- 2 Mayıs 2017
- 508
- 438
- 18
- 37
Kk ya fotoğraf yüklemeyi beceremedin ama bebişi becerdin işte!bebiş varsa gerisi teferruat...
Silik ama görünüyor. Yani göremeyen çıkmadı ama. Ne zaman kan yaptırsam? Ya da idrarı mı tekrarlasam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk ya fotoğraf yüklemeyi beceremedin ama bebişi becerdin işte!bebiş varsa gerisi teferruat...
Adete kaç gün var canım , yarın ıdralı tekrarla aynı durum söz konusuysa kana git bı kac gün sonraSilik ama görünüyor. Yani göremeyen çıkmadı ama. Ne zaman kan yaptırsam? Ya da idrarı mı tekrarlasam
Adete kaç gün var canım , yarın ıdralı tekrarla aynı durum söz konusuysa kana git bı kac gün sonra
Testı tekrarlayıp kana git adetın zamanıysa kan testınınde tam zamanı hadi insallah oledir canım1-3 Haziran arası bekliyordum. Baya belirtili bir dönem geçirdim
Hayirli olsun canim ya, kendim gormus gibi sevindim inşallah guzel guzel gosterir artik sana kendini :)Silik ama görünüyor. Yani göremeyen çıkmadı ama. Ne zaman kan yaptırsam? Ya da idrarı mı tekrarlasam
Valla pozıtıf ama testı hıc kullanmadım görünen o kac gun sora verdı bu sonucuKızlaaaar sabah testte çıkmadı demiştim. İçime birden bi kurt düştü gittim test yaptım şimdiki idrarımla ve sonuç bu. Dünkünü içini söküp ışığa tutarak görmüştüm. Bu çıplak gözle görülüyor. Bu testi bilen varmı güvenilir midir szce pozitifmi çatlıcam şimdi
Ben 2.cizgiyi gorsum, ay hadi inşallah 2.cizgiler giderek cogaliyor, giderek de belirginlesir inşallahKızlaaaar sabah testte çıkmadı demiştim. İçime birden bi kurt düştü gittim test yaptım şimdiki idrarımla ve sonuç bu. Dünkünü içini söküp ışığa tutarak görmüştüm. Bu çıplak gözle görülüyor. Bu testi bilen varmı güvenilir midir szce pozitifmi çatlıcam şimdi
Yarın git kan ver yeterince bekledin bat geldi.Silik ama görünüyor. Yani göremeyen çıkmadı ama. Ne zaman kan yaptırsam? Ya da idrarı mı tekrarlasam
Ya daha reglime 2 gün falan var. Normalde bugündü ama geç yumurtladım diye 3 günü kafadan atmıştım regl için. Yani şüpheli ilişkiden sonra 10. Gün bugün. Sabah başka markada hiç çıkmadı. Bugün inanılmaz ağrım ve bulantım oldu. Bi ara geçmişti. Şimdi uzanırken aniden yine başladı ve belime vuruyor. Akşam falan dinlemicem yapıcam varsa çıkar anasını satım dedim yaptım. 5 dk bile beklemeden hemen belirdiValla pozıtıf ama testı hıc kullanmadım görünen o kac gun sora verdı bu sonucu
Kanda ver canım adetın bıkac gün içinde gelmesse kanada baktır kanda cok erken sonuclar yanıltıcı olabılıyor ona dıkkat etmek lazmYa daha reglime 2 gün falan var. Normalde bugündü ama geç yumurtladım diye 3 günü kafadan atmıştım regl için. Yani şüpheli ilişkiden sonra 10. Gün bugün. Sabah başka markada hiç çıkmadı. Bugün inanılmaz ağrım ve bulantım oldu. Bi ara geçmişti. Şimdi uzanırken aniden yine başladı ve belime vuruyor. Akşam falan dinlemicem yapıcam varsa çıkar anasını satım dedim yaptım. 5 dk bile beklemeden hemen belirdi
Ben 2.cizgiyi gorsum, ay hadi inşallah 2.cizgiler giderek cogaliyor, giderek de belirginlesir inşallah
Yarın sabahta yapıcam ilk idrarla. Bu yemek sonrası böyle çıktı bakalım yarında pozitif olursa direk gidicem hastaneyeKanda ver canım adetın bıkac gün içinde gelmesse kanada baktır kanda cok erken sonuclar yanıltıcı olabılıyor ona dıkkat etmek lazm
Bu bilmem kaçıncı testim ama :) kaç boş gördüm orayı. Kan vereyim haklısınızYarın git kan ver yeterince bekledin bat geldi.
Benimde tahmini şüpheliden 12 gün geçti. Hiç ihtimal vermiyordumYa daha reglime 2 gün falan var. Normalde bugündü ama geç yumurtladım diye 3 günü kafadan atmıştım regl için. Yani şüpheli ilişkiden sonra 10. Gün bugün. Sabah başka markada hiç çıkmadı. Bugün inanılmaz ağrım ve bulantım oldu. Bi ara geçmişti. Şimdi uzanırken aniden yine başladı ve belime vuruyor. Akşam falan dinlemicem yapıcam varsa çıkar anasını satım dedim yaptım. 5 dk bile beklemeden hemen belirdi
Bugun 2 kırmızı çizgi gorduk arkadaslar ınsallah oyledır yokmu daha arttıran bı sonrakı gunler peş peşe zincirleme hamile oldgumuzu ögrenmek ne hoş olurdu
Ya ben hala ihtimal vermiyorum şimdi iki test daha hazırladım tuvaletimin gelmesini bekliyorum yapıcam yine. Aabahta yapıcamBu bilmem kaçıncı testim ama :) kaç boş gördüm orayı. Kan vereyim haklısınız
Benimde tahmini şüpheliden 12 gün geçti. Hiç ihtimal vermiyordum
Ya ben hala ihtimal vermiyorum şimdi iki test daha hazırladım tuvaletimin gelmesini bekliyorum yapıcam yine. Aabahta yapıcam
O da dogru.gecikince daha cok ümitleniyoruzemin ol karnında bebiş yokken geç gelmesinden çok daha iyidir.