- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Hikayen ne senin kuzum?kaçıncı denemen?sorununuz bar mı?Aynen ya Allah'ın gücüne gitmesin ama bazen diyorum keşke bir sorum olsa ona bağlasam bile diyorum. Bilmiyorum moralim hiç iyi değil kafaya takmama durumu da olmuyor ya nasıl olsun çıktık bir yola
Canım 1 senedir deniyoruz ama şöyle ilk başlarda dikkat etmiyorduk çok günlere ama şu 5 Aydır ediyoruz. Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende. Hatta sırf bıktığımdan artık tanısal amaçlı laparoskopi bile oldum bir de bir ton para verdım. Allah da cezamı verdi herhalde. Bilmiyorum ya yukarda arkadaş yazmış ya evet umut umut tevekkül ama hep hüsran olunca gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Maalesef şu duyguya kapıldım ki hakikaten benim bebeğim çocuğum hiç olmayacak gibi geliyor. Bir de tabi herkese rol yapıyorsun biz daha düşünmüyoruz diyerek vb vbHikayen ne senin kuzum?kaçıncı denemen?sorununuz bar mı?
yumurtan sağlıklı çatlıyor görünür. bebek için kan ver canım.Kizlar acil cevap bekliyrm progesteron. Testi yaptm sonuclari yeni aldm doktor yoktu yerinde 26,9 cikti int baktm 10 ng/mL ustunde olursa gebelik varmis bilgisi olan varsa acil paylasa bilirmi
Progesteron testi ile gebelik anlaşılmaz.yumurtanın kalitesi büyüklüğü anlaşılır.10 üstündeyse sağlıklı gebelik elde edebileceğin yumurtan var demektir.diğer söylenenler hurafe,denk gelmedir.Kizlar acil cevap bekliyrm progesteron. Testi yaptm sonuclari yeni aldm doktor yoktu yerinde 26,9 cikti int baktm 10 ng/mL ustunde olursa gebelik varmis bilgisi olan varsa acil paylasa bilirmi
Kız dur ne alaka?çok daralmışsın sen.bu ay dr a git 6 aydın korunmuyoruz de.klomen ve yumurta takibine başla.benim arkadaşım sorunumuz yok diye inat etti 1,5yıl gitmedi dr a.sonra klomen ve çatlatma iğnesinin ilk ayımda hamile kaldı.yumurtanın kalitesini takip yapmadan bilmek mümkün değil.ya da progesteron testi.klomenle ümidin de şansın da artar.10 tl lik bir ilaç zaten.Canım 1 senedir deniyoruz ama şöyle ilk başlarda dikkat etmiyorduk çok günlere ama şu 5 Aydır ediyoruz. Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende. Hatta sırf bıktığımdan artık tanısal amaçlı laparoskopi bile oldum bir de bir ton para verdım. Allah da cezamı verdi herhalde. Bilmiyorum ya yukarda arkadaş yazmış ya evet umut umut tevekkül ama hep hüsran olunca gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Maalesef şu duyguya kapıldım ki hakikaten benim bebeğim çocuğum hiç olmayacak gibi geliyor. Bir de tabi herkese rol yapıyorsun biz daha düşünmüyoruz diyerek vb vb
Canım sen letu kullanan arkadaş değil misin?letu dan sonra bi zahmet kaliteli yumurtan oluşsun artık.tüp bebek tedavisinde kullanılan bir ilaç o.yani letudan sonra progesteronun 26 çıkması normal.muhtemelen bikaç tane yumurtan var.Kizlar acil cevap bekliyrm progesteron. Testi yaptm sonuclari yeni aldm doktor yoktu yerinde 26,9 cikti int baktm 10 ng/mL ustunde olursa gebelik varmis bilgisi olan varsa acil paylasa bilirmi
Jel falan surulmedı bı aletle acıp baktı Fitil verdi yara ıcın ıste yumurtlamam denk gelıcek gibi ıns gec olrsa ılac bıtmıs olr bıttıkten bı hafta sonra ılıskıde bulunurum ancak ama yara varken hamıle kalmayı onermıyorum dondurabılırz yara cogu zman ılacla gecemiyor dedı beynım bulandı bıde yara cıktı hesapta yokkenKadın önce orgazm olduğunda spoşlar , kadının salgıladığı sıvı sayesinde daha rahat hareket ediyorlar,ilerlemeleri kolay oluyor.
O sürdükleri jel pH dengesini bozuyor maalesef hassas kadınlarda.ben ne zaman gitsem mantar oluyorum bu sebepten.dr a gitmeye 2 kere korkuyorum bu nedenle.geçmiş olsun bu arada canım.
Bak şimdi merak ettim.çok haklısın bi süre sonra insan tükeniyor.zaman geçtikçe yaptığı test sayısı giderek azalıyor.inş bebişin seninledir...
O tertemiz 5dk ile ilgili yorum yapmıycamKhaleesi21 evet bu bir çelişki arkadaşım devlette yaptır diyince bi sorayım dedim tabi sonra vazgeçtim özelde yaptırcam tertemiz 5 dk da oh miss
Devlette çektirmeyeceksen niye devlette çekiliyor mu diye soruyorsun canım?bu bir çelişki mi : evet
Görücez yakında ak döt mü kara döt müüü
Aynı kıskançlığı herkes yaşıyor.aslında kıskanmak da denilmez ona.neden ben değilim bu şanslı demek gibi.hepimiz aynıyız yorucu bir süreç.ama merak etme o bebiş o göbüşe girecekkkkk
Canım senin bat 1 mayısmış.bugün yap çıkar.varsa çıkar silik milik bişey.
iki yorum atsaydın ya nolcakO tertemiz 5dk ile ilgili yorum yapmıycam
Kız dur ne alaka?çok daralmışsın sen.bu ay dr a git 6 aydın korunmuyoruz de.klomen ve yumurta takibine başla.benim arkadaşım sorunumuz yok diye inat etti 1,5yıl gitmedi dr a.sonra klomen ve çatlatma iğnesinin ilk ayımda hamile kaldı.yumurtanın kalitesini takip yapmadan bilmek mümkün değil.ya da progesteron testi.klomenle ümidin de şansın da artar.10 tl lik bir ilaç zaten.
Sanırım üzerine tarih yazmak icindir bazen burda oluyor ya test üzerinde yazıyo tarihFreely erken gebelik testi aldım. O geldi bugün içinden bir tane siyah keçeli kalem çıktı. O neyin nesi yaa? Kullanmıcam o testi de. Hafiften adet belirtilerim başladı gibi gibi.
Kullanmayacağın şeyi niye aldın bacım?hayır tamam aldın bi hata ettin diyelim,bunu 10 günde 10 test yapma becerisine ve merakına sahip arkadaşlarınla neden paylaşıyorsun?olacak iş mi şimdi bu senin dediğin?Freely erken gebelik testi aldım. O geldi bugün içinden bir tane siyah keçeli kalem çıktı. O neyin nesi yaa? Kullanmıcam o testi de. Hafiften adet belirtilerim başladı gibi gibi.
Merak işte. İnsanın başına ne geliyorsa .... :)Kullanmayacağın şeyi niye aldın bacım?hayır tamam aldın bi hata ettin diyelim,bunu 10 günde 10 test yapma becerisine ve merakına sahip arkadaşlarınla neden paylaşıyorsun?olacak iş mi şimdi bu senin dediğin?
O keçeli kalemle orana burana kalp kedicik ayıcık artık hayal gücüne bağlı farecik falan yapıyorsun.değişik bir fantaaaazi işte sana.mikmikten bunalanlara afrodizyak etkisi yapsın diye koymuşlarFreely erken gebelik testi aldım. O geldi bugün içinden bir tane siyah keçeli kalem çıktı. O neyin nesi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?