midir szce pozitifmi çatlıcam şimdi

Eklentiler

• IMG_5704.jpg
    IMG_5704.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlaaaar sabah testte çıkmadı demiştim. İçime birden bi kurt düştü gittim test yaptım şimdiki idrarımla ve sonuç bu. Dünkünü içini söküp ışığa tutarak görmüştüm. Bu çıplak gözle görülüyor. Bu testi bilen varmı güvenilir midir szce pozitifmi çatlıcam şimdi
Valla pozıtıf ama testı hıc kullanmadım görünen o kac gun sora verdı bu sonucu

Ben 2.cizgiyi gorsum, ay hadi inşallah 2.cizgiler giderek cogaliyor, giderek de belirginlesir inşallah :-)

Valla pozıtıf ama testı hıc kullanmadım görünen o kac gun sora verdı bu sonucu
Ya daha reglime 2 gün falan var. Normalde bugündü ama geç yumurtladım diye 3 günü kafadan atmıştım regl için. Yani şüpheli ilişkiden sonra 10. Gün bugün. Sabah başka markada hiç çıkmadı. Bugün inanılmaz ağrım ve bulantım oldu. Bi ara geçmişti. Şimdi uzanırken aniden yine başladı ve belime vuruyor. Akşam falan dinlemicem yapıcam varsa çıkar anasını satım dedim yaptım. 5 dk bile beklemeden hemen belirdi

Bugun 2 kırmızı çizgi gorduk arkadaslar ınsallah oyledır yokmu daha arttıran bı sonrakı gunler peş peşe zincirleme hamile oldgumuzu ögrenmek ne hoş olurdu:spor:

Ya daha reglime 2 gün falan var. Normalde bugündü ama geç yumurtladım diye 3 günü kafadan atmıştım regl için. Yani şüpheli ilişkiden sonra 10. Gün bugün. Sabah başka markada hiç çıkmadı. Bugün inanılmaz ağrım ve bulantım oldu. Bi ara geçmişti. Şimdi uzanırken aniden yine başladı ve belime vuruyor. Akşam falan dinlemicem yapıcam varsa çıkar anasını satım dedim yaptım. 5 dk bile beklemeden hemen belirdi
Kanda ver canım adetın bıkac gün içinde gelmesse kanada baktır kanda cok erken sonuclar yanıltıcı olabılıyor ona dıkkat etmek lazm

Ben 2.cizgiyi gorsum, ay hadi inşallah 2.cizgiler giderek cogaliyor, giderek de belirginlesir inşallah :-)

Ya inşallah yarın sabah yine yapıcam bakalım

Kanda ver canım adetın bıkac gün içinde gelmesse kanada baktır kanda cok erken sonuclar yanıltıcı olabılıyor ona dıkkat etmek lazm
Yarın sabahta yapıcam ilk idrarla. Bu yemek sonrası böyle çıktı bakalım yarında pozitif olursa direk gidicem hastaneye :halay:

Yarın git kan ver yeterince bekledin bat geldi.
Bu bilmem kaçıncı testim ama :) kaç boş gördüm orayı. Kan vereyim haklısınız
Benimde tahmini şüpheliden 12 gün geçti. Hiç ihtimal vermiyordum

Bu bilmem kaçıncı testim ama :) kaç boş gördüm orayı. Kan vereyim haklısınız

Benimde tahmini şüpheliden 12 gün geçti. Hiç ihtimal vermiyordum
Ya ben hala ihtimal vermiyorum şimdi iki test daha hazırladım tuvaletimin gelmesini bekliyorum yapıcam yine. Aabahta yapıcam :halay:

Yaa cok sevindim sizlerin adina kizlarrr, hamis doluyor forum ☺ acaba bende test yapsam mi ? Takvimime gore 8 gun sonra gebelik testi yapmam gerekiyor?! Erkenden cikar mi ki?

Eklentiler

• Screenshot_20170602-131106.png
    Screenshot_20170602-131106.png
    163,2 KB · Görüntüleme: 46
Back